icon
1 / 1
avatar

S tématem bohužel neporadím, ale uvítala bych soutěž o ten fialový hadřík, neboť si jej všichni velice vychvaluji a já jsem ještě neměla tu čest ho vyzkoušet. 🙂

Těším se na recenzi. Vybírám nového člena a tenhle se mi líbí 🙂)) 😍

avatar

Něco s příchodem jara, protože už se na něj těším a zřejmě nebudu jediná 🙂

Jj neco na okna 😉

Ano jaro uklid

avatar

Tema treba..blizi se jaro a s tim spojene pozimni uklizeni a priprava hlavne venkovnich prostor a nabytku na teplou sezonu.

avatar

Souhlasím s holkama.. něco s jarem 🍀🍀😊

avatar

Taky navrhuji jaro☀️😉nebo velikonoční výzdobu inspiraci 😉.

avatar

když vidím to slunce co nám tu svítí,tak něco na téma Jaro by se hodilo

avatar

Když mi pošleš vysavač, tak tu recenzi klidně napíšu za tebe 🤣 určitě něco jarního (téma) 👍 a asi ve skupince, ať zase odpůrci nebrblaji 🙈

avatar

Taky už se moc těším na recenzi, protože chci nějakého pomocníka na podlahy co nejdříve pořídit 🙂

avatar

Kromě výše uvedeného jarního téma myslím, že by se neztratila třeba anketa o vytírání - čím ideálně vytírat, s jakými prostředky jaké povrchy atd. Tato otázka se docela často opakuje v různých skupinách i na zdi. Tohle by bylo ideální pod článek, aby byly odpovědi na jednom místě.

avatar

Těším se na recenzi. Už ddlouho ho okukuju a ještě jsem se neodhodlala.

jarní výzdoba 🙂 Moc ráda se inspiruju ostatníma 🙂

avatar

Jarni vyzdoby bude plna Strecha, ja bych uvitala tipy, jak zatocit s jarni unavou (depkou, vanocnimi kily...🙂).
Ceny preferuju levnejsi pro vice vyhercu, klido ten fialovy hadrik, ten se doma vzdycky uzije🙂

avatar

Téma nevím, ale doufám, že se jednou bude soutěžit i tohoto prcka 😁

avatar

A co třeba téma duševní hygiena aneb jak se nezblaznit z těch všech povinností, které se na nás valí. To taky souvisí s "uklidem".😉

avatar

Jarní úklid, jarni rady a nápady na výzdobu 😉

avatar

Třeba soutěžní otázku - Co nejvíc neradi uklízíte? Nebo - Jak často myjete boty?

19. únor 2020

Holky, děkuji moc ❤️

19. únor 2020
avatar

@ivakalinova Lze už najít někde recenzi?

3. dub 2020