konik_testuje
    12. zář 2016    Čtené 2174x

    Vaše zkušenosti se sebamed a MAM

    Aktualizace: Recenze našich uživatelek na MAM naleznete zde a na sebamed zde

    Recenze na MAM lžičky a kartáčky na první zoubky naleznete ve fóru tady. Taky v koníkovském fóru naleznete recenze na opalovací přípravky Baby sebamed

    ---

    První kampaň, kterou pro vás pouštíme do světa, se bude věnovat Baby sebamed krému na opruzeniny a lahvičce MAM Anti - Colic pro holčičky či chlapečky. 

    Miminka si zaslouží to nejlepší a my víme, že se jím to snažíte dát. A ještě mnohem víc. A proto jsme se rozhodli, že vám s pečováním o děti pomůžeme tímhle způsobem.  

    Co testujeme:

            1. Baby sebamed krém na opruzeniny - Krém přináší rychlé zklidnění         plenkové dermatitidy, chrání před agresivními látkami, které mohou způsobit         podráždění. Chrání před vznikem opruzenin. Díky svému pH 5,5 podporuje vývoj a         obnovu přirozeného ochranného pláště. Upevňuje odolnost citlivé dětské pokožky a         poskytuje účinnou úlevu. Obsahuje panthenol, který stimuluje proces hojení, a         skvalen poskytující důležité lipidy a ochranu. Součástí složení je titanium dioxid         vytvářející ochrannou bariéru proti vlivům agresivních exkrementů, které mohou         způsobovat zanícení. Extrakt z heřmánku zklidňuje a působí protizánětlivě.         Neobsahuje formaldehyd, nitrosamin a dioxin. 

            2. Lahev MAM Anti-Colic 160 ml  - Patentovaná spodní část s větracími otvory         lahve Anti-Colic zajišťuje, že dítě může pít klidně a uvolněně. Lékařská studie a         průzkum trhu potvrzují, že lahev Anti-Colic snižuje výskyt koliky u 80 % dětí, jež         ji používají. Jedinečné dno s průduchy zajišťuje ideální tok mléka či jiné tekutiny.         Děti jsou při pití z lahve Anti-Colic klidné a uvolněné - protože nepolykají žádný         vzduch.  MAM sametová savička usnadňuje přechod od kojení k lahvi. Savička je         vyrobena ze silikonu, má povrch jemný jako pokožka a dodává tak pocit intimity a         usnadňuje přechod od kojení k lahvi. Lahev má samosterilizační funkci ve 3         jednoduchých krocích! Stačí lahev přestavit podle návodu, umístit s vodou do         mikrovlnné trouby a sterilizovat. Není potřeba použití žádného dalšího         sterilizovacího zařízení ani tablet.

    Koho hledáme:

    Pro každý výrobek hledáme 10 a 10 maminek, což spolu bude až 20 šťastných a spokojených dětí. Hledáme maminky, jejichž miminka mají problematickou pokožku se sklonem k vyrážkám a podráždění, která jsou ve věku do 6 měsíců a maminky, jejichž miminka trápí koliky a bolesti bříška, ve věku do 6 měsíců. 

    Po testování, které bude trvat dva týdny, nám zašlete recenzi plnou fotek, dojmů, názorů a postřehů. Recenzi zveřejníte na svém osobním blogu jako článek a ve fóre pro MAM a také ve fóre pro sebamed

    Jak se zapojit?

    Do testování se zapojíte jednoduše - napsáním komentáře pod článek. V něm uvedete, zda mají vaše miminka problémy s pokožkou a nebo s bříškem. Je to podmínka výběru, protože produkty tyhle problémy řeší. 

    Napíšete také svůj důvod - proč vy a vaše dítě. Osmělte se, buďte kreativní, nápadité a originální. Čas na napsání komentáře máte do neděle 24.7.2016. 

    Pokud máte nápady na značky, produkty nebo služby, které byste rádi otestovali, tak vás zveme do otevřené skupiny Vaše zkušenosti se značkou. 

    Těšíme se na vaše recenze a názory.

    Mějte se moc hezky

    haninka712
    31. srp 2016    Čtené 138x

    Test MAM

    Mám dvojčátka, krásné zdravé holčičky, které jsem kojila, ovšem pak přišly zdravotní komplikace a mlíčka začalo ubývat, začala jsem tedy uvažovat o dokrmování, se kterým je spojený i výběr vhodné lahvičky na mlíčko. V dnešní době je takový velký výběr lahviček, které nejsou zrovna levná záležitost, nevěděla jsem, které vybrat a představa, že holkám nebudou sedět (Agátka od narození trpěla na bolení bříška) a budu kupovat další a vyhazovat tak peníze z okna, byla hrozná. Proto mi přišlo testování MAM lahviček na Modrém koníkovi vhod a já se zaradovala, když nás vybrali, aspon za MAM lahvičku ušetřím
    Balíček přišel opravdu brzo, tak nám nic nebránilov testování. Poprvé pily holky dost nejistě a krmení trvalo déle než obvykle, přisuzuju to ale tomu, že z lahvičky pily poprvé. Kupodivu neproběhlo žádné typické kroucení po dopapání, Agátka hned spokojeně usnula. Lahvičku jsem honem zaběhla umýt- ocenuju možnost lahvičku rozebrat, umytí je pak otázkou pár sekund. šoupla jsem ji do mikrovlnky, vysterilizovala a šla jsem nakrmit Gitušku. Ta se savičkou nejprve taky bojovala, ale pak našla ten správný styl a mlíčko bylo spapané jedna dvě Další krmení probíhaly ve stejně klidném spokojeném duchu, holky si velmi rychle zvykly na savičku a mlíčko vždycky rychle bez problémů spapaly.
    Jelikož se nám lahvička MAM osvědčila, hned jsem koupila další, ted má každá dcerka lahvičku svoji a krmím je zároven. Dokoupila jsem i větší lahvičky na čajík a stále jsem s nimi spokojena a Agátka a Gituška taky
    Díky jejich snadnému rozebrání a samosterilizaci jsme zvládli i prodloužený víkend v Luhačovicích, kdy nám bez problémů lahvičku šoupli na pár minut do mikrovlnky a my tak mohli výletovat bez nutnosti vracet se pořád na hotel.
    Určitě zůstaneme lahvičkám MAM věrni

