1 / 1

    Vidím to poprvé 😮

    19. bře 2020

    ja to znam jen z pizzy a tam to sundavam 😁

    19. bře 2020

    @sebestka Tak to jsi asi nikdy nehrala FarmVille na facebooku 😀 cca pred deseti lety

    19. bře 2020

    @malenka3 Oni na tu pizzu casto davaji nakladany a pak se rožbleptá

    19. bře 2020

    Jak to chutná, je to něčemu podobné?

    19. bře 2020

    @petaov Chřest, ale sladší bych řekla.

    19. bře 2020

    To je ARTYČOK, ne artičok!

    19. bře 2020

    @eloise02 Dekuju za opravu. V cestine jsem to slovo snad nikdy nepouzila. Nejak mi to mekke i prislo spravne.

    19. bře 2020

    Neporadím, ale řekla bych, že v Česku není v obchodě běžně k sehnání

    19. bře 2020

    @roubickovapavla teď ho měli v kauflandu, všimla jsem si, pac to bylo to jediné co v regálu zbylo🙂

    19. bře 2020

    @pettrus1210 Kaufland má hodně druhů ovoce a zeleniny, ale třeba Penny, Billa, Lidl a samoobsluhy pochybuju. Já ho jedla akorát na pizze, určitě byl čerstvý, ale vůbec mě to neoslovilo...

    19. bře 2020

    Mně chutná moc v salátu, v Itálii jsme ho koupili nakládaný, ale taky uvítám tipy, co s ním ještě

    19. bře 2020

    Já mám moc ráda tohle a když zbyde, tak s ním do salátu https://www.apetitonline.cz/recepty/1838-artyco...
    Ale nepřipravuju je moc ráda, takže když je chuť, tak spíš sáhnu po dobrých nakládaných. 😄

    19. bře 2020

    @bekinka No prave. Prace jako na kostele. Ja prave z toho jenom delala ten dip. Dekuju za recept.

    19. bře 2020

    @mariegroth přesně, mrtě práce, odpadu a k jídlu jen taková chuťovka 😄

    19. bře 2020

    Nevim,jestli mas moznost sledovat cesky masterchef,ale urcite v nejakem dile bylo,ze maji cokoli udelat z artycoku..Ja to teda nesleduji,ale treba nekdo bude vedet konkretni dil😊

    20. bře 2020

    @nikolkapomnenka Nedavno to bylo i v americkem, ale udelal z toho salat. Cesky Masterchef jsem videla jenom jednu sezonu. Moc sikovni byli.

    20. bře 2020
    24. bře 2020

    @lennus vypada to super

    24. bře 2020