1 / 1

    😰

    2. lis 2023

    Upřímnou soustrast. Mrzí mě, že máte takový smutek. 🌷

    2. lis 2023

    Smutné, ale vlastně krásná smrt pro něj i pro Vás, že ten odchod byl bez velkého trápení.

    2. lis 2023

    Upřímnou soustrast 🖤

    2. lis 2023

    Nufik nadhernej. Měl krásnou smrt,jestli to takhle jde říct. Drž/držte se.. bude bez něj smutno..

    2. lis 2023

    🩶

    2. lis 2023

    😥😥

    2. lis 2023

    Taky jsme v září přišli o Bruníčka, dokonce ve stejném věku😞 Chápu Vaši ztrátu, měl ale nádherný věk na své plemeno a milosrdnou smrt, jestli se to tak dá říct. Takovy důstojný odchod bych si přála alespoň jednou zažít u mazlíčků, vždycky jsem to ale bohužel já, kdo musí udělat tuhle volbu🙁Upřímnou soustrast.

    2. lis 2023

    To mi je líto.....držte se 🖤

    2. lis 2023
    2. lis 2023

    @neliniezoe ten věk a to, že byl do konce fit mě jeden je uklidňuje navíc také to, že netrpěl a zemřel rychle a bezbolestně...vlastně, co víc si přát, ale to prázdno, co tu teď je, je hrozné 😢

    2. lis 2023

    Děkuji všem za podporu 🖤

    2. lis 2023

    to je mi lito, je smutny, kdyz odejde clen rodiny.. .. ja ma boxeku ted ji bude 11 let, takze ucitihodny vek na boxera.. tak jsem tak premyslela, holky co se s tim psem udelala, kdyz takhle zemre sam doma? ja vubec nevim. Minuleho musel uspat veterinar, takze to tam poresil sam.

    2. lis 2023

    @fyii všechny zvířata máme pohřbené na zahradě, nedovedu si představit ho nechat na veterine

    2. lis 2023

    @fyii my jsme rozhodnutí našemu, který bude mít v únoru 12 let zaplatit kremaci....někdo je má na zahradě, každý podle svého🐶

    2. lis 2023

    Držte se😢

    2. lis 2023

    @fyii my jsme ho odvezli na pozemek jednoho našeho znamého (nabídl nám to) kousek od nás....je to kousek od lesa, kam jsme s ním chodili na procházky a je tam krásně

    2. lis 2023

    Teď ještě zbývá říct to dceři a já vůbec nevím jak 😔 byli to velcí parťáci, nerozlučná dvojka 😢 bojím se toho, jak to vezme....

    2. lis 2023

    @hasara33 jen tip teď nám ve stadw umřel kůň a taky mají malou holčičku a řekli ji ze byl hodně nemocný a odvezly ho k doktorovi a časem to řeknou 🙂

    2. lis 2023

    @kleuska18 on měl jít k veterináři dneska na takový menší zákrok jenomže.....no zatím jsme jí řekli, že je Bruník u pana doktora a bude tam i spinkat, takže mám jej do zítra čas to nějak vymyslet 🙄

    2. lis 2023

    @hasara33 to je smutná ale krásná smrt (promiň, že to tak píšu, sama mám fenku-příští tyden bude mít 15 let-menší plemeno, mám o ni starost).
    Držte se.

    2. lis 2023

    Soucítím. Loni jsme museli nechat uspat pejska, bylo mu skoro 16, ale stejně to bylo hodně bolestivé. Držte se

    2. lis 2023

    Ten byl nádherný 🖤 Hodně síl !

    2. lis 2023

    Nám pejsek zemřel v dubnu. Bylo mu 14. Ležím teď u dcery v posteli, která usíná uplakaná, protože se jí po něm stýská a já brečím taky.

    2. lis 2023

    Posílám objetí..vím jaké to je...dceři to řekni hned, myslím, že tajit a oddalovat to nemá smysl. Bolet to bude vždy. A čím dřív si tím projde, tím to bude dřív zahojeno.

    2. lis 2023

    @fyii my máme oba pejsky u našich na zahradě...díra, vápno...