    #test_mam

    Děkuji koníkovi, že jsem mohla být součástí testování úžasné lahvičky Mam Anti Colic. Měla jsem ohromnou radost, když jsem byla vybraná mezi testerky. Od třetího měsíce jsme plně na UM a malá měla neustálé problémy s bříškem, po každém mlíčku dost ublinkávala, vyzkoušeli jsme řadu UM, až jsme narazili na Hipp Bio Combiotic. Po tomto mlíčku se bříško sklidnilo, ale pořád to bylo ono. Přesto, že mám třetí dítě tuto lahvičku jsem neznala. Jakmile jsem narazila na možnost jí testovat, ihned jsem se zapojila a ono to vyšlo. Hned jak přišla, vybalila jsem jí, umyla a dala vyvařit, což byla díky perfektnímu systému samosterilizace brnkača. Jen se odšroubuje spodek láhve, dá se do něj voda, posadí se tam savička a dá se tam zbytek lahvičky. Za tři minuty v mikrovlnné troubě byla lahvička připravena. Ihned další mlíčko dostala malá z něj. Zjistila jsem, že na naší porci mléka je lahvička malá, ale to mě od testování neodradilo. Naměřila jsem si vodu do odměrky, tam jsem mléko zamíchala a přelila do lahvičky. Byla plná po okraj, takže se vešlo akorát. Pak jsem narazila na další problém, savička má moc malou dírku - přeci jen už nám bylo v době začátku testování 5 měsíců a navíc, malá je zvyklá na kulatý dudlík. Naštěstí jsem po krátkém pátrání zjistila, že do této lahvičky pasují dudlíky z našich lahviček. Tak jsem jí tam dala savičku na kterou byla zvyklá. Malá si lahvičku prohlížela, byly na ní krásné obrázky a hned z ní začala krásně pít. Pití bylo pro ní daleko jednodušší, protože do lahvičky proudí vzduch, tudíž si ho nevycucává a nemusí pouštět savičku, aby se do lahvičky vzduch zase dostal. Vypila mléko na jeden zátach. K mému překvapení nedošlo k ublinknutí. Od té doby se stala lahvička naší největší kamarádkou. Bříško opravdu přestalo zlobit, malá už neublinkává, což do té doby bylo na denním pořádku. Jediné co jsem shledala na lahvičce jako negativum je, že je těžší a špatně se malé držela. To jsem vyřešila přendáním držátek z jiné Mam lahvičky, kterou jsem měla doma. Proto, že se lahvička osvědčila, zakoupili jsme na mléko stejný tip, ale větší a tu testovací jsem jí nechala jen na čaj. Díky držátkům z ní pije sama. Ještě jednou děkuji za sebe i za svou dceru za možnost poznat tuto úžasnou lahvičku.

    (5 fotek)

    #test_mam lahvička se osvědčila, ale na večerní krmení nestačí, takže objednána větší a tuto si necháme na čajík, jen dokoupíme pítko nikoliv dudlík 🙂 . Jsme s ní opravu spokojeni. Před tím jsem měla lahve Lovi, které byly taky perfektní co se sterilizace píše, ale ta Mam je o dost vychytanější, není potřeba žádný extra kalíšek, poslouží spodek láhve.

    #test_mam

    Poznatek č. 2 - absolutně super systém samosterilizace - do spodku láhve, který jde odšroubovat se dá voda, na to se posadí dudlík, pak zbytek lahvičky a šupne se to na 3 minuty do mirkovlnky a lahvička je vysterilizovaná

    #test_mam

    Lahvička v akci. Musím uznat, že je super, oproti jiným lahvím se z ní s mlékem nevysaje všechen vzduch, takže malá nemusí pouštět dudlík, aby se nafoukal dovnitř vzduch a vypije celou lahev v jednom tahu. Od té doby co dávám mléko z této lahvičky neublinkává a nebolí jí bříško.

    #test_mam

    Už týden testujeme lahvičku Mam - poznatek č. 1 - lahvička je dost malá, má jen 160ml, ale to nás od testování neodradilo. Mléko musím namíchat v odměrce a přelít - naše porce 200ml se vejde tip ťop 🙂

    Testování začneme ve velkém!
    Protože budeme testovat až dva produkty. Kampaň Vaše zkušenosti se značkou se bude věnovat vašim dětem. Uhodnete, na které produkty budete psát recenzi?

    Malá nápověda - půjde o ty nejmenší. 🙂

    Napište nám tip do komentáře a dostanete tři srdíčka.

    #test_sebamed
    #test_mam