1 / 1

    Hmm, tak u malé nedostatek železa prokázán a spánek tragický 🤣 ale už ho přes měsíc doplňujeme a nepomáhá to 🙈

    5. led 2021

    @malenka3 Kez by ty nase deticky mely napsane na cele, co potrebuji k delsimu spanku :D

    5. led 2021

    Já třeba miluju játra 😁 z těch, co vidím na obrázku, jíme všechny potraviny. Zpráva je zajímavá a nevěděla jsem....Ale myslím si, že to může často opravdu s tím ne- spánkem souviset. V září jsem byla na přednášce, kde pediatři říkali, že víc než 50% malých dětí (do 3 let) má mimo jiné nedostatek právě železa

    5. led 2021

    @michaelllas Verim tomu. To je velke cislo.

    5. led 2021

    Železa jsem vždycky měla a mám dost ,i v těhotenství a teď když kojím. Děti mi spí celou noc od narození. Jím hodně pestře a miluji hovězí maso .

    5. led 2021

    Obě děti jsou velcí nejedlici a navíc dost vybíravi. Jen tak něco nejedi. Starší (téměř nekojeny) od narození spí jak "dřevo" zato mladší (kojeny 1,5 roku) to je se spánkem katastrofa. Tak nevím jestli je to tím.

    5. led 2021

    Železo doplňujeme potravinami- salát z červené řepy, červeného zelí, mrkvová šťáva, játra, luštěniny,brokolice a když je nejhůře,vždy poznám, když mám úplně bílé nehty tak Sorbifer💊⚕️

    5. led 2021
    5. led 2021

    Zajímavá spojitost, to jsem netušila. Syn měl málo železa, tomu hodně brali krev, protože byl nedonošený, tak kvůli kontrolám, ale pomohla melasa, je bohatá na železo. Myslím si ale, že u syna byl narušený spánek i díky tomu, že ho museli jako nedonošeného budit už v inkubátoru kvůli krmení, což je samozřejmě pochopitelné. Dceru jsem nikdy nebudila a od mala spala krásně, tak asi taky jeden z vlivů, kdo ví.

    6. led 2021