Hledáme maminku pro přímou adopci miminka v roce 2024
Email: JanouskovaMary@seznam.cz
Hledáme maminku,která si z jakéhokoliv důvodu nechce,nebo nemůže nechat své miminko,nikoho nesoudíme,pouze toužíme po úplné rodině.Můžeme nabídnout spoustu lásky pro miminko a zázemí.Miminko můžeme přijmout kdykoli,máme vše připravené.Maminka může být z jakéhokoliv kraje,vzdálenost pro nás není problém.Vše zařídíme a na miminko se moc těšíme.´
@baju85 dobrý den zatím to řeším s jednou paní takže se ozvu podle situace
@zyjant dobrý den zatím to řeším s jednou paní popřípadě se ozvu
@lucieeee123 Dobře, děkuji, kontakt když tak máte, včetně telefonu. Nechci malovat čerta na zeď, ale i kdyby se třeba na poslední chvíli něco s někým domluveným stalo .. nedejbože!, tak jsem tu.
@lucieeee123 dobře diky moc za odpověď.kdyby cokoliv ozvete se.budeme rádi a hodně štěstí 🍀
Dobrý den,jsem z Havířova,ráda přijmu do přímé adopce miminko,které si maminka nemůže z jakéhokoliv důvodu nechat.Klidně mi napiš zprávu.
🍀❤️
denisa.vejrazkova@email.cz
@lucieeee123 dobrý den klidně se mi ozvěte jsem z Havířova
@baju85 napište mi
@lucieeee123 ja nevim kam bohuzel Napiste mi na vás kontakt ju
@teddd dobrý den našli jste už miminko k adopci ?
@baju85 735217634 pište
@baju85 pište mi na watcap ano
@denisa2402 omlouvám se nechci tady z Havířova
Ráda nabídnu pomocnou ruku mamince která si své dítko z jakéhokoliv důvodu nemůže nechat u sebe..❤️ 737402360
@lucieeee123 737402360 napište mi
@lucieeee123 dobrý den už jste našla maminku?
Bacha, Lucieee...atd., je podvod. Chce prachy předem. Včera to zkoušela na jednu paní.
@baju85 tak to je smutné a špatné
Hledáme maminku která je těhotná a ví že si miminko nebo nechce nechat.Radi přijmeme do rodiny miminko přes přímou adopci..
Zdravím jsme manželský pár 30 a 28 a hledám maminku co si nemůže nechat z jakýhokoliv důvodu miminko. Rozhodně nikoho nesoudím
Krásný den, přidávám se do možnosti najít štěstí 🍀 jsme pár 31 a 35 let, máme domeček se zahradou. Prošla jsem si 4 IVF, 2 potraty, doma máme připraven pokojíček pro malý uzlíček, prázdný a tak smutný. Je to moc těžké a kdyby se někdo našel, kdo by musel dát miminko pryč, budeme ti nejšťastnější lidi, když by jste si nás vybrali a nechali nás být rodiči.
Dobrý den ,dnes jsem se dozvěděla že jsem těhotná a to už v 6 měsíci ,dítě si nemohu ani nechci nechat a proto chci najít rodinu která se o dítě postará a nebude tak muset být někde v ústavu,jsem z Havířova a čím dřív najdu rodinu a začneme řešit situaci tím líp prosím kontaktujte mě na email popřípadě přidán telefonu číslo
Ahoj,hledáme maminku která je ve špatné životní situaci a hledá náhradní rodiče. Bohužel nemáme to štěstí aby jsme měli svoje a tak rádi bychom aspoň touto cestou mimčo adoptovali.
Dobrý den ,dnes jsem se dozvěděla že jsem těhotná a to už v 6 měsíci ,dítě si nemohu ani nechci nechat a proto chci najít rodinu která se o dítě postará a nebude tak muset být někde v ústavu,jsem z Havířova a čím dřív najdu rodinu a začneme řešit situaci tím líp prosím kontaktujte mě na email popřípadě přidán telefonu číslo
@lucieeee123 ahoj,jak jsi dopadla s hledáním náhradních rodičů?jestli stále hledáš měli bychom zájem...napiš
Má nekdo zájem o zdravého chlapečka?pište na u6527956310@gmail.com napište email,již mám s adopci zkušenosti.
Má nekdo zájem o zdravého chlapečka?pište na u6527956310@gmail.com napište email,již mám s adopci zkušenosti.
@bezmocna říct si za dítě peníze je trestný čin…a ještě navíc se ptát kolik je kdo ochotný zaplatit a v podstatě dražit dítě.doufam že vám nikdo nezaplatí a půjdete si za to sednout.
@anonym_f2335a Taky mi napsali, prý kdo dá víc...
@zyjant zajímalo by mě kdo ji dokázal kolik nabídnout..a kolik peněz ji došlo od zoufalých páru…a navíc ona tak může videlat protože ti kdo pošlou penízky a nakonec miminko nemaji tak vlastně ani nic policii předat nemohou protože by by byly stejne vini jako ona…tak smutné to vse je😢
@zyjant zajímalo by mě kdo ji dokázal kolik nabídnout..a kolik peněz ji došlo od zoufalých páru…a navíc ona tak může videlat protože ti kdo pošlou penízky a nakonec miminko nemaji tak vlastně ani nic policii předat nemohou protože by by byly stejne vini jako ona…tak smutné to vse je😢
@baju85 To je přímo strašné.

@lucieeee123 Zkuste mi prosím zavolat na to 725 132 570...