Hledáme maminku pro přímou adopci miminka v roce 2024
Email: JanouskovaMary@seznam.cz
Hledáme maminku,která si z jakéhokoliv důvodu nechce,nebo nemůže nechat své miminko,nikoho nesoudíme,pouze toužíme po úplné rodině.Můžeme nabídnout spoustu lásky pro miminko a zázemí.Miminko můžeme přijmout kdykoli,máme vše připravené.Maminka může být z jakéhokoliv kraje,vzdálenost pro nás není problém.Vše zařídíme a na miminko se moc těšíme.´
Dobry den holky,ženy.☘️
Chci se zeptat zdali má někdo zkušenost s přímou adopci,zdali se da najít nejaka budoucí maminka v těžké životní situaci která si miminko bohuzel nemůže nechat.Po neúspěšných IVF jsme se rozhodli jít touto cestou a dat nějakému tvoreckovi šanci na Dobry zivot a milující rodinu maminku,tatínka ale taky babičky i dědečky.Je to vubec reálné najít ?a kde nejlépe hledat?mozma špatná otázka ale je nám s manželem bez toho malého tvorecka doma smutno.
@baju85 dobrý večer, my zrovna procházíme přímou adopci, ale my jsme měli štěstí, nikoho jsme nehledali, známý čekali páté dítě, už by to finančně nezvládli, takže my jsme si malého adoptovali, jinak co vím a co jsem odepsala na inzeráty údajných maminek, tak to vesměs byli všechny podvodnice, maminka k přímé adopci se hledá těžko, ale dá se najít, mám spoustu známých který našli, jinak my jsme i schválení žadatele o klasickou adopci, ale je to docela zdlouhavý proces, nám od podání žádosti do schválení uplynul rok, ale zašla bych na Ospod a podala si žádost
Dobrý den. Jsme manželský pár 15let , který nemůže mít vlastní děti. Proto jsme se rozhodli že si miminko adoptujeme přes přímou adopci. Sice manželovi bude 47let a mě 39 let. Děti milujeme a proto bychom rádi adoptovali miminko přes přímou adopci. Chceme dát šanci aspoň jednomu děťátku z mnoha děti, které takové štěstí nemají. A proto najdeme zde maminku která chce dát své miminko do přímé adopce aby se mělo dobře a mít velkou milující rodinu zázemí vzdělání a hlavně lásku kterou máme plnou náruč. Budeme ho hýčkat rozmazlovat a bude mít vše co by jeho maminka mu nemohla dát. Obracime se na všechny maminky které vědí opravdu a jsou rozhodnuté dát své miminko do přímé adopce. Prosím jen vážně.
@bezdma ozvete se mi na email znas.ten.pocit@gmail.com
a predame si kontakty 😉
Ahojte.hledame miminko do prime adopce od maminky která je ve složité životní situaci a ví ze nejlepší řešení bude dát mu šanci na krásný život v domě se zahradou pejskem kočkou a babičkama,dědečka,tetickama a stryckama ale hlavně maminkou a tatínkem kteří ho budou milovat bez jakýkoliv předsudku a podmínek.Dlouha léta nám do úplně rodinu máky tvorecek moc chybí,vlastní nám bohužel ten nahoře nedopřál .Neni na tom nic špatného maminko která to čteš a rozhoduješ se NAOPAK,jsi hrdinka která vi ze pokud ty ted nemuzes miminecko zahrnout vším dopřeješ mu to jinde,a i ty sama se jednou dočkáš šťastne rodiny.Pokud tu jsi tak napis budeme se těšit na nase budoucí sluníčko.
Je mi líto ze jiz druha reakce na muj problem byla asi jen vtip.Prosim prosim holky nejdřív vše promyslete a pak teprve pište.ono ani pro nás to není jednoduché když tak dlouho hledáme a pak svitne naděje a zase nic.😢moc rádi jsme za každou reakci ale prosim ať je ta reakce upřímná.moc diky
@kacka_bn Dobrý den, mohla byste mi prosím také napsat? Na zyjant@email.cz. .. když tak.
@kacka_bn určitě ano budu ráda když mi napíšete
Můj email barbora.vitova@centrum.cz
Nebo 777224464 Také vám přeji hezký večer
Třetí kontakt a opět nic😢😢je to opravdu nereálné najit
Ahoj všem! Doma máme jednu úžasnou holčičku z přímé adopce a rádi bychom, aby měla sourozence a jednou nebyla na všechny strasti a starosti sama, zkrátka měla parťáka do nepohody. Jsme i schválení žadatelé krajem, máme zkušenosti s ospodem,dokumenty,soudy.. budeme rádi za každý kontakt 🙂
Dobrý den ,dnes jsem se dozvěděla že jsem těhotná a to už v 6 měsíci ,dítě si nemohu ani nechci nechat a proto chci najít rodinu která se o dítě postará a nebude tak muset být někde v ústavu,jsem z Havířova a čím dřív najdu rodinu a začneme řešit situaci tím líp prosím kontaktujte mě na email popřípadě přidán telefonu číslo
@lucieeee123 napište mi Luci na barbora.vitova@centrum.cz
@lucieeee123 Dobrý den, napište mi prosím na zyjant@email.cz.🙏
@lucieeee123 725 132 570

@dagmarkavys Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, zda stále hledáte rodinu pro miminko? Děkuji za odpověď.