Jsem jediná, komu příjdou Pampers jako nejhorší plíny?
Jsem jediná komu příjdou pampers všech barev a vůní jako nejhorší plíny? asi jo 🙂
Pro me jsou Pampers Top 1, pouziva je segra, svagrova a vsechny jsou spokojene 🙂 budu kupovat taky 😉
@kecalka2 já používám na malou zelené Tesco pleny (ty se sovičkou) a vydrží (většinou) celou noc. Cena je 268 za balík, když jsou v akci tak kolem 200. Plen tam je u trojek 64, u 4+ 50. Pokud chceš něco podobného Pamperskám tak podobné jsou Lidl pleny (to větší balení, v tom malém jsou jiné). Akorát narozdíl od pampersek nejsou parfémované, takže mi přijdou o dost lepší.
pampersky bílé premium care s tou síťkou byly skvělé, používala jsem je ve velikosti 1 a 2. Pak už jsme je nekupovali. Ostatní (zelené nebo oranžové) mi strašně smrdí a hlavně malá se z nich opruzuje. Používáme z Tesca, DM, Rossmann nebo z Lídlu (ale jen to balení XXL, které mají jen při jejich akci, nebo ty malé, ty taky jdou, to běžné velké balení male způsobuje opruzeniny zase). Ale je pravda, že jednorázovky máme jen na noc, nebo když někam jedeme, jinak máme látkovky a v nich je malá asi nespokojenější a hlavně bez opruzenin...
tak opravdu už nikdy víc, včera mi pes rozežral použitou plínu a to, co se z toho sypalo, no hnus, chemie největšího kalibru
Používám látkové, protože opravdu mi ta chemie v jednorázu vadí a nechci aby v tom prcek celé dny byl.... Když už jednoráz, používám Babylove z DMka...
@elu lepší plenky jako Pampers jsem na trhu neobjevila. Ale já je ani nečichám, ani neposuzuji barvu. Používám výhradně k přebalení dítěte 😉 A tenhle úkol splňují ze všech nejlépe - nikdy zapařená prdel, nikdy neprotekly, nikdy z nich nebyl otlačený, nikdy nešustily 😉 Mluvím tedy o těch klasických zelených.
...tak podle mě nejsou Pampers jako Pampers...super byly ty žlutozelené a modrozelené a bílé (ale ty bílé jsem kupovala jen chvilinku po porodu, jsou zbytečně předražené a o nic lepší, než ty žlutozelené/modrozelené), totální hrůza byly ty oranžové, totální propadák, protékaly...pak už jsem kupovala jen Babylove v krabici a ty jsou super a za fajn cenu, mohu doporučit. Že by některé pleny vysloveně smrděly, mi ani nepřišlo, občas ty Babylovky po ránu, ale to mi až tak nevadilo🙂

Holky děkuji za tipy určitě vyzkouším🙂