Fisher-Price chodítko zebra CZ
Chodítko Zebra Uč se se mnou může být jedním z prvních kamarádů vašeho miminka. Užije si s ním spoustu zábavy od jeho prvních slov až po první krůčky. Jednotlivé díly chodítka může dítě kroutit, otáčet a obracet. Stránky knížky lze otáčet, stisknutím tlačítka se zapíná světélko, dítě poslouchá písmenka abecedy, číslice a také veselé písničky a říkadla. Spousta aktivit pro šikovné malé prstíky napomáhá rozvíjet jemnou motoriku děťátka. Při prvních pokusech o chůzi bude chodítko velkým pomocníkem. Vaše ratolest se lehce chytí za držadlo na chodítku. Jeho široká stabilní základna a 4 kolečka mu dodají jistotu při jeho prvních krůčcích.
Vlastnosti:
- Veselé interaktivní chodítko
- Mluví a zpívá česky
- Široká stabilní základna chodítka
- Spousta rozvíjejících aktivit pro batolata
- Svítící světélka
- Doporučený věk od 6 do 36 měsíců

Foto-zdroj: mall.cz
Nejnovější články
Hodnocení a zkušenosti s Fisher-Price chodítkem zebrou CZ
Máš zkušenost s Fisher-Price chodítkem zebrou CZ?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenostNejnovější hodnocení
Výborná zábava
Dcerka dostala chodítko v necelém roce a hned jí zebra zaujala. Herní prvky, písničky, veselé barvy atd. Dělala s ním první krůčky a moc jí to bavilo. Ráda si občas pohraje ještě ve dvou letech. Urcitě doporučuji :)
- Stabilita chodítka
- Opora při prvních krůčcích
- Zábavné prvky
- Veselé barvy a písničky
Pomocník pro první krůčky
Chodítko zebra jsme kupovali dceři kolem 9m. Ze začátku, když se neuměla postavit, využívala v sedě hrací panel a ten je tedy za mě top. Krásné barvy, plno hracích prvků, zebra zpívá o abecedě, číslech nebo povzbuzuje děti k chůzi. Jazyk je buď v češtině nebo slovenštině. Chodítko je jinak krásně stabilní a dcera si s ním hrála i dávno potom co už uměla ťapkat 🙂
- Stabilní
- Hrací panel