konik_testuje
7. lis 2019
1483 

Persil bodoval v pračkách maminek z Modrého koníka

Hory špinavého prádla jsou každodenní překážkou, kterou musí většina maminek nejen z Modrého koníka překonávat. Téhle domácí práci holt nejde vzdorovat, takže se můžeme jen vybavit výkonnou pračkou a pořdit si ty nejúčinnější prací prostředky. Na trhu najdete prací prášky, prací gely nebo právě gelové kapsle, které byly tentokrát předmětem testování. Persil Discs 4v1 jsme poslali 10 maminkám a ty Persil podrobily zatěžkávací zkoušce přímo v jejich domácnostech.

tangerina

Podívejte se, jak si gelové kapsle Persil Discd 4v1 poradily se zašpiněným barevným i bílým oblečením a ložním prádlem. Sepsali jsme pro vás souhrn plusů a minusů, které maminky nejčastěji během testování Persilu zmiňovaly. Třeba díky jejich recenzím najdete toho pravého pomocníka na praní 😉

Persil stále voní

+ Vůně Persilu byla tou nejzmiňovanější vlastností napříč všemi 10 recenzemi maminek. Vůni bylo cítit ještě před rozbalením balíčku, trvala i po vyprání a ustála i sušení prádla v sušičce a voňavé oblečení zůstalo i několik dní při nošení.

"Když dorazil balíček domů, již z uzavřené krabice byla cítit krásná vůně a upřímně já jsem strašný úchyl na tyhle voňavé produkty, když pak nádherně voní oblečení nebo povlečení na posteli a provoní to celý byt! Ihned po první vyprané várce oblečení jsem byla nadšená, nejen ta krásná vůně, ale ta jemnost prádla, neskutečný. Vyzkoušela jsem už mnoho pracích přípravků, ale tyto kapsle mají tu 'třešničku' na konec prostě," chválí Persil maminka petat95.

+ Nejdůležitější vlastností je samozřejmě schopnost odstranění skvrn a i v tomto bodě Persil zabodoval na plné čáře! Výjimkou byly již zaprané skvrny a skvrny od motorového oleje a barev.

"Čtvrté praní měla tu čest vyzkoušet moje tchýně. Jelikož tchán dělá řezničinu a masné výrobky. U bílého oděvu zašpiněné během práce s masem, kořením apod. Vytáhla prádlo úplně sněhově bílé bez skvrnek prostě nádhera. Byly jsme obě dvě hodně překvapené. Celkem se divím, že když tchánovo prádlo dost znečistěné vypralo do krásně sněhobílého prádla tak, že mi moje utěrky z kuchyně nevypralo mastnotu a i nějaké fleky z klasického utírání v dománosti," pochvaluje si účinnost kapslí maminka thecaroline.

+ Prádlo po vyprání v Persilu část maminek vnímala jako svěží a jemnější

+ Persil ropztýlil i obavy maminek v případě rozpustnosti - během testování se nevyskytla žádná várka prádla, ve které by se Persil stoprocentně nerozpustil. Prostě žádné zbytky kapsle přilepené na prádle.

+ Plusem i záporem zároveň bylo uzavírání krabičky s kapslemi Persilu. Aby se do ní nedostaly děti, je velmi dobře zabezpečena. S otevíráním však měly potíže i maminky.

"Co se týče samotného obalu, samozřejmostí jako u jiných kapslí je bezpečnostní uzávěr, zde jsem s otevíráním pokaždé trochu bojovala, než jsem se ke kapslím dostala, ale zase na druhou stranu pro bezpečnost dětí je to určitě lepší," píše maminka s přezdívkou tangerina.

thecaroline

Persil nemá žádné zásadní minusy

-  Jak už jsme zmiňovali výše, Persil je tak dobře zabezpečen, že s otevřením krabičky bojují i dospělí.

-  Ačkoliv si Persil poradil s čerstvými skvrnami, na některé zaprané fleky byl krátký. Persilu odolaly i skvrny od motorového oleje a barev.

Maminka osicenka píše: "Bohužel se mi nepovedlo vyprat již starší skvrny na prádle, což tak úplně není vina těchto kapslí, protože tyto skvrny (čokoláda) už jsou na prádle několikrát zaprané, jak jsem psala, s "čerstvými" skvrnami si kapsle poradily bez potíží."

aguaverde

Persil Discs 4v1 by doporučilo 10 z 10 maminek

"Celkově jsem na gelové kapsle změnila názor, jelikož do doby před testováním jsem používala pouze sypký prášek nebo gelový prací prostředek. Musím říct, že přes první obavy (kapsle se nerozpustí, nevypere prádlo) jsem byla mile překvapena. Gelové kapsle Persil Discs 4v1 můžu vřele doporučit a budu sama jedním z nových uživatelů," uzavírá svou recenzi maminka tinkaa

Persil Discs 4v1 dokázaly, že splňují všechny důležité vlastnosti, které maminky od pracích přípravků očekávaji - poradí si se skvrnami a krásně voní. Navíc se v pračce bez problémů celé rozpustí a vy z pračky vytáhnete svěží a čisté prádlo. Vyzkoušejte sílu Persilu na vlastním prádle!

Všechny recenze najdete ve fóru Vaše zkušenosti s gelovými kapslemi Persil. Na průběh testování a další fotky se podívejte na #test_persil

Začni psát komentář...

Odešli