modrykonik
25. lis 2019
1876 

Dr. Brown's hledá Ambasadorku

Pro své děťátko chce každá maminka jen to nejlepší. Značka Dr. Brown's nabízí těhotným ženám, maminkám a jejich miminkům produkty prémiové kvality: dudlíky, antikolikové lahvičky, držáky na láhve i dudlíky, bryndáky, kousátka, savičky, hrnečky, chrániče bradavek, vložky do podprsenky apod. Produkty Dr. Brown's jsou kvalitní a zároveň cenově dostupné pro všechny. Právě proto jsou volbou číslo 1 u maminek v USA a Velké Británii. Vyhlašujeme konkurz na Ambasadorku právě pro tuto značku!

Na základě klinického výzkumu přináší speciální řešení pro všechny problémy s bříškem. Výrobky Dr. Brown's podporují zdravé papání, zachování vitamínů v mateřském a jiném mléce a pomáhají redukovat koliky a ublinkávání. Značce Dr. Brown's záleží na zdraví maminek i dětí, mají řešení na mnoho problémů s kojením a jejich produktům věří ženy po celém světě.

Jaká by měla být Ambasadorka Dr. Brown's?

Hledáme maminku s děťátkem do 4 měsíců věku, která z nějakých důvodů nemůže kojit své miminko, a proto ho krmí náhradním kojeneckým mlékem.

Ideální kandidátkou na Ambasadorku je žena, která pravidelně navštěvuje Modrého koníka, komunikuje s ostatními maminkami a zapojuje se do diskuzí. Zároveň je aktivní na svém koníkovském blogu, umí psát a fotit a má cit pro pěkné příspěvky. Ambasadorkou Dr. Brown's by měla být maminka, která je samostatná a kreativní.

Jaké výhody přináší práce Ambasadorky?

  • systematickou práci na jednom konkrétním projektu s reálným využitím v dalším pracovním životě,
  • nové a moderní dovednosti, které se hodí do životopisu,
  • jedinečnou zkušenost propagovat svou šikovnost a talent prostřednictvím důvěryhodné a stabilní značky,
  • a samozřejmě finanční odměnu 4 706 Kč měsíčně na autorskou smlouvu.

Do konkurzu na Ambasadorku Dr. Brown's se zapojíš jednoduše. Stačí do 01.12.2019 vyplnit tento dotazník. Hledáme maminku s děťátkem do 4 měsíců věku, která z nějakého důvodu nemůže kojit své miminko, a proto ho krmí náhradním kojeneckým mlékem.

Napiš nám, proč bys chtěla být Ambasadorkou Dr. Brown's právě ty. Můžeš se klidně rozepsat. Zkus nám dát i jeden konkrétní nápad, který bys zrealizovala, kdybys byla Ambasadorkou Dr. Brown's 😉

Těšíme se na všechny příspěvky a držíme palce! 🍀

janysevka za Modrý koník team

#drbrowns

Nehledala se ambasadorka pro tuto značku před nedávnem?

18. lis 2019

@oplatecka taky mám ten pocit

19. lis 2019

@oplatecka
@78marcela
Jojo, vybirali. Respektive, toto je uz po 3. Prvni vyzvu jsem nestihla, do druhe pred cca 2 mesici jsem se prihlasila. A take jsem postrehla jednu KZ, kde jedna maminka psala, ze se stala Ambasadorkou. Ale pak ticho po pesine.

19. lis 2019

@fejfarka Tu zprávu jsem taky postřehla, ale pak ji ta maminka smazala a už o tom nikde nebyla žádná zmínka...

19. lis 2019

Jeeeee a nehledá se i pro Fisher Price? 😝🙋‍♀️

19. lis 2019

@coreprincess Fisher Price už ambasadorku má 😉

19. lis 2019

Ano ano, už jsme ambasadorku pro tuto značku hledali. Bohužel se vybraná maminka již neozvala. Proto zkoušíme štěstí znovu 🙂 Všem, kteří se chtějí přihlásit, radíme, aby si dali záležet na motivačním textu do dotazníku 😉

19. lis 2019

@modrykonik Škoda, že jsme mimo věkovou hranici no :( to by nás taaaaaak baviloooo

19. lis 2019

@coreprincess Do konce roku budou další konkurzy pro další zajímavé značky 😉

19. lis 2019

@modrykonik ach !!!! Tak to musiiim sledovat 😍

19. lis 2019

@coreprincess fp taky ted hleda novou ambasadorku 🙂 ale ty bohuzel nesplnujes vek, respektive tve deti teda 😂

21. lis 2019

@dzogobela no i tak sem se přihlásila je to můj sen s FP už rok 🥰 a teď když sem samoživitelka tak by se mi to hodilo ❤️ Třeba se stane zázrak 🙏🙈

21. lis 2019

Začni psát komentář...

Odešli