kikiss
17. říj 2011

♥Sofinka♥, 13.10.2011 - 50 cm, 3720 g 🙂

Dne 13. října 2011 v 19.20 hodin se nám Sofinka vyklubala na svět 🙂 - 50 cm a 3720 gramů 🙂 Bylo to nádherné překvapení, holčičku jsme nečekali 🙂

Porod byl super sice od rána od 9.00 hodin jsem každých 6 minut měla kontrakce, ale opravdu slaboučké. Při kontrakcích jsem zvládla vyluxovat barák, dala vyprat prádlo, pověsila prádlo, aby bylo všechno jak má být . Pak jsem si dala sprchu a čekala. V půl 3 jsem volala manželovi, aby se připravil, že už to začíná, přijel asi za hodinu, protože nemohl z práce kvůli nějakýmu chlapovi, který přijel pracovně z Prahy, ale já byla v klidu. Manžel několikrát volal, jak mi je, jestli mám vodu, no byl prostě splašený. Pak přijel i s Davídkem, kterého vyzvedl ze školky a chtěl hned vyrazit, no to jsem odmítla, tak jsme čekali a v 16 hodin vyrazili do porodnice i s Davídkem 🙂. Když jsem se s nimi dole loučila, tak mi bylo do pláče :(. Kontrakce mi trošku přestávaly, vyšetření ukázalo, že už porod nastává a doktorka řekla, že ještě ten den porodím a že miminko má 3200 gramů. Odvedli mě na pokoj, kde jsem měla kontrakce tak nějak pořád stejné, žádná hrůza, dokonce jsem se na pokoji setkala se známou, takže jsem kontrakce propovídala. Po hodině mi natočili monitor a asi kolem 18 hodiny jsme šli do třetíto patra na sál. Doktor mě vyšetřil a řekl, že jsem na 4 prsty a že uděláme přípravu. Dali mi klistýr, půl hodiny na záchodě, tam už poslední tři kontrakce byly silné, že už jsem potřebovala tlačit, tak jsem to řekla porodní asistentce, dala jsem si minutovou sprchu, lehla jsem si na lehátko, v tu chvíli dorazil manžel, no a asi 4x jsem zatlačila a malá v 19.20 hod. byla venku No prostě porod nádherný. Všichni říkali, že to jde hrozně rychle, že je to super. Horší to bylo po porodu placenty, jak chodí promačkávat to břicho, to jsem myslela, že to nevydržím, ale vydržela a jsme doma 🙂
Prostě takový porod bych přála každé mamince 🙂

krásná, moc gratuluji a přeji samé zdraví!

17. říj 2011

kikisku,moooc gratulujeme🙂,tak náušničky budou nakonec potřeba,co....At jste v pořádku a celá rodinka si to moc užívejte!

17. říj 2011

Obbbbrrrrr gratulka k Sofince je krásná 🙂 přeji hodně zdravíčka a do života jen to nej 🙂 moc jsem na tebe myslela 🙂 a co porod?

17. říj 2011

Moc gratuluji a co jsem rikala,ze podle briska to nejde poznat.Ons se jen kryla holcicka krasna.;)Moc gratuluji k parecku a at je zdrava.

17. říj 2011

Připojuji se ke gratulacím, krásná holčička :o) hodně zdravíčka!

18. říj 2011

je, ta je krasna, moc gratuluji🙂

18. říj 2011

nádherná princezna.. veliká gratulace!!!! ať je to zdravé a spokojené miminko..

24. říj 2011

Krásná malinká 🙂 . Jen nechápu proč v ČB po porodu mačkaj na to břicho , strašně to bolí a je to zbytečné. V Krumlově při třetím porodu mi to nedělali.

22. dub 2012