konik_testuje
    Zpráva byla změněna    10. únor 2020    

    To malé stvoření, které se nedávno narodilo, roste jako z vody. S láskou se o něj staráte 24 hodin denně a s nadšením sledujete všechny jeho pokroky ❤️ I když ještě neumí mluvit, snažíte se mu porozumět a poznat, co potřebuje. A když jde o výživu, chcete mu dát to nejlepší. Když by šlo o výběr pokračovacího kojeneckého mléka, podle čeho byste se rozhodovala?

    A) Zeptala bych se na doporučení pediatra.
    B) Dala bych na radu kamarádek nebo známých.
    C) Řídila bych se recenzemi na internetu.
    D) Rozhodla by u mě především cena.
    E) Zkusila bych, které mléko sedne miminku nejvíce.

    Za každou odpověď vám přiletí 3 srdíčka. Již za týden vyhlásíme nové testování a tentokrát půjde o Nutrilon 2 Profutura s jejich nejpokročilejší patentovanou recepturou. Do testování se budou moci zapojit maminky s dětmi od 6 do 12 měsíců, které nemohou být kojeny.

    --------------------------------

    Pro výživu novorozenců a kojenců je nejpřirozenější a nejvýhodnější stravou, zastoupením svých živin a jejich kvalitou, mateřské mléko. Kojenecké mléko by mělo být používáno na základě doporučení lékaře nebo osoby kvalifikované v oblasti výživy lidí, farmacie nebo péče o matku a dítě. Způsob použití a další informace na obalech a webových stránkách www.nutriklub.cz. Potravina pro zvláštní výživu.

    #test_nutrilonprofutura