Knihy
Hledáte tipy a inspirace na knihy? Ať už chcete sáhnout po oddychovce, romantice, detektivce, nebo hledáte inspirativní a naučnou literaturu, na tomto místě najdete množství tipů na knihy pro děti i dospělé. Přečtěte si doporučení na ty nejlepší knížky různých žánrů a zaměření. Nechte si poradit od maminek a žen. Protože kdo by vám rozuměl a poradil lépe? Ať se líbí, vstupte do světa knih, který vám otevírá dveře nekonečných možností.
Nové v kategorii Knihy (46)
Nejnovější články
Hodnocení a zkušenosti s knihami
Nejnovější hodnocení
Famózní 2 - Mirka van Gils Slavíková
Celá Mirka je úžasná 😍❤️
Miluju , miluju , miluju , mam je všechny a peču už 3 roky ❤️ , první jsme dostala od babičky , druhou taky a dal v tradici pokračuji já a naděluji i sestře mame všechny díly a v kuchyni tvoříme obě 💖
Fitshaker Fitness diář 2022
Skvělý průvodce celým rokem
Ráda bych přidala pár slov k Fitness diáři od společnosti FITSHAKER. Na titulní stránce píše, že mě provede mou celoroční cestou za zdravějším já a vzhledem k tomu, čím vším je nadupaný, tak tomu věřím. Diář není obyčejný, je v něm mnohem více, než jen kolonky na zapisování doktorů, životních jubileí a podobných nezbytností.
Obsahuje
- články o zdravém životním stylu a zdravém vaření,
- recepty,
- jednoduché cviky na procvičení celého těla,
- každý měsíc je v kalendáři výzva, která tě posune zase o kus dál v cestě za zdravějším já
- měsíční plánovač cvičení
- tabulka k zapisování progresu
- fitness zápisníček jídel
- malé samolepky, které jsou hezké a k tomu funkční při zapisování do diáře
Je to průvodce, který mě nenechá se nudit. Bude mi dobře sloužit k zapisování všeho, co se týká MĚ. A ještě si v něm počtu spoustu zajímavých věcí, třeba v čekárně u doktora, při cestě do práce, ve vlaku, na hřišti s dětmi :).
Obsahuje
- fitness zápisníček jídel
- malé samolepky, které jsou hezké a k tomu funkční při zapisování do diáře
Rámeček Logico Piccolo
Zábavné procvičování
S Logico Piccolo jsem se seznámila v pedagogicko-psychologicke poradně, kde jsme byli na posouzení školní zralosti staršího syna - toho to velmi bavilo, a proto jsem po čase pořídila domů s několika sadami karet. Věkovou hranici 5 let bych nebrala doslovně, s některými kartami pro školáky si hravě poradil i mladší čtyřletý syn.
Rámeček Logico Primo
Součást dětského koutku
Logicco Primo jsme poznali na pronajaté chatě v dětském koutku.
Rámeček Logico Piccolo
Půjčení z knihovny
Logico Piccolo nám babička půjčila v knihovně, což mi přijde jako dobrý nápad, aby to člověk nemusel pořizovat, neboť jako vše, časem se omrzí...🤷♀️