    2. lis 2023

    @anakolut 😢😢😢

    2. lis 2023

    Držte se 🫂💔 Byl nádherný a jednou za duhou je zase uvidíme 🌈 ...jinak takhle podobne mi pred 7,5 lety zemrel skoro 15 lety pejsek taky.....urcite embolie .

    2. lis 2023

    @fyii nikdy v životě bych psa na veterine nenechala... člen rodiny ma skoncit jinak...pokud byl milován....pardon 🤷

    2. lis 2023

    V březnu jsem musela nechat uspat naseho jorksiraka....vete prijel k nam domu,takze Charlie usnul doma,se mnou ve svem pelisku...ale do ted mi chybi...drzte se

    3. lis 2023

    Držte se 🖤🖤🖤

    3. lis 2023

    ♥️🕊️🤍

    3. lis 2023

    @hasara33 Kámošce včera uplně stejný hafan 😢

    3. lis 2023

    Ten byl nádherný. Upřímnou soustrast s vaší ztrátou. Co to bylo za plemeno/rasu?

    3. lis 2023

    @sweetest 😢😢

    3. lis 2023

    @orchidis děkuji 🖤 Novofundlanďan 🙂

    3. lis 2023

    @vercabetty tim, jestli psa pohrbim nebo nepohrbim na zahrade, fakt nedokazuji zadnou lasku nebo nelasku. U nad to technicky neni mozne, takze to budu muset nejak vymyslet. Kazde zvire u nas je clenem rodiny a s laskou na nej vzpominame.

    3. lis 2023

    @zlataberta tohle mi dava smysl.diky kouknu

    3. lis 2023

    @fyii nejde vůbec o pohřeb na zahradě ....je spousta možností....vsechno je lepší nez ho nedustojne nechat u veterináře kde ho flaknou do pytle a odvezou do kafilerky....nevim...dle mě kdo miluje, tohle prostě přes srdce nepřenese

    3. lis 2023

    @vercabetty tohle není fér takhle soudit, zvláště zrovna u tohoto příspěvku (moc se omlouvám, nechtěla jsem na ten původní reagovat, teď už mi to nedalo). To kde zůstane tělo psa opravdu nedokazuje lásku k němu... a to říkám jako někdo, kdo znal ordinace veterinářů i z druhé strany.

    (Jinak u svého psa to mám stejně jak ty, ale nikdy bych si nedovolila takto moralizovat)

    3. lis 2023

    @eviicka no vidíš to...a to ja si klidně dovolím. Vždy řeknu co si myslím. Ale je to samozřejmě na každém a jeho svědomí, s tím už nic neudělám.

    3. lis 2023

    @vercabetty nechtela jsem reagovat, pac to nema smysl.. ale sve svedomi ma opravdu ciste, vzhledem k tomu, ze vubec netusis co tomu predchazelo nekolik mesicu, tak se nad tim muzu jen pousmat.. Predstav si, ze jsem sveho milovaneho psa poskytla vědě, aby to treba nekomu do budoucna pomoho..To, že lecba stala desetitisice, je jen nepodstatna cast. My jsme se s ni rozloucili s laskou a mame krasne vzpominky, kvuli hygiene a dalsimu, by stejne nebylo mozne to uz resit jinak..
    Ono nekoho odsoudit je tak jednoduche, obzvlast pres internet vid.. Vic s tebou diskutovat nehodlam🙂 Priste vim, že pujdeme do psiho krematoria, to v te dobe asi ani nebylo tak rozsirene.

    3. lis 2023

    @fyii a to je důležité, ze máš čistý svědomí. V tom případě to nemusis řešit. A věř ze tohle mám i ja za sebou.... několik měsíců léčby....a desititosice to byly minimálně....to je normální věc toto ... teď mám dvě feny , 12 a 10 let, obě kardiacky. Lécbs mě měsíčně vyjde cca na 5000. Kdyz je milujes, není co řešit. A nikoho nesoudim, jen píšu svůj názor na tuto věc, který jsem kupodivu nezměnila.

    3. lis 2023