icon

Sušička. Jste spokojené?

tez83
10. kvě 2021

Holky,chlap přišel s tím,že by nebylo od věci koupit sušičku.Jako jo,za měsíc budeme mít tři děti,ale také máme tři balkony.I když v zimě je to opruz,to mám sušák v bytě.Dokonce by bylo i místo na ni v kuchyni,ale v tom případě bychom potřebovali nějakou tišší.
Me otázky...Jste se sušičkou spokojené?Jak hodně je hlučná?Můžete rovnou nějakou doporučit?

Strana
z3
marta_kovar
10. kvě 2021

@tez83 Nemusí být. dělají většinou kombinované sušičky

ema90
10. kvě 2021

Mame Beko, hlucnost nevnimam, protoze ji mame v satne, takze za zavrenymi dvermi slyset nejde.

Nechapu, jak jsem kdy mohla bez susicky byt 😀
Vyperu, hodim do susicky a za hodku a pul je hotovo. Sama si upravi cas podle vahy pradla. Jeste se mi nestalo, ze by susila tri hodiny.

Taky se to musi trochu umet, kamoska si treba stezuje, ze nema pradlo uplne suchy, nebo ze si ji zdrclo, nebo ze je zmackany.
Mne se nic z toho nikdy nestalo. Musi se nastavit spravny program a nenarvat do susicky 10kg pradla. Vzdycky peru i susim min pradla. Mame pracku i susicku na 7kg, ale nikdy jsem tam tolik nedavala, kdyz je pradla min, lip se vypere/vysusi a vic voni.
Z pracky do susicky pradlo protrepu, nez ho tam hodim a kdyz susicka dosusi, tak je dobry ho hnedka vytahnout a pradlo protrepat a poskladat dokud je jeste teply.
To se mi pak nikdy nestalo, ze by bylo zmackany.

ema90
10. kvě 2021

@tez83 Odtok potreba neni. Jak pisu, mame ji v satne. Je potreba jen zasuvka a vylivat zasobnik. Ten je plny cca po 5-7 suseni.

tez83
autor
10. kvě 2021

@ema90 díky za tipy!!!😃

majena39
10. kvě 2021

@tez83 já si kupuju jenom nemackava povlečení, takže není 🙂

ema90
10. kvě 2021

@tez83 A hlavne! 😀 tohle je filtr susicky po dvou davkach suseni. Takze je i neuveritelny kolik bordelu v tom pradle po vyprani je. Mame psa, tak je tam i plno chlupu.

felixfelicis
10. kvě 2021

Nobelovu cenu tomu, kdo susicku vymyslel! Nemusim vůbec přemýšlet, kdy co vyperu, jestli mám místo na susaku, prostě peru. Když se mi dítě v noci pocuralo, jen jsem to hodila do pračky a večer uz melo postel zase komplet prevlecenou. A nemusim žehlit🙂
Máme AEG a jsem naprosto spokojená.

tez83
autor
10. kvě 2021

@majena39 aha🤣

tez83
autor
10. kvě 2021

@ema90 to jako fakt?😧A to se musí často čistit?

tez83
autor
10. kvě 2021

@felixfelicis musím říct,že už jsem na základě vašich odpovědí chlapovi řekla,že do ní jdeme...tak jsem zvědavá!😉

ema90
10. kvě 2021

@tez83 To jako fakt 😀 to je z mikin a nejakych svetru.
Ja to cistim jak kdy. Ale na tom nic neni, to jenom shrabnete rukou, neni s tim zadna prace.
Ale melo by to byt cisty, aby se ten bordel mel kam chytat.

tez83
autor
10. kvě 2021

@ema90 aha...já si představila nějaké složité čištění.😃Tak děkuji za vrácení do reality,ale opravdu se sušičkou nemám žádné zkušenosti.🤷

ema90
10. kvě 2021

@tez83 Neee, to vubec, to se vytahne tady ten filtr a jen rukou to shrabnete, zadny srani s tim, je to otazka tak peti vterin 😀.
Uvidite, ze budete nadsena. Ten, kdo ma susicku kam dat a jeste ji nema, ten vubec netusi o co prichazi 😀.

surikata131
10. kvě 2021

@ema90 tak to není jen “bordel”, jsou tam normálně vlákna ze sušeného oblečení...ale je fajn, pokud se třeba při praní někde v kapse zapomene papír. kapesník, který je pak všude, nebo ty zvířecí chlupy, tak sušička to z prádla odstraní...
@tez83 nemůže se tam dát úplně všechno, něco by se mohlo srazit, ale je to velký pomocník...

