icon

Hledáme miminko pro přímou adopci: stabilní a zajištěný pár

ancheliqa
8. říj 2021

Jsme stabilní zajištěný manželský pár, není nám přáno mít vlastní miminko, zkusili jsme už veškeré možnosti. Nyní jsme schválení žadatele o adopci a už rok čekáme, proto jsme se rozhodli vyzkoušet možnost přímé adopce, miminko si přejeme nejvíce na světě. Pokud je tu maminka pevně rozhodnutá k tomuto kroku, prosím ozvěte se mi. Miminko by u nás mělo nádherný život, máme už připravený pokojík.

Strana
z2
ejmi22
16. lis 2023

Stále hledáme miminko do příme adopce ....jsme manžele 11 let ,oba zajištění ..Strašně jsi přejeme najít maminku ,která jsi nemůže nechat miminko .. doufáme ,že se na nás taky usměje štěstí..🍀Není problem ,kamkoliv přijet
Máme plnou náruč lásky ozvi se nám ❤❤❤

Monca15@seznam.cz

misickad
14. únor 2025

@ancheliqa dobry den, mohli bychom si vymenit kontakty a spojit se..Dekuji
Napiste mi na email znas.ten.pocit@gmail.com

ejmi22
4. dub 2025

Maminko pokud si nemůžeš nechat miminko ozvi se nám ,budeme ti vděční celý náš život ♥️Oba zajištění ,jen maličké štěstí nám moc chybí 🍀♥️🍀🍀
Monca15@seznam.cz

kristyna1999
14. dub 2025

hledám maminku co si nemůže nechat miminko. Budeme ho s manželem milovat nadevše.

lilavatty
15. dub 2025

@misickad napiste mi sz 😊

zyjant
17. dub 2025

@lilavatty Můžete mi prosím napsat mail na kouhelka@seznam.cz..

alkirchner
20. čer 2025
@kristyna1999

hledám maminku co si nemůže nechat miminko. Budeme ho s manželem milovat nadevše.

@kristyna1999 napište

zyjant
21. čer 2025
@alkirchner

@kristyna1999 napište

@alkirchner Dobrý den, napište mi prosím taky, na zyjant@email.cz..

ejmi22
27. srp 2025

Stále hledáme miminko do příme adopce ....jsme manžele 13 let ,oba zajištění ..Strašně jsi přejeme najít maminku ,která jsi nemůže nechat miminko .. doufáme ,že se na nás taky usměje štěstí..🍀Není problem ,kamkoliv přijet
Máme plnou náruč lásky ozvi se nám ❤❤
Monca15@seznam.cz

Strana
z2