Práce z domu. Máte dobrou zkušenost?

janula53
10. led 2020

Zdravím všechny🤗chtěla jsem se zeptat,zda máte některá dobrou zkušenost s nějakým přivýdělkem z domu(né avon a pdobné věci).😁
Díky

zuzkasim
10. led 2020

Samozřejmě, dej si do lupy, řeší se to tu často. Při všech dětech jsem si vždy přivydělávala, je potřeba něco umět, podřídit tomu taky trošku režim dětí (nebo jim vůbec nějaký režim udělat, protože když ti bude chodit prcek spát v 11h večer a nebude po obědě spát, nejspíš nebudeš mít na nic jiného čas), obětovat svůj volný čas. My nemáme televizi, většinu večerů jsem trávila prací, dodnes dělím večerní čas mezi práci, učení a potřeby domácnosti. Na druhou stranu každý rok jsme z mých přivydělaných peněz jeli celá rodina na hory, dokoupila jsem si postupně lepší stroje a vybavení a dělám to, co mě baví.

krtcice
10. led 2020

📌

mourovatakocka
10. led 2020

@zuzkasim A můžu se zeptat, co jsi t konkrétně dělala či děláš?

areh
10. led 2020

Já bych teoreticky mohla pracovat pro bývalého zaměstnavatele. Ale oni vypínání systémy ve 20 hodin a to bych tak akorát mohla začít. Přes den jsem se synem venku nebo si hrajem. Nemůžu mít zapnutej počítač, když je vzhůru.
Co jsi dělala před nástupem na rd?

drep
10. led 2020

Asi dost závisí na tom, co děláš a umíš a kde jsi zaměstnaná. Já jsem s poctivostí sobě vlastní šla probrat s šéfem, že si budu hledat další zaměstnáni, protože pro mě on těžko něco vymyslí (lékař na aro, jasně daná pracovní doba z návaznosti na zbytek špitálu) a vymyslel mi práci z domova. Říkám to proto, že jasně, že prodavačku asi nebudeš dělat z domova, ale někdy i tam, kde to nečekáš a kde se to běžně nenabízí, tak ta možnost může být.

zuzkasim
10. led 2020

@mourovatakocka To, co mi zůstalo po celou dobu, je šití. Nějaký základ toho, co umím, jsem měla, ale dost jsem se toho taky musela v průběhu naučit, zaplatila jsem kurz tvorby střihů atd. Někdo si myslí, jé, ty se máš, ty umíš šít, ale nic není samo od sebe. Dělala jsem víc věcí včetně miniúvazku svého oboru, ale všechny ostatní aktivity byly jen dočasné.

konidana
13. led 2020

domluvila jsem se s původním zaměstnavatelem na brigádě. administrativní činnost a výzkum (testovací nová zakázka) vše práce na PC doma, výsledky jsem tenkrát posílala mailem. Nyní mohu pracovat z domova přímo přes net.

nix88
6. dub 2020

Vyzkoušej aplikaci Marcus - je to zdarma, stačí se zaregistrovat a sledovat reklamy. 😉 Zatím se rozjíždíme, takže na miliony to není ale každá korunka se hodí. 💰👍
Více info: https://www.marcusapp.cz/chci-vydelavat

marketka_m
6. dub 2020

@nix88 co znamena kazda korunka...kolik si pruvydelas