1 / 1

    Jsi nádherná Veru,moc ti to sluší 👍

    4. kvě 2021
    apacheee
    autorAMBASADORKA

    @zdenina22 Zdeni, moc děkuju. Byla jsem tam maximálně spokojená, takže to je vidět i ve "tváři". Většinou vypadám úplně jinak😂 Ale jako musím přiznat, že mám z těch fotek radost a jsou krásnou památkou.

    4. kvě 2021

    Moc ti to přeju 😍 jsem právě na zcestí, zatím jako zaměstnanec (toho času na RD) a vedlejší OSVČ. Ten čas, kdy si to můžu “beztrestně” zkusit naplno, se krátí, ta zaměstnanecká jistota je pořád dost lákavá.

    4. kvě 2021
    apacheee
    autorAMBASADORKA

    @alneka Ali, umíš si představit, jak bylo to rozhodování těžký. U nás v rodině jsou prostě všichni státní zaměstnanci, takže to člověk celý život považoval tak nějak za normu. Ten přechod z vedlejšáku na hlavní je docela stresující 😇 Na druhou stranu je strašně fajn být svým vlastním pánem🙂

    4. kvě 2021

    Krása, jen mi tam trošku zní moje já asi 10 let zpátky: "Já nemůžu v 8 večer vypnout telefon, co kdyby zavolal klient." - A pak jsem si uvědomila, že z těch, co volali po 8 večer a nepočkalo to na druhý den, z toho nikdy nic nebylo.

    Zvláště pokud máš děti, je fajn občas ty telefony vypnout a užívat si naplno rodiny. Koneckonců u klientů / s klienty taky nebudeš zvedat jiné telefony.

    A jinak držím pěsti. Já se zase po letech podnikání vrátila v podstatě do státní sféry - šla jsem učit na VŠ, což je něco, co jsem chtěla snad už na ZŠ, ale pak jsem si po VŠ netroufala.

    4. kvě 2021

    Hezky komentar na zaver 🙂 variace na muj oblibeny "the gods only go with you if you put yourself in their path" ("bohove jdou s tebou jen pokud se jim nastavis do cesty").

    4. kvě 2021
    apacheee
    autorAMBASADORKA

    @merope neboj, vím, že to musím vybalancovat a myslím, že už to mám na dobré cestě🙂 Uvidíme, jak to se mnou bude dál, je mi jasné, že mi učitelství bude chybět - do času bych to ráda nějak propojila. Až se svět vrátí do normálu, asi bych chtěla i na částečný úvazek k focení i učit. Uvidíme, kam mě život zanese a jaké příležitosti se mi postaví do cesty🙂

    Tak ať jsi v práci spokojená, je skvělý, když se splní sny!

    4. kvě 2021
    apacheee
    autorAMBASADORKA

    @amenophus to je taky super!

    4. kvě 2021

    @apacheee Tak to je fajn. Já s tím začla mít právě docela problémy a to, co jsem psala, to bylo z mé "hádky" s psycholožkou 😀.

    4. kvě 2021

    ❤️ je to divočárna na začátku, pak si to sedne a bude to dobrý. Ale souhlasím, to papírování je voser 🙈
    Sekne ti to 🥰

    4. kvě 2021

    @apacheee Super, moc Ti přeji, ať se Ti daří! V červnu to bude 12 let, co jsem nastupovala na MD jako zaměstnanec. Po třech letech jsem si založila ŽL, abych získala nějaké zkušenosti a měla pak jednou co psát do životopisu, až budu po RD hledat novou práci. A ejhle, živnost se rozjela víc, než jsem čekala, a za necelý rok mě taky čeká přechod z vedlejší činnosti na hlavní. Věřím, že to bude pro dobro celé rodiny.

    4. kvě 2021

    Gratuluji a držím palce. A... fotka, když jsi se z toho písku zvedla, by nebyla? 😀

    4. kvě 2021
    apacheee
    autorAMBASADORKA

    @suzanna123 děkuju🙂 V podstatě i byla, pak se šlo komplet do vody🙂

    4. kvě 2021