gradan
27. črc 2015

Konkurz na Ambasadorku pro PEPCO

Pozor, pozor. Dnes otevíráme konkurz na Ambasadorku pro PEPCO.

PEPCO je síť rodinných prodejen s oblečením, hračkami a doplňky pro každou domácnost. Je pro zákazníky vždycky nablízku. A PEPCO maminkám rozumí. Proto nabízí všechny výrobky ze sortimentu za bezkonkurenčně nejnižší ceny. Co je lepší než kvalitní výrobky za nejnižší ceny? Ale to není všechno: PEPCO si dává záležet i na tom, aby všechny výrobky reflektovaly aktuální trendy. Když hledáte něco pro svou rodinu, PEPCO vás určitě nezklame.

Ambasadorkou pro PEPCO

... je maminka, pro kterou je rodina nejdůležitější. Ale také ráda nakupuje, listuje si v letácích nové produkty a pak je jde do kamenného obchodu koupit. Má ráda módu a umí se v ní orientovat. Určitě to má být přátelský typ, který rád pomáhá ostatním řešit jejich problémy.

Ambasadorka značky PEPCO bude na koníku blogovat, prezentovat novinky a recenze jednotlivých produktů. Bude ostatním maminkám radit, inspirovat je, budovat kolem sebe komunitu maminek, které mají PEPCO upřímně rády. Bude nabádat maminky, aby se svěřovaly se svými radostmi i starostmi.

Co ti práce Ambasadorky dá?

Spoustu zábavy, nové přátele, i nás, tým MK. 🙂 Něco se naučíš a nebudou to všední zkušenosti. Mohou ti pomoci vést svůj život vlastním směrem. 🙂 Za svou práci dostaneš i odměnu. Během doby, kdy budeš ambasadorka, tě měsíčně potěší 150 eur v čistém. Realizuj se na místě, které tě baví, a spolupracuj se značkou, kterou máš ráda. O tom je být ambasadorkou na Modrém koníku.

Jak se zapojit do konkurzu?

Chceš se zapojit do tohoto konkurzu? Tak vyplň náš dotazník 🙂: PEPCO hledá Ambasadorku. Informovat vás budu přes interní poštu.

Napiš nám, proč bys byla nejlepší možnou Ambasadorkou pro PEPCO. Napiš nám o svém vztahu k produktům této firmy a vysvětli nám, proč je PEPCO tvou srdcovkou. Prostě nám řekni všechno!

Ambasadorku vybere tým z tvého oblíbeného obchodu v průběhu srpna. Předpokládaný začátek práce Ambasadorky a její oficiální představení bude koncem srpna nebo začátkem září 2015.

Vivi

gradan
autor

Veľká vďaka patrí @moulinkaa za preklad do CZ 🙂

27. črc 2015

Jee skoda, moda me bavi, jsem shopaholik, ale v blizkosti zadne PEPCO nemame ☹ 🙂

27. črc 2015
27. črc 2015
apacheee
AMBASADORKA

Super,pepco je fajn😄

27. črc 2015

Pepco je super, vzdy jdu pro ejdnu vec a odchazim o litr lehci a podelim celou domacnost:DDD

27. črc 2015
Komentář byl odstraněný

No nevím, ale v Ostravě teda smrad není:D

27. črc 2015
apacheee
AMBASADORKA

@kami1984 v Liberci a v Hradci take ne😄

27. črc 2015

V Pardubicích máme, je supeeeeeer 🙂...nedávno jsem ho objedvila a odjížděla s plným kufrem u auta😀 ještě jsem se v obchodě božsky ochladila , protože venku bylo zrovna 37 stupňu 🙂 od tý doby je to vždycky první obchod který jdu v Pardubkách navštívit 😀

27. črc 2015

@rudolflenka Leni,v Brne jsou aspon 3🙂

27. črc 2015

@zuzmenda jo ja vim, ale vetsinou v okrajovych castich a z Bilovic je to z ruky 🙂 Ja mam rada i Kik, ten byl u me prace na Lesne... 🙂

27. črc 2015

Bydlím hned vedle a jsem tam denně :D

27. črc 2015

To je něco pro mě 😀

27. črc 2015

Teda, můj komentář byl smazán? Holky, to by jste vážně chtěli pracovat pro někoho, kdo maže komentáře, které mu nevoní?

28. črc 2015
Komentář byl odstraněný
gradan
autor

@lasicek Tvoj komentár som zmazal ja. Bol dosť od veci... Pepco nemá s tým nič spoločné. Zodpovedný som ja. A mi môžeš kľudne napísať IP, ak máš s tým problém 🙂

28. črc 2015

🙂 super ponuka

28. črc 2015

Navrhuji @alfice ma o čem psát 🙂

3. srp 2015

a co @murynka 🙂?

3. srp 2015

@smirda já? 😀

3. srp 2015

U nás taky bohužel v blízkosti není ☹

3. srp 2015

U nás jsou dokonce dva, přirovnala bych ho ke KIKu, mají tam hezké oblečení a hlavně za dobré ceny, nedávno jsem malému kupovala trička po 29 Kč 🙂 sice kvalita nic moc, ale za tu cenu je to super 🙂

6. srp 2015

dotazník už nelze vyplnit?

25. srp 2015
gradan
autor

@katkacmar Žiaľ nie ☹ Už prebieha výber.

25. srp 2015

@gradan kdopak je tedy novou ambasadorkou? 😲

12. zář 2015

@lucisa
@gradan
To by me take zajimalo😁

25. zář 2015

Začni psát komentář...

Odešli