janett1983
24. led 2019
4714 

V nemoci i ve zdravi...

Tolik dnu strachu jsem si neumela predstavit a bohuzel jich bude nekolikanasobne vice.

Biopsie potvrdila zhoubne nadory a ceka me zdlouhava a narocna lecba.

Pro vysledky jsem jela s manzelem, nastesti, asi bych se tam z toho slozila.

Pamatuji si prvni vetu pani doktorky, pak uz jen utrzkove.

Cely vecer jsme s manzelem probirali Danikuvu skolku, ze bude chodit na cely den (jeste tam nikdy nespinkal a vzhldem k jeho bojacnosti z novych veci, jsem rada, ze jsme toto tema s nim uz resili a pocita s tim❤️), pak resime Adamkovu skolku, ktery nyni chodil na 1 den v tydnu do soukrome. Vecer pisu pani majitelce soukr.skolky, jestli bude mit cas si me zitra (dnes rano) vyslechnout a ona za chvili volala, co se deje. Tedy mi vykreje vsechny mozne terminy ve skolce, nyni skolka byla do 12 hod., od unora bude do 14:30 hod., potom pokud bude potreba si Adika predaji na krouzcich, tedy skolka pro mladsiho vyresena - spadnul mi kamen ze srdce a jsem ji moc vdecna❤️.

V noci usiname s manzelem a rikam mu, zda me bude mit rad i bez vlasu, oteklou,...povida v nemoci i ve zdravi, psmatujes na ta slova, ktera jsme si slibili? A pevne me obejmul❤️.

V noci jsem toho moc nenaspala, porad si rikam, ze se vzbudim ze skaredeho snu. Nakonec jsem tak ty tri hodky spala, myslim.

Nyni jeste dnes budeme resit konzultaci s doktory, kde se dozvim podrobnosti lecby...

Maminky, uzivejte si se svymi detmi kazdicky den, jen tak je obejmete, dejte jim pusinku, reknete manzelum jak si jich vazite a jak moc je milujete!!!

Ja jsem vdecna, ze ty tri chlapy v chalupe mam a ze me moc miluji!!! Z manzela se snazim cerpat energii, tak snad mi to dlouho pujde!!!

Maminka Zaneta❤️

Moc mě to mrzí, tohle se prostě dít nemá. Nikomu.
Moc držím palce, ať tu potvoru brzy zaženete 🍀🍀🍀

24. led 2019

Snazte se byt pozitivni a přeju úspěšné léčení co nejpohodovejsi jak jen to pujde 💪💞

24. led 2019

Je mi to líto! Bude to náročné, pro tebe i tvou rodinu, ale zvládneš to!!! Držím moc palce!!!!

24. led 2019

Strašně moc držím palce. Buď statečná ❤

24. led 2019

Rychlé uzdravení přejeme 🍀

24. led 2019

Hodne sil, uzdravite se, jste silná.

24. led 2019
24. led 2019

❤️

24. led 2019

Drzim Vam moc palce! ♥️

24. led 2019

Ctu vas článek po několikate se sevrenym hrdlem. Clovek ma prijmout co zivot pise a bojovat s tim. Taky záleží kde v jake časti se to nachází atd atd. Bude to náročné ale to zvladnete.

24. led 2019
Komentář byl odstraněný

Držím palce! 🍀 Teď řešíme v rodině to samé 😥

24. led 2019

Tfuj tfuj tfuj 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

24. led 2019

Držela jsem palce a držím dal!!! To zvládneš...

24. led 2019

Zvládneš to a dáš to - pro ně, pro sebe, pro vás pro všechny, pro všechno krásné, co společně zažijete...na konci vždycky všechno dobře skončí a jestli ne, tak to ještě není konec. Věř tomu.🍀

24. led 2019

Přeji strašně moc štěstí a zdraví, ať vše zvládneš a jsi zase zdravá! Drž se 🍀

24. led 2019

Držím palce, ať se s tou mrchou poperete...👊👊🍀

24. led 2019

Držím pěsti, to bude určitě dobré 🍀

24. led 2019

Drzte se...držim moc palce a preji hodne sil.

24. led 2019

Moc dekuji za padporu😘❤️

24. led 2019

Moc drzim palecky,at ji porazis a mnoho sil🙂🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

24. led 2019

Moc držím pěsti 🍀🍀🍀🙏🙏🙏

24. led 2019

Posílám mnoho sil ❤️

28. led 2019

Drzim palce
Mamka ted skoncila chemoterapie a jeste ji čeká ozařování
Uvidite dobre to dopadne

28. led 2019

Zdravím k vážnému tématu...nechte si výsledkyx udělat ještě jinde, (nejmén ě jedno pracoviště), konztulltujte jinde, péřečtěte knihu Co vám lékaři neřeknou, nevěřte slepě všemu co říkají, ale věřte své ozdravné síle uvnitř Vás. Zajímejte se o alternativní možnosti léčení a jejich možnosti zmírnění příznaků klasické léčby. Netuším co Vím našli, ale platí to obecně. A pomyslete na to, co uvnitř sebe opravdu chcete, zda nejdete proti tomu. Uvidíte, že vše zas buder dobře. Michaela

28. led 2019

Hodně sil, držím moc pěsti!

