Maminka v těžké životní situaci. Pomůžeme s přímou adopcí miminka!
Ahoj, chtěla jsem se zeptat a zároveň pomoci mamince která je v těžké životní situaci a čeká miminko a nemůže si ho nechat. Rádi bychom s partnerem daly malickemu milující rodinu. Bohužel my vlastní miminko mot nemůžeme.😢
A proto zkouším silu sociální sítě. A snad tu nějaká je. A šla by ikdyz s těžkým srdcem do přímé adopce. Máme vše připravené a nás pohled do prázdné postýlky nám trhá srdce. Tak jestli tu jsi. Nestyd se,a napiš. ❤️❤️
@karca91 no, já teda nevím, my jsme zařazení dva roky, a žádnej pokojík jsme nezařizovali ještě, vždyť je to blbost, když bude mimčo u pěstounky, tak nám říkali na kurzech, že ještě minimálně 14 dnů tam u ní bude,,ikdyž bude už pro nás, že hned si ho stejně neodvezeme, že budeme mít čas aby jsme pro něj všechno připravili, tak nechàpu proč máte hned teď zařízenej pokoj, mě by to akorát drásalo nervy, tohle bych nemohla, tím spíš bych se z toho hroutila
Držim pěsti, čekali jsme skoro 5let(nakonec to příroda zařídila jinak). Ale opravdu se někde čeká dlouho. Nám říkali min.2,5 roku a to nám bylo jedno pohlaví i věk do cca 1,5roku.

@karca91 Nekoukejte na postýlku se smutkem. Koukejte na to pozitivně. Všechno máte nachystané a ono to přijde. Těšte se. Moje ségra má syna z adopce. Teď slavil 10 let. Když jim zavolali byl mu rok. Měli požádáno o holčičku do půl roku věku. Nakonec to dopadlo jinak. Držím palce!