Určitě po robotovi ještě ručně dodělat. Teď bych to nechala povolit, propracovala ještě poradne v rukách a uvidíš 💁♀️ jinak hák se používá na kynuta těsta. Na tyhle se dává to "ká"
Zkus na testo potravinářskou folii a valet pres ni, tim se mi podarilo zachranit i nejhorsi drobivky anebo lepici testa😉
Podle mě je těsto moc tuhé, přidala bych žloutek. Případně bude moc vychlazené?
@donika mají třeba v Globusu Babiččina volba
https://www.babiccinavolba.cz/mouky/
@viktorkaa smarja, to se dá? Zapařit mouku? No, je fakt, že jsem to chtěla mít pořádně a nechala to tam asi dýl.. 🙊🙈🙉 Jak dlouho to tam necháváte hníst, holky? 😅
@fly80 jj, ručně jsem valila už včera to bylo první co mě napadlo.. ale nepomáhá..
S tím drobením mě taky napadlo přidat "pojivo" máslo, žloutek.. ale že by neseděl žádný recept? Másla jsem přidala už skoro další třetinu.. Kamarádka stejný recept dle postupu a ok.
Každopádně mě aspoň trošku zachránili rady přes igelit a celofán!! 😘❤️👍
Teď jen zjistit, co mi zlobí, jestli máslo či mouka. Děláte někdo z tohoto a vše ok? (Příloha)
Děkuji moc všem!! 😘😘😘😘
Podle mě zpařená mouka těsto se moc dlouho prodělávalo. A jak se přidává mouka při zpracování a vyvalování bude to ještě horší.
@sarkasrbecka ano, při práci s ním to bylo horší a horší.
Jak dlouho prosím teda těsto ideálně zpracovávat? V robotu?





Zkusila jsi ho znovu rucne propracovat?