28. led 2019

...maso, kávu, sladkosti ne... pijte něco zeleného...ječmen 3x denně, zeleninu spíš než sladké ovoce>....má to velký podporující význam>...Moc držím palce, samozřejmě.

28. led 2019

moc držím palce ❤

28. led 2019

Drzim palce ♡ hlavne myslez pozitivne, ac je to ted tezke..psychika dela hodne.

28. led 2019

Držím palce a posílám mnoho sil ✊✊✊

28. led 2019

Články s takovým obsahem se objevují čím dál častěji. Tato nemoc si vážně nevybírá 😔
Přeji mnoho sil k ůplnému uzdravení 🍀 Drž se ✊

28. led 2019

✊🍀

28. led 2019

Já na tom byla stejně.Musíte věřit že vše bude dobréééééééé.Hlavně být optimista a užívat života.Nebude to lehké ale vše se dá zvládnout a máte manžela o kterého se můžete opřít.Jste na to Dva a to je hodně posilující.Já si řekla že je to jen chřipka a budu v pořádku.A musím zaklepat vše je ok.A nebylo toho málo.Hodně věcí se změnilo ale jsem tady a to je hlavnííííííííííííííííí.Posílám spousta energie a věřím že bude vše dobrééééééééééééééééé

28. led 2019

🌹❤️

28. led 2019

Držím pěsti ať nemoc porazite. Věřím, že to zvládnete, máte úžasného manžela, ohromnou podporu. Moc vám přeji zdraví ❤️

28. led 2019

Věřte, že se uzdravíte. V dnešní době je zdravotnictví na vysoké úrovni, hodně nemocí umí lékaři léčit - a vás vyléčí - uvidíte. Jste mladá a Vaše tělo se s tím popere. Máte milujícího manžela, malé děti a pro ně musíte žít ještě hodně let. Musíte věřit a být pozitivní a vše nakonec dobře dopadne. Moooc držím pěsti.

28. led 2019

Moc držím palce, ať celou léčbu zvládáte co nejlépe 💕 Bude to určitě náročné, ale vy jste reagovala včas a určitě bude teď štěstí na Vaší straně 🍀 Posílám spoustu energie 💕

29. led 2019

Držím pěsti a přeji spoustu síly a energie k boji, porazite ji!!! 🍀

31. led 2019

Moc držím palce! 🍀Moje sestřička si zrovna prochází tím samým, takže tohle téma se mě osobně hluboce dotýká, navíc je k tomu ještě těhotná (možnost ukončit těhotenství byla, ale striktně to odmítli). Je rarita, na světe je jen snad pár takových případů, dělají na ní i studii. 3 dávky chema za sebou, ještě tři před sebou. k tomu biologická léčba + kortikoidy. Malá půjde ven cca za měsíc - když půjde vše dobře, vyvolají porod ve 33tt. Snaží se to brát statečně (jinak to ani nejde, doma už má dvě holčičky, pro které tu musí být). Pozitivní mysl je polovina úspěchu v léčbě této potvory...moc si v to přeji věřit!!!🙏 V rodině už jsme si to zažili - tchyně si to zažila 3x (2x spodek, naposledy též prso, má takový ten dědičný gen, který má bohužel dle gen. testů i manžel, takže velká pravděpodobnost, že to bude mít i naše dcera).

31. led 2019

Hodně síly, ať to zvládáte.. Moje maminka má karcinom žlučníku, jater a metastázy všude kolem. Už ji nemůžeme pomoci. Ale vy jste silná, mladá bojovnice a dáte to. Moc, moc držím pěsti!!!

2. kvě 2019

@hanicinka Dekuji🍀 To je mi moc lito s maminkou😔 Budte s ni tolik, jak to jen jde! Zeptejte se na jeji prani, co by ji potesilo a snazte se ji to splnit. Nyni si take zacinam plnit sve sny, postupne... Hodne sil i cele Vasi rodine preji! Opatrujte se❤️

2. kvě 2019

@hanicinka A nezapominejte na sve zdravi, chodte pravidelne na preventivni kontroly!!! Vyplati se to!!!🍀❤️

2. kvě 2019

Ano budu. Začnu mamografem. 🌷❤️

2. kvě 2019

Děkuji. Jsme s ní jak jen to jde. Pomáháme. Na co má chuť uvaříme, ale ji málo, má plno léků. V lednu ji začali bolet záda. Do té doby ji nic nebylo. A než jsme obehali lékaře, všude dlouhá čekací doba, bylo na vše pozdě.... Je to smutné. To jsme nečekali. Přeji ať máte oporu v rodině!

2. kvě 2019

Začni psát komentář...

Odešli