icon

Zkušenosti s prací referenta náhradní rodinné péče?

filija
22. led 2022

Dobrý den, máte zkušenost s touto práci? Jak probíhal konkurs? Co neopomenout? Děkuji.

Strana
z2
malinkata
22. led 2022

Přečtu si konkurz se s a myslím si své...

jijulka
22. led 2022

hlavne neopomenout naucit se česky. Referent co nezvládá psaný projev je trochu fail

filija
autor
22. led 2022

@jijulka děkuji za super komentář k věci, oba dva tvary konkurs i konkurz je pravopisné správně. Takže učit by měl někdo jiný...

jijulka
22. led 2022

@filija ptáš se co neopomenout, odpovídám na co dát pozor. Nevim co na tom neni k veci.

filija
autor
22. led 2022

@jijulka k věci na tom není to, že tato řada k nicemu, žádnou chybu v otázce nemám.. stačí se mrknout do pravidel. Toť vše.

jijulka
22. led 2022

@filija a ja rikam ze tam mas chybu?

jijulka
22. led 2022

@filija ja mluvim k veci, úředník co neumi psany projev je fail. To je fakt. Co si z toho vezmes je tvoje vec.

filija
autor
22. led 2022

@jijulka no sama nevíš jak se konkurs/ konkurz píše, to byl tvůj 1.komentar.

filija
autor
22. led 2022

Zde se nic nedozvim..

jijulka
22. led 2022

@filija ten jsem nepsala ja!!!! To psal nekdo jiny. Takze tak.

jijulka
22. led 2022

@filija k tomu teda bod c. 2 - naucit se cist. a chápat psany text. A ano, ted uz to myslim jedovate. Muj prvni komentář nebyl myslen zle. Ale ty neumis ani rozlišit co ti kdo pise, takze si asi najdi praci kde nemusis delat s psaným textem.

rozitta
22. led 2022

Ahojky, na tato místa ve státní správě jsou zpravidla dosazováni rodinní příslušníci zaměstnanců. Případně známí. Jedná se totiž o velmi teplá místečka až do důchodu 🙂 i když je vyhlášen konkurz, tak většinou je výsledek známý už dopředu😔. Tak jen ať si to nedáváš úplně za vinu, když neuspěješ.

filija
autor
22. led 2022

@jijulka prosím? ? Já na tvůj 1. Komentář slušně odepsala, že je irelevantní, protože existují obě dvě psané podoby. A ty nemáš nic lepšího na práci než se do mne navázat. Raději už nepiš. A nauči se komunikovat s okolím.

ileni
22. led 2022

@filija ale konkurS ma jiný význam, než na který se ptáš....

jijulka
22. led 2022

@filija ja nekomentovala konkurz/konkurs, to psal nekdo jiny, ja jen napsala ze úředník musi umet psany projev. Uplne prvni komentář neni psany mnou.

filija
autor
22. led 2022

@ileni není to pravda, v tomto významu se dají použít oba dva tvary.

adenka84
22. led 2022

Slovo bylo přejato do českého jazyka z latiny. Concursus bylo počeštěno do podoby konkurz. Lze jej však psát dvěma způsoby a oba jsou správně – konkurz i konkurs.

vendes
22. led 2022

Jak je psáno výše. Připravit se na to, že to může být
konkurz na oko, protože ho vypsat musí, i když vědí, koho tam chtějí. Byla jsem na dvou takových pohovorech. Součástí byla i zkouška ze základní počítačové gramotnosti ve Wordu a Excelu.

merope
22. led 2022

@jijulka Ale po té první reakci napsat tu druhou se dá opravdu chápat (taky jsem to tak chápala) jako reakci na to, že se má nejdřív naučit česky kvůli té otázce. A zvláště teda pokud se na ten konkurz/s chystá, tak jí ta reakce asi moc nepomůže.

leilinka1234
22. led 2022

@jijulka ono to opravdu vypadá jako rýpání na čj.. Pak jsi byla za tu nečeštinářku nakonec ty a otočila jsi. Tvůj první komentář byl úplně mimo. Ale je fajn, že si stojíš za svým 🙂

jijulka
22. led 2022

@leilinka1234 já ale nic neotočila. Konkurz/s mi je popravdě úplně u zadele 🙂

sonaxoxo
22. led 2022

@jijulka nekecej..aspoň proboha..🤬 si chtěla rýpat, že neumí filija ani česky, ale nějak ti to holka nevyšlo a pak budeš "kopat" a psát zakladatelce, ať si najde jinou práci, kde nebude dělat s textem? Jako vážně??!

jijulka
22. led 2022

@sonaxoxo nekecam. Ocividne tady psany text nechape vic lidi.

sonaxoxo
22. led 2022

@jijulka njn..všicí jsou blbý a jedna nejchytřejší..dál netřeba už slov..

jijulka
22. led 2022

@sonaxoxo mluvíš o sobe, vid 😂 😘

sonaxoxo
22. led 2022

@jijulka au...to bolelo..👍pa

jijulka
22. led 2022

@sonaxoxo to me mrzi, bolet to nemělo. 😉

hankaviki
22. led 2022
sticker
thalia
22. led 2022

@filija Chybu v otázce máš. Správně mělo být “prací”. Do @jijulka se navážíte zbytečně, o konkurz/s vůbec nemluvila. 🤦‍♀️

somalicats
22. led 2022

Tak, dámy, nevím, proč se navážíte do @jijulka , o konkurz/konkurs tu psal někdo úplně jiný. @jijulka má pravdu v tom, že referent musí zvládat psaný projev, to je základ, tak nevím, proč se kvůli tomu tolik čílíte, hlavně zakladatelka. Btw. krajský úřad se píše s dlouhým ypsilon, to je druhá chyba (kromě toho slova "prací", které máš taky blbě). Konkurs je pochopitelně ok.

Strana
z2