apacheeeAMBASADORKA
    Zpráva byla změněna    21. lis 2019    

    Taky tak milujete koupel s pořádným kopcem pěny? Já jo a moje děti to zdědily po mně. Tak aspoň něco že jo🙂

    Včera jsem vám představovala značku #balea a proto jsem pro dnešní #tip_ambasadorky zalovila právě v těchto vodách. V minulém tipu jsme se zaměřila na maminky, tak dneska pro změnu doporučím výrobek primárně určený pro děti. Ale bacha na to, tahle pěna voní tak nádherně po meruňkách a jablkách, že jim ji stejně asi budete občas brát🙂

    Jako máma oceňuju především jednu věc a tou je způsob dávkování. Po otevření je v hrdle ještě uzávěr, který má pouze malou dírku, a pěna nám tak vystačí víc než na jednu koupel🙂 Možná, že vaše děti jsou distingovanější, ale naprosto v živých barvách vidím, že by Tobi lahvičku stihl do vany vylít úplně celou dříve, než bych se já vůbec vzpamatovala a zasáhla.

    - 300 ml
    - cena 39,90 Kč
    - jemná receptura šetrná k dětské pokožce
    - vegan produkt
    - dermatologicky testované

    Tento produkt se mi líbí natolik, že jsem jej zařadila i do uvítací soutěže, která proběhla minulý týden. Již brzy si tak budete moct přečíst i dojmy od maminky, na kterou se usmálo štěstí a vyhrála právě #dm balíček pro děti.

    Moje děti milují koupele s pěnou a Tobi už ji dokonce přestal konzumovat. Hurá🙂

    A jak jsou na tom vaše děti?

    (2 fotky)
    apacheeeAMBASADORKA
    20. lis 2019    

    Minulý pátek jsem psala o tom, že dm má 28 vlastních privátních značek a postupně vám je všechny představím. Pamatujete? Tak jdeme na to.

    Jako první jsem vybrala značku #balea, která patří rozhodně k těm nejznámějším. To bylo hodně vidět i minulý týden v soutěži, kdy jste ve skupině představovaly vaše TOP produkty. Balea prostě zazněla mnohokrát!

    Sortiment této #dm značky je velmi různorodý a zjednodušeně se dá říct, že nabízí mycí a pečující přípravky pro každý typ pleti a každý věk od hlavy až k patě.

    V rámci značky se pak můžete setkat s jednotlivými řadami: Balea Hair, Balea Bath, Balea Body, Balea Fuβ , Balea Med a Balea Deo.

    Kompletní nabídku a více informací o značce Balea najdete zde:
    https://www.dm.cz/dm-znacka/balea/

    Vyzkoušely jste už někdy nějaký produkt značky Balea - který to byl a jak jste byly spokojené?

    A poprosím ty, které značku Balea znáte, dejte 👍