icon

Hledáme maminku pro přímou adopci miminka v roce 2024

bezdma
2. led 2024

Email: JanouskovaMary@seznam.cz
Hledáme maminku,která si z jakéhokoliv důvodu nechce,nebo nemůže nechat své miminko,nikoho nesoudíme,pouze toužíme po úplné rodině.Můžeme nabídnout spoustu lásky pro miminko a zázemí.Miminko můžeme přijmout kdykoli,máme vše připravené.Maminka může být z jakéhokoliv kraje,vzdálenost pro nás není problém.Vše zařídíme a na miminko se moc těšíme.´

Strana
z4
pppppppp
11. lis 2025
@terates

Krásný den, přidávám se do možnosti najít štěstí 🍀 jsme pár 31 a 35 let, máme domeček se zahradou. Prošla jsem si 4 IVF, 2 potraty, doma máme připraven pokojíček pro malý uzlíček, prázdný a tak smutný. Je to moc těžké a kdyby se někdo našel, kdo by musel dát miminko pryč, budeme ti nejšťastnější lidi, když by jste si nás vybrali a nechali nás být rodiči.

@terates jsem maminka co otěhotněla po třetí , po špatném vyšetření gynekoložka , jsem objevila těhotenství až v pátém měsíci. Manžel mě přesvědčil abychom si zkusili miminko nechat , že to zvládneme , ale já to i po čtyřech měsících nemůžu vydýchat, co je miminko na světě. Manžel s adopcí nesouhlasí , ale já ano. Máme ještě dvě starší děti , a manžel mi vyhrožuje s rozvodem když dám miminko ze své vůle pryč. Takže když mi to pomůžete nějak vyřešit, ráda vám udělám nesmírnou radost.

pppppppp
11. lis 2025
@bezmocna

Má nekdo zájem o zdravého chlapečka?pište na u6527956310@gmail.com napište email,již mám s adopci zkušenosti.

@bezmocna miminka nejsou věci ani prodejná zvířata 😡. Nejste na tržnici. Tohle je velmi citlivá a obtížná situace , která by se neměla stávat úmyslně 😡. Já jsem v situaci kdy si miminko nemůžu nechat, ale ne nedělala jsem si miminko schválně, ale i přes ochranu jsem otěhotněla a k tomu gynekoložka špatně vyšetřila. Ničí mě to , a zároveň mě rozčilují ženský jako vy , s chladným srdcem jak na tržnici nabízíte miminko, hnus!

zyjant
11. lis 2025
@pppppppp

@bezmocna miminka nejsou věci ani prodejná zvířata 😡. Nejste na tržnici. Tohle je velmi citlivá a obtížná situace , která by se neměla stávat úmyslně 😡. Já jsem v situaci kdy si miminko nemůžu nechat, ale ne nedělala jsem si miminko schválně, ale i přes ochranu jsem otěhotněla a k tomu gynekoložka špatně vyšetřila. Ničí mě to , a zároveň mě rozčilují ženský jako vy , s chladným srdcem jak na tržnici nabízíte miminko, hnus!

@pppppppp Napište mi, prosím, na zyjant@email.cz

pppppppp
12. lis 2025
@zyjant

@pppppppp Napište mi, prosím, na zyjant@email.cz

@zyjant mám vám napsat. Tak vám píši. Pěkný den

smisekajaku
13. lis 2025
@pppppppp

@pppppppp napište nám na mail:ditedodlane@email.cz
Budeme moc rádi když se nám ozvěte Že ❤️dekuji

pppppppp
14. lis 2025
@smisekajaku

@pppppppp napište nám na mail:ditedodlane@email.cz
Budeme moc rádi když se nám ozvěte Že ❤️dekuji

@smisekajaku není to tak jednoduché. Manžel si chce za každou cenu miminko nechat, já ho chápu , ale prostě třetí dítě v dnešní době, opravdu moc. Když mi pomůžete vymyslet, jak to vyřešit , tak aby manžel nebyl naštvaný, nechtěl se kvůli tomu rozvést , tak aby jsme mohli miminko dát k adopci a manžel nebyl problém, ráda se ozvu.
S pozdravem a přáním hezkého dne

zyjant
14. lis 2025
@pppppppp

@smisekajaku není to tak jednoduché. Manžel si chce za každou cenu miminko nechat, já ho chápu , ale prostě třetí dítě v dnešní době, opravdu moc. Když mi pomůžete vymyslet, jak to vyřešit , tak aby manžel nebyl naštvaný, nechtěl se kvůli tomu rozvést , tak aby jsme mohli miminko dát k adopci a manžel nebyl problém, ráda se ozvu.

@pppppppp Dalo by se to vyřešit i s tím, že jste vdaná, přestože by to bylo těžké. Něco jsem zjistila.

smisekajaku
15. lis 2025
@pppppppp

@pppppppp napište mě,budu vděčná,myslím že by se to dalo pořešit

rebelka26
16. lis 2025

@pppppppp pěstounská péče ,svým způsobem se sice někdo stará o dítě ,ale můžete být s dítětem v kontaktu .Když mi dáte mail ,vše vám vysvětlím líp.

rebelka26
17. lis 2025
@zyjant

@pppppppp Dalo by se to vyřešit i s tím, že jste vdaná, přestože by to bylo těžké. Něco jsem zjistila.

@zyjant no bojím se že pokud jsou manželé a manžel nechce,je to problém,protože jak jsem teď pochopila ,tak její manžel odmítá vše .

Strana
z4