icon

Zamilovaná do herce

maruna9696
9. srp 2026

Zdravím, chtěla bych zde založit takové dost neobvyklé téma...
Je mi naprosto jasné, že se mi většina z vás určitě vysměje, ale s tím počítám.
Ale chci se zeptat vás, těch málo, které se mi nebudou smát....
Holky, stalo se vám někdy, že byste se zamilovaly do herce?
Nemyslím takové to, když nám bylo 13, a stačilo vidět film s hezkým hercem a rádoby se „zamilovat“.
Mně je totiž 30 let. Ano, čtete dobře, vážně je mi 30 a přesto jsem se až po uši zamilovala do jednoho českého herce.
Už dlouho jsem sama a letos na jaře jsem se dívala na seriál, ve kterém hrál jednu z hlavních rolí.
Už od začátku jsem si říkala, že je to krásnej chlap, ale nic víc...
No ale jednou, cca 4 měsíce zpátky, se mi o něm zdálo. Nebudu popisovat co, důležitější spíš je, že jsem se další den ráno probudila totálně zamilovaná a trvá to dodnes. Nevím, jak bych to dál popsala, prostě jsem zamilovaná až po uši, i když vím, že je asi o 40 let starší než já, a zhruba stejně dlouho (bohužel!😥) i ženatý a že ani netuší, že existuju...
Ale prostě si nedovedu pomoct.
Stalo se vám někomu to samé, holky? Opravdu by mě to upřímně zajímalo. Nebo jsem jenom já divná?
Jestli to máte některá stejně, ráda si o tom popovídám.
A ještě jednou prosím, pokud možno, o diskuzi bez posměchu. Děkuji! 🙏

Strana
z2
maruna9696
autor
Včera ve 12:05
@anonym_d274cc

@makovice88 Mně se strašně líbil ve filmu Tmavomodrý svět, jde byl tak chlapecký až dětský. Roli zahrál dobře. Ale jinak balil asi kdekoho, x kamarádek. Měla jsem na něj číslo, párkrát jsme se bavili. Bylo vidět, že mu jde o to jedno. Snad už ho to přešlo. Přece jen už je to otec od rodiny...a chlapeckost je pryč. Je to už muž středního věku a nevím, člověk by měl vychytat tu hranici, aby nebyl trapný. Což u herců, je asi těžké. Když mají pořád zájem . Asi by mě bavilo, třeba s nějakým noblesním starším pánem, jen konverzovat. Ale je takový. Možná Petr Štěpánek? Přiznám se, že mě neberou herci, zpěváci, režisérové, hudebníci, různí umělci, fotbalisti, hokejisti, influenceři...většinou to osobně byla katastrofa. A hlavně komici, člověk má pozitivní předsudky, ale oni v soukromí nechtějí být vtipní...a jsou kolikrát až nepříjemní. Ale občas se mi stane, že se objeví někdo charismatický, kde pak zapne fantazie. Ale důležité je ty myšlenky nechat jít, vůbec se jimi nezaobírat. Pokušení je normální...podlehnout tomu, je problém.

@anonym_d274cc Máš naprostou pravdu. Ono to v reálu je skoro vždycky úplně jiné, než jak je známe z obrazovky, že jo... U nás na vesnici kdysi, hodně kdysi dávno, byla taková akce, kam byly pozvané různé známé osobnosti. Tuším, že to bylo v roce 2008, takže fakt jako mega dávno 😅 No ale proč ti to říkám... Byl tu Petr Kolář a ten byl úžasnej, bavil se s lidma, rozdával podpisy, zazpíval.. potom Martin Pošta, ten se ožral a museli ho odvést 🤣 Taky Monika Absolonová byla moc sympatická 😊
Ale kdo mě tehdy úplně nejvíc zklamal, byl Pepa Vojtek. Člověk by řekl, že to bude sympaťák, protože (teda aspoň na mě) tak vždycky působil. No akorát že vůbec... sice se pár lidem včetně mě podepsal, ale nebavil se, neusmál se, choval se trochu arogantně. Dokonce ani nezazpíval. Jako chápu, že bez zbytku Kabátů by to asi nebylo ono, ale stejně... Dodnes nechápu, proč sem vůbec jezdil. 🤔

