icon

Hledám pár pro přímou adopci nenarozeného dítěte

9. led 2026

Dobrý den,

jsem neplánovaně těhotná a bohužel přítel dítě nechce, takže mě tlačí na interrupci. Tam nechci jít, nepřijde mi to etické atd. A ještě k tomu mi doktoři celkem zasekali čas, takže už je to větší týden, kdy už mi to vůbec nepřijde etické a ani vůči zdraví v pořádku.

Takže mě napadlo zkusit tady najít pár, který nemůže mít děti a poinformovat se i o té přímé adopci. Udělala bych aspoň tím dobrý skutek. Nejsem k tomu 100% rozhodnutá, ale chci se poinformovat a případně tu najít lidi, kteří mají zájem o přímou adopci. Do babyboxu ho opravdu nechci dávat. Chtěla bych tady nejlépe najít lidi, co jsou už ověření a jen čekají na adopci. Když bych se tak rozhodla, tak bych chtěla najít fakt zodpovědné lidi, co mu dají vše potřebné. Nejlépe někoho, kdo už třeba má jedno miminko z adopce.

Jestli tu někdo takový je, budu ráda když se ozve a já mu pak přímo napíšu. A jestli někdo třeba ví nějaké informace o tom jak to probíhá, budu ráda, když je sem napíšu.

A prosím neodsuzujte mě. Dělala vše proto, ať si ho můžeme nechat, ale bohužel nemám správného partnera a sama se na to necítím. A chci ať se má miminko fakt dobře. Pro mě je to velký dar, zázrak a když ho nemůžu mít, tak bych mu ráda zajistila ten nejlepší život, jaký si on zaslouží.

Děkuji předem za každou odpověď.

Strana
z2
koudyl
19. únor 2026
@zyjant

@koudyl
@koudyl
@koudyl Vy už dítě máte!!

@zyjant no a co jako?

koudyl
19. únor 2026

Ketynka95, je podvodnice chce akorát peníze, a k ničemu se nemá, takže od ní ruce pryč.

koudyl
20. únor 2026
@zyjant

@koudyl
@koudyl
@koudyl Vy už dítě máte!!

@zyjant Ty snad rozhoduješ o tom, kolik kdo bude mít dětí? Ty jo a toho bych si fakt nevšimla, že mám dítě, kdybys mi to neřekla. Víš co, běž se vycpat.

zyjant
21. únor 2026
@koudyl

@zyjant Ty snad rozhoduješ o tom, kolik kdo bude mít dětí? Ty jo a toho bych si fakt nevšimla, že mám dítě, kdybys mi to neřekla. Víš co, běž se vycpat.

@koudyl Už chápu, proč si to u VÁS úřady rozmyslely.

koudyl
21. únor 2026
@zyjant

@koudyl Už chápu, proč si to u VÁS úřady rozmyslely.

@zyjant Jo a jak ty to můžeš vědět? Ty chytrá?

llilien
25. únor 2026

@anonym_autor dobrý den. Prosím napište mi. S manželem jsme schválení žadatele o adopci a po miminku moc toužíme.

fajnrodina
26. únor 2026
@llilien

@anonym_autor dobrý den. Prosím napište mi. S manželem jsme schválení žadatele o adopci a po miminku moc toužíme.

@llilien paní je podvodnice bohužel..tahá jen peníze

miroslavj
1. bře 2026

@anonym_autor
Dobrý den,
pokud stále hledáte s přítelkyní toužíme po dítěti zkoušeli jsme umělé oplodnění které nevyšlo.
Nyní jsme prošli kurzem pro adopci a pěstounskou
péči. Máme u psychologické vyšetření a nyní jsme v registru. Takže jsme plně prověření.
Budeme rádi když se nám ozvete.
Vše bychom zařídili i právní formu.

koudyl
1. bře 2026
@miroslavj

@anonym_autor
Dobrý den,
pokud stále hledáte s přítelkyní toužíme po dítěti zkoušeli jsme umělé oplodnění které nevyšlo.
Nyní jsme prošli kurzem pro adopci a pěstounskou
péči. Máme u psychologické vyšetření a nyní jsme v registru. Takže jsme plně prověření.
Budeme rádi když se nám ozvete.
Vše bychom zařídili i právní formu.

@miroslavj dobrý večer, myslím že paní se nikomu neozve, vypadá to na podvodnici

Strana
z2