tez83
autor
10. kvě 2021

@surikata131 ano,ty kapesníky máme v kapse dost často...🤷

andelka
10. kvě 2021

@tez83 my máme sušičku s nádobou. Vylivam tak po třetím sušení.

andelka
10. kvě 2021

Když jsme se přestěhovali a zvýšili počet rodinných příslušníků,tak jsme pořídili myčku a sušičku. Oboje bych bránila vlastním tělem! 😁

ejmate
10. kvě 2021

@tez83 Já ji používám jen na ručníky/utěrky a občas na povlečení nebo když něco hoří a potřebuju třeba bundu do druhého dne suchou. Jinak ne. Přijde mI, že se v tom oblečení dost sráží a jakoby bylo každé sušení tenčí...

fouskovi
10. kvě 2021

@tez83 jo nepotřebujete odtok na vodu voda se shlukuje do nádržky

tez83
autor
10. kvě 2021

@andelka 🤣🤣🤣

maki90
10. kvě 2021

@tez83 sušičku taky doporučuju všema deseti. Super hlavně podzim/zima a v deštivé dny. Když je hezky,suším venku. Ze sušičky nemusíš žehlit,když prádlo vytahnes včas ,je to rychlovka a pokud máte zvíře, perfektně odstraní chlupy z prádla! Mam LG, používám většinou program na hodinu a 10 minut a prádlo je perfektní.

cherie24
10. kvě 2021

@tez83 sušička je můj nejoblíbenější spotřebič v domácnosti. 💖😄 Žijeme v novostavbě a nemáme dovybavenou kuchyň a to že nemám myčku a troubu mě nestresuje tolik jako, že nebyla sušička. Sušička je prostě top, ušetří spoustu času a prádlo je z ní úplně jiné, měkké a příjemné👌

pavkova28
10. kvě 2021

@ema90 vím o co přicházím 😃😃 však na ni od ledna šetřím😃 když už to vypadalo, že na ni bude, tak se něco pos... Jinde 😃 doufám, že do srpna bude. Bude nás o jedno prcka navíc....se dvěma dětma, k tomu podzim a zima na krku😃😃

ema90
10. kvě 2021

@pavkova28 Jeee, tak snad se brzy dockate! My mame Beko, uz nevim, kolik stala, ale byla jedna z tech levnejsich a je super. Dala jsem na recenze okoli (plno znamych ma prave Beko).

Ja si ji nejvic chvalila kvuli psovi, kterej hodne lina a ty chlupy jsou proste vsude.
No a ted cekame dvojcata, takze… 😀.
Neumim si predstavit, ze bych ji nemela.

bazildicek
11. kvě 2021

mám sušičku whirlpool 5-tý rokem, bydlíme v bytě a jsem spokojená, není nijak extra hlučná, z pračky prádlo jednotlivě proklepu než ho dám do sušičky, když sušička dosuší hned skládám, je jak vyžehlené, prádlo se nesráží, krásně voní a toho prachu co z prádla je 🙂 za mě super věc pro usnadnění života

tez83
autor
11. kvě 2021

@bazildicek děkuji za pozitivní ohlasy,v podstatě jsem rozhodnutá.Ted jen musím zkouknout parametry podle jakých vybírat.😉

klikva
17. kvě 2021

@tez83 koupili jsme a úplně nejlepší věc (máme 1+1 byt a mimino). Po půl roce 3000 nedoplatek za elektřinu (částečně sušičkou, částečně homeoffice/mateřská takže pořád doma)...

tez83
autor
17. kvě 2021

@klikva Tak nevím,jestli jsi mě teď nevydesila!🤣🙄V popisu té naší psaly,že je průměrná spotřeba snad kolem 1000,-.

gabrinkas
17. kvě 2021

K sušičce jsem byla nejdříve skeptická... Teď si to bez ní nedokážu představit (je to skvělý pomocník bez kterého teď už ani ránu) 👍 Já osobně mám tento typ: Sušička prádla Bosch Serie | 6 WTR87TW2CS

tez83
autor
17. kvě 2021

@gabrinkas pravda je,že nám včera přišla...takže úplně s ní ještě neumím a mám spoustu otázek.🤣Mám LG,jako pračku.

Strana
z3