icon

Hledám pár pro přímou adopci nenarozeného dítěte

9. led 2026

Dobrý den,

jsem neplánovaně těhotná a bohužel přítel dítě nechce, takže mě tlačí na interrupci. Tam nechci jít, nepřijde mi to etické atd. A ještě k tomu mi doktoři celkem zasekali čas, takže už je to větší týden, kdy už mi to vůbec nepřijde etické a ani vůči zdraví v pořádku.

Takže mě napadlo zkusit tady najít pár, který nemůže mít děti a poinformovat se i o té přímé adopci. Udělala bych aspoň tím dobrý skutek. Nejsem k tomu 100% rozhodnutá, ale chci se poinformovat a případně tu najít lidi, kteří mají zájem o přímou adopci. Do babyboxu ho opravdu nechci dávat. Chtěla bych tady nejlépe najít lidi, co jsou už ověření a jen čekají na adopci. Když bych se tak rozhodla, tak bych chtěla najít fakt zodpovědné lidi, co mu dají vše potřebné. Nejlépe někoho, kdo už třeba má jedno miminko z adopce.

Jestli tu někdo takový je, budu ráda když se ozve a já mu pak přímo napíšu. A jestli někdo třeba ví nějaké informace o tom jak to probíhá, budu ráda, když je sem napíšu.

A prosím neodsuzujte mě. Dělala vše proto, ať si ho můžeme nechat, ale bohužel nemám správného partnera a sama se na to necítím. A chci ať se má miminko fakt dobře. Pro mě je to velký dar, zázrak a když ho nemůžu mít, tak bych mu ráda zajistila ten nejlepší život, jaký si on zaslouží.

Děkuji předem za každou odpověď.

anonym_f8fa2a
9. led 2026
anonym_f8fa2a
9. led 2026

Náhradní rodiče hledej až budeš pevně rozhodnutá, že si miminko nenecháš. Nejvíc neetické je, když se budou těšit na miminko a ty jim po porodu řekneš, že si ho necháš.

enikla
9. led 2026
@anonym_f8fa2a

Náhradní rodiče hledej až budeš pevně rozhodnutá, že si miminko nenecháš. Nejvíc neetické je, když se budou těšit na miminko a ty jim po porodu řekneš, že si ho necháš.

@anonym_f8fa2a souhlas 🙏

terkatomanova
9. led 2026

Dobrý den. Rádi Vás poznáme. Můžete mi napsat zprávu. Děkuji.

petrra_krrato
10. led 2026

@anonym_autor dobrý den, zkousela jsem Vám před chvílí psát, ale nevím, zda se to odeslalo. Hledame miminko do prime adopce. Mame vše nachystané, jsme zajištěni, manželé, nekuraci, nepijeme. Miminku dáme celé své srdce. Proces máme nastudovaný, veškeré dokumenty připravené

evab112
10. led 2026

Dobrý den. Máme již úžasného adoptovaneho syna (skoro 4 roky). A chtěli bychom ještě jedno dítě. Prošla jsem kurzem terapeutickeho rodičovství, které pracuje s možným traumatem u dítěte. Na vysoké škole jsem studovala psychologii. Bydlíme v novém domečku na malé vesnici.
Za druhého prcka bychom byli šťastní. Pokud jsem vás zaujala, napište mi.
Přeji krásný den

koudyl
12. led 2026

@anonym_autor dobrý den, máme chlapečka z přímé adopce, v létě mu budou dva roky, hledáme pro něj sourozence, o přímé adopci víme všechno, všechno bysme zařídili, jsme i schválení žadatelé o adopci, klidně se ozvěte

ejmi22
16. led 2026

@anonym_autor Dobrý den budeme rádi když se mi ozvete posilám i email Monca15@seznam.cz

koudyl
16. led 2026

Ozvala se někomu pani?

petrra_krrato
17. led 2026
@koudyl

Ozvala se někomu pani?

@koudyl ne

veronicka89
17. led 2026
@anonym_f8fa2a

@anonym_f8fa2a.

****"",,
Nejvíc neetické je, když se budou těšit na miminko a ty jim po porodu řekneš, že si ho necháš. ,, *******

Nezlob se ale ona je matka a pokud se tak rozhodně je to OK. Upřednostňovat cizí lidi před city a pouto k vlastnímu dítěti je úplně praštěné ( vím jak si to myslela) ale tohle riziko tam bude vždy a je to v pořádku , pokud se matka rozhodně PRO své dítě !