icon

Adopce dítěte: Jak najít milující rodinu?

langova13
6. črc 2023

Dobrý den je mi 21 a čekám 3 dítě bouzel je neplánovaný a přemýšlím nad adopci 3 dítě bych nezvládla tak mu chci najít domu aby bylo šťastný a rodinu co by ho milovala jako vlastní dítě

aktakd
6. črc 2023

@langova13 Navstivte OSPOD a svuj umysl jim reknete, najdou pro nej vhodnou vybranou rodinu, ktera prosla psychologickymi testy a pohovory.

kolunka
6. črc 2023

Opravdu se přimlouvám navštívit OSPOD a tím se spojit s náhradními rodiči, kteří prošli kurzem a jsou schválení jako žadatele. Dítě si zažije "ztrátu", a byť by se dalo říct,že téměř okamžitě si ho vezme náhradní rodina a nebude si nic pamatovat,tak těm dětem to náhradní rodiče říct musí a ti schválení jsou na to proškoleni, co vše může časem nastat a vědí, co vydrží...

beruskapolni
13. črc 2023

Můžeme si napsat do SZ,dekuji

cikitkapb
14. črc 2023

V 21 čekáš třetí dítě? A antikoncepce ti něco říká? Nebo tvému nocležníkovi? 🤔

vendulahorvathova
20. črc 2023

@palja dobrý den stále hledáte rodinu pro miminko prosím napište mi SMS na číslo 723 970 112 dekuji

lajlalajla15
23. črc 2023

@langova13 napište mi sem mailik ,dekuji

vendulahorvathova
31. črc 2023

@langova13 dobrý den můžete mi prosím napsat měla bych o miminko zájem děkuji 723 970 113

michaela666
31. črc 2023

@vendulahorvathova Miminko se neshání na netu a ještě takhle blbě. Takové inzeráty si dejte na nábytek nebo sportovní vybavení, ne na živou bytost.

vendulahorvathova
31. črc 2023

@michaela666 nebylo to psané vám je to tak zvaná prima adopce kdy matka nechce aby její dítě šlo do ústavu ale hned do rodiny nevím co je na tom špatného když to nepatřilo vám

bakulacka
11. zář 2023

@langova13 dobrý den stále hledáte rodinu pro miminko mi s manželem čekáme na adopci jsme schváleny a teď už jen čekáme až zazvoní telefon

koudyl
23. zář 2023

@langova13 dobrý večer, už jste sehnala rodinu pro miminko?

mpakv
11. říj 2023

@langova13
@langova13 snad najdete milující rodinu pro své miminko. Je spousta žen co nemůžou mít své vlastní a jsou za vás rády. Sama miminko mít nemůžu, tak vím o čem mluvím. A vím jaké to jsou nervy a probrečené dny a noci.
Držím pěsti ať najde skvělou rodinu