macik84
Včera ve 12:11
@palacinka555

Ano a mnoho let. V te dobe nebyl moc znamy a rozhodne zadny idol zen. Ja byla mlada, krasna a inteligentni a opravdu jsem verila, ze jednou se to stane a ja ho ziskam😀 Obrazela jsem vsechna divadla, kulturni akce kde vystupoval, vysedavala v divadelnich barech v nadeji, ze se s nim setkam. A jednou se to stalo. V jednom hodne alternativnim divadle, kde byly spolecne zachody. Myju si ruce a z kabinky vyjde on. Myje si ruce vedle me, dokonce periferne vidim, jak se po me podival. A co myslis ze jsem udelala? Vubec nic. Byla jsem diky te sve posedlosti tak paralyzovana, ze jsem k nemu ani nedokazala otocit hlavu. Za minutu jsem toho litovala a milionkrat si to vycitala. A to bylo naposledy, co jsem ho vyhledala a moje posedlost skoncila. Vedela jsem, ze tuhle prilezitost uz znovu mit nebudu a hlavne jsem si neverila, ze by to nedopadlo stejne. Navic se postupem let z neznameho divadleniho herce stala diky filmum celebrita a dnes uz je v oblezeni mladych a krasnych neustale😉

@palacinka555 neprozradila bys, kdo to byl?

maruna9696
autor
Včera ve 12:19
@macik84

@palacinka555 neprozradila bys, kdo to byl?

@macik84 Také jsem se jí ptala, ale zatím to neřekla...🤔

mabs
Včera ve 12:20
@maruna9696

@anonym_d274cc Máš naprostou pravdu. Ono to v reálu je skoro vždycky úplně jiné, než jak je známe z obrazovky, že jo... U nás na vesnici kdysi, hodně kdysi dávno, byla taková akce, kam byly pozvané různé známé osobnosti. Tuším, že to bylo v roce 2008, takže fakt jako mega dávno 😅 No ale proč ti to říkám... Byl tu Petr Kolář a ten byl úžasnej, bavil se s lidma, rozdával podpisy, zazpíval.. potom Martin Pošta, ten se ožral a museli ho odvést 🤣 Taky Monika Absolonová byla moc sympatická 😊
Ale kdo mě tehdy úplně nejvíc zklamal, byl Pepa Vojtek. Člověk by řekl, že to bude sympaťák, protože (teda aspoň na mě) tak vždycky působil. No akorát že vůbec... sice se pár lidem včetně mě podepsal, ale nebavil se, neusmál se, choval se trochu arogantně. Dokonce ani nezazpíval. Jako chápu, že bez zbytku Kabátů by to asi nebylo ono, ale stejně... Dodnes nechápu, proč sem vůbec jezdil. 🤔

@maruna9696 Já v tomhle nejvíc nemám ráda Černockou. To je zapšklá zlá jedubaba.

macik84
Včera ve 12:22
@anonym_0a2082

@maruna9696 Ty jo , napadá mě herec S.S.? 😁 Myslím ,že to ti můžeme prominout ,to je vážně sympatický pán 😁

@anonym_0a2082 tak S.S. mě napadlo hned Sebastian Ströbel. Hraje v Záchranářích z hor a ten je teda neskutečně nádhernej.

Jinak autorky idol mě pobavil. Ten by možná sám nevěřil tomu, že by mohl být ještě nebo idol 😁 autorko, omlouvám se🙏🏼

maruna9696
autor
Včera ve 12:31
@macik84

@anonym_0a2082 tak S.S. mě napadlo hned Sebastian Ströbel. Hraje v Záchranářích z hor a ten je teda neskutečně nádhernej.

Jinak autorky idol mě pobavil. Ten by možná sám nevěřil tomu, že by mohl být ještě nebo idol 😁 autorko, omlouvám se🙏🏼

@macik84 Sebastian Ströbel? Musím se bez mučení přiznat, že vůbec netuším, kdo to je...😅 Podle Googlu jakýsi německý herec.. ok, vypadá dobře, ale doteď jsem fakt neměla ponětí, kdo to je. 🤣
Jinak prosím tě úplně v pohodě, nemusíš se mi omlouvat. Vím, že jsi to nemyslela zle... inu každá máme jiný vkus, že jo.
A taky jsem nejednou přemýšlela, co by asi řekl na to, že ho miluje o 45 let mladší ženská... nevim no. 🤷‍♀️😁

