Zkušenosti s prací referenta náhradní rodinné péče?
Dobrý den, máte zkušenost s touto práci? Jak probíhal konkurs? Co neopomenout? Děkuji.
hlavne neopomenout naucit se česky. Referent co nezvládá psaný projev je trochu fail
Zde se nic nedozvim..
Ahojky, na tato místa ve státní správě jsou zpravidla dosazováni rodinní příslušníci zaměstnanců. Případně známí. Jedná se totiž o velmi teplá místečka až do důchodu 🙂 i když je vyhlášen konkurz, tak většinou je výsledek známý už dopředu😔. Tak jen ať si to nedáváš úplně za vinu, když neuspěješ.
Slovo bylo přejato do českého jazyka z latiny. Concursus bylo počeštěno do podoby konkurz. Lze jej však psát dvěma způsoby a oba jsou správně – konkurz i konkurs.
Jak je psáno výše. Připravit se na to, že to může být
konkurz na oko, protože ho vypsat musí, i když vědí, koho tam chtějí. Byla jsem na dvou takových pohovorech. Součástí byla i zkouška ze základní počítačové gramotnosti ve Wordu a Excelu.
@jijulka ono to opravdu vypadá jako rýpání na čj.. Pak jsi byla za tu nečeštinářku nakonec ty a otočila jsi. Tvůj první komentář byl úplně mimo. Ale je fajn, že si stojíš za svým 🙂
@leilinka1234 já ale nic neotočila. Konkurz/s mi je popravdě úplně u zadele 🙂

Tak, dámy, nevím, proč se navážíte do @jijulka , o konkurz/konkurs tu psal někdo úplně jiný. @jijulka má pravdu v tom, že referent musí zvládat psaný projev, to je základ, tak nevím, proč se kvůli tomu tolik čílíte, hlavně zakladatelka. Btw. krajský úřad se píše s dlouhým ypsilon, to je druhá chyba (kromě toho slova "prací", které máš taky blbě). Konkurs je pochopitelně ok.

Přečtu si konkurz se s a myslím si své...