Hledáme maminku pro přímou adopci miminka v roce 2024
Email: JanouskovaMary@seznam.cz
Hledáme maminku,která si z jakéhokoliv důvodu nechce,nebo nemůže nechat své miminko,nikoho nesoudíme,pouze toužíme po úplné rodině.Můžeme nabídnout spoustu lásky pro miminko a zázemí.Miminko můžeme přijmout kdykoli,máme vše připravené.Maminka může být z jakéhokoliv kraje,vzdálenost pro nás není problém.Vše zařídíme a na miminko se moc těšíme.´
Má nekdo zájem o zdravého chlapečka?pište na u6527956310@gmail.com napište email,již mám s adopci zkušenosti.
@bezmocna miminka nejsou věci ani prodejná zvířata 😡. Nejste na tržnici. Tohle je velmi citlivá a obtížná situace , která by se neměla stávat úmyslně 😡. Já jsem v situaci kdy si miminko nemůžu nechat, ale ne nedělala jsem si miminko schválně, ale i přes ochranu jsem otěhotněla a k tomu gynekoložka špatně vyšetřila. Ničí mě to , a zároveň mě rozčilují ženský jako vy , s chladným srdcem jak na tržnici nabízíte miminko, hnus!
@bezmocna miminka nejsou věci ani prodejná zvířata 😡. Nejste na tržnici. Tohle je velmi citlivá a obtížná situace , která by se neměla stávat úmyslně 😡. Já jsem v situaci kdy si miminko nemůžu nechat, ale ne nedělala jsem si miminko schválně, ale i přes ochranu jsem otěhotněla a k tomu gynekoložka špatně vyšetřila. Ničí mě to , a zároveň mě rozčilují ženský jako vy , s chladným srdcem jak na tržnici nabízíte miminko, hnus!
@pppppppp Napište mi, prosím, na zyjant@email.cz
@pppppppp Napište mi, prosím, na zyjant@email.cz
@zyjant mám vám napsat. Tak vám píši. Pěkný den
@pppppppp napište nám na mail:ditedodlane@email.cz
Budeme moc rádi když se nám ozvěte Že ❤️dekuji
@pppppppp napište nám na mail:ditedodlane@email.cz
Budeme moc rádi když se nám ozvěte Že ❤️dekuji
@smisekajaku není to tak jednoduché. Manžel si chce za každou cenu miminko nechat, já ho chápu , ale prostě třetí dítě v dnešní době, opravdu moc. Když mi pomůžete vymyslet, jak to vyřešit , tak aby manžel nebyl naštvaný, nechtěl se kvůli tomu rozvést , tak aby jsme mohli miminko dát k adopci a manžel nebyl problém, ráda se ozvu.
S pozdravem a přáním hezkého dne
@smisekajaku není to tak jednoduché. Manžel si chce za každou cenu miminko nechat, já ho chápu , ale prostě třetí dítě v dnešní době, opravdu moc. Když mi pomůžete vymyslet, jak to vyřešit , tak aby manžel nebyl naštvaný, nechtěl se kvůli tomu rozvést , tak aby jsme mohli miminko dát k adopci a manžel nebyl problém, ráda se ozvu.
@pppppppp Dalo by se to vyřešit i s tím, že jste vdaná, přestože by to bylo těžké. Něco jsem zjistila.
@pppppppp napište mě,budu vděčná,myslím že by se to dalo pořešit
Dobrý den, ráda bych se znovu stala NM pro pár, co si nemůže odnosit své miminko. Je mi 35let,své děti mám 3. Již jsem 3 děti úspěšně donosila a porodila jako NM. Více informací bychom si napsali do mailu. Děkuji a hodně štěstí v hledání.💓
nmlucka@seznam.cz

Krásný den, přidávám se do možnosti najít štěstí 🍀 jsme pár 31 a 35 let, máme domeček se zahradou. Prošla jsem si 4 IVF, 2 potraty, doma máme připraven pokojíček pro malý uzlíček, prázdný a tak smutný. Je to moc těžké a kdyby se někdo našel, kdo by musel dát miminko pryč, budeme ti nejšťastnější lidi, když by jste si nás vybrali a nechali nás být rodiči.
@terates jsem maminka co otěhotněla po třetí , po špatném vyšetření gynekoložka , jsem objevila těhotenství až v pátém měsíci. Manžel mě přesvědčil abychom si zkusili miminko nechat , že to zvládneme , ale já to i po čtyřech měsících nemůžu vydýchat, co je miminko na světě. Manžel s adopcí nesouhlasí , ale já ano. Máme ještě dvě starší děti , a manžel mi vyhrožuje s rozvodem když dám miminko ze své vůle pryč. Takže když mi to pomůžete nějak vyřešit, ráda vám udělám nesmírnou radost.