anonym_d274cc
Včera ve 13:11
@maruna9696

@maruna9696 Sláva má svoje pro a proti. Já jsem introvert, mně vyloženě dělá dobře, když si mě nikdo nevšímá. Byla jsem třeba na ,,rande" u F.R. Čecha. Byla to čistě zvědavost. Ale ten si na nic nehrál. Jen mě u těch osobností fascinuje, jak jim to asi funguje, že prostě někdo jde jen pro ten zážitek. Přesto je asi víc, kteří do toho nejdou, ať už jim nakecají, že jim dají angažmá nebo seznámí s Karlem Gottem, apod. S Romanem Vojtkem jsem se třeba viděla na pohřební hostině...a ten se choval taky normálně. Mně celý ten světský rybníček vůbec neoslovuje...moje srdce tíhne úplně k jiným typům ,,celebrit". Ani nevím, jestli by mě zaujalo, kdybych potkala nějakou zahraniční. Občas tu někoho potkáte, herce u Ordinace..na pouti, v jezeře...nevšímám si jich. Kolikrát si nedovedu vzpomenout, jak se jmenují. Sympatický je mi třeba Jaroslav Plesl.

maruna9696
autor
Včera v 16:52
@anonym_d274cc

@maruna9696 Sláva má svoje pro a proti. Já jsem introvert, mně vyloženě dělá dobře, když si mě nikdo nevšímá. Byla jsem třeba na ,,rande" u F.R. Čecha. Byla to čistě zvědavost. Ale ten si na nic nehrál. Jen mě u těch osobností fascinuje, jak jim to asi funguje, že prostě někdo jde jen pro ten zážitek. Přesto je asi víc, kteří do toho nejdou, ať už jim nakecají, že jim dají angažmá nebo seznámí s Karlem Gottem, apod. S Romanem Vojtkem jsem se třeba viděla na pohřební hostině...a ten se choval taky normálně. Mně celý ten světský rybníček vůbec neoslovuje...moje srdce tíhne úplně k jiným typům ,,celebrit". Ani nevím, jestli by mě zaujalo, kdybych potkala nějakou zahraniční. Občas tu někoho potkáte, herce u Ordinace..na pouti, v jezeře...nevšímám si jich. Kolikrát si nedovedu vzpomenout, jak se jmenují. Sympatický je mi třeba Jaroslav Plesl.

@anonym_d274cc Hele, tak tohle mám úplně stejně jako ty.. taky jsem introvert a mám nejradši, když si mě nikdo nevšímá. Tím mám ale na mysli jenom lidi ze svého okolí.
Na druhou stranu když si představím, že by mě někde oslovila nějaká celebrita (nejen ten můj oblíbený, ale prostě kdokoliv), tak se okamžitě měním na extroverta a budu se bavit, tím jsem si na 1000 procent jistá 😁

macik84
Včera v 17:04
@maruna9696

@macik84 Sebastian Ströbel? Musím se bez mučení přiznat, že vůbec netuším, kdo to je...😅 Podle Googlu jakýsi německý herec.. ok, vypadá dobře, ale doteď jsem fakt neměla ponětí, kdo to je. 🤣
Jinak prosím tě úplně v pohodě, nemusíš se mi omlouvat. Vím, že jsi to nemyslela zle... inu každá máme jiný vkus, že jo.
A taky jsem nejednou přemýšlela, co by asi řekl na to, že ho miluje o 45 let mladší ženská... nevim no. 🤷‍♀️😁

@maruna9696 já bych ho taky neznala nebýt toho jednoho seriálu 😁

maruna9696
autor
Včera v 17:26
@macik84

@maruna9696 já bych ho taky neznala nebýt toho jednoho seriálu 😁

@macik84 a já neznám ani ten seriál 🤣🤣

anonym_0a2082
Včera v 17:40
@mabs

@anonym_0a2082 Pro mě má obrovské charisma Petr Štěpánek.

@mabs Pro mě taky . A Viktor Preiss 😁

maruna9696
autor
Včera v 18:10
@maruna9696

@macik84 a já neznám ani ten seriál 🤣🤣

@maruna9696 já taky ne 🤣

anonym_af65ae
Včera v 19:02

Do různých celebrit jsem byla a občas jsem platonicky zakoukaná často, i teď. Ale něco, co by mohlo při vhodné příležitosti přejít v něco víc, mám s jedním veřejně činným mužem svého věku, se kterým máme společné známé. Do toho jsem fakt udělaná.

maruna9696
autor
Včera v 19:20
@anonym_af65ae

Do různých celebrit jsem byla a občas jsem platonicky zakoukaná často, i teď. Ale něco, co by mohlo při vhodné příležitosti přejít v něco víc, mám s jedním veřejně činným mužem svého věku, se kterým máme společné známé. Do toho jsem fakt udělaná.

@anonym_af65ae Fakt jo? Tak to je zajímavé.. a kdo to je, jestli se můžu zeptat?

Strana
z2