icon

Přímá adopce a láskyplný domov pro vaše dítě

talinky
23. kvě 2025

Milá maminko,

možná zvažuješ přímou adopci a hledáš pro své miminko láskyplnou a bezpečnou rodinu. Jsme schválení osvojitelé a touto cestou jsme už jednou prošli – díky přímé adopci máme doma holčičku, kterou milujeme celým srdcem.

Rádi bychom jí dopřáli sourozence. Dítě, se kterým bude sdílet dětství, smích i celý život.

Nemůžeme mít vlastní děti, ale máme hodně lásky, trpělivosti a domov, který je připravený přijmout další miminko.

Pokud bys chtěla, můžeš nám napsat. Vše je jen na tobě.
S úctou a respektem

fotbalistka3
23. kvě 2025

Ahoj všem! Doma máme jednu úžasnou holčičku z přímé adopce a rádi bychom, aby měla sourozence a jednou nebyla na všechny strasti a starosti sama, zkrátka měla parťáka do nepohody. Jsme i schválení žadatelé krajem, máme zkušenosti s ospodem,dokumenty,soudy.. budeme rádi za každý kontakt 🙂

baju85
2. čer 2025

Pozor na tuto paní
Je to podvodnice co chce hned 15000

talinky
autor
2. čer 2025
@baju85

Pozor na tuto paní
Je to podvodnice co chce hned 15000

@baju85 Děkují Vám za upozornění ! To je opravdu hodně smutné! 😢 Nechápu, proč s naším neštěstím takhle obchodují/ podvádí.

baju85
3. čer 2025
@talinky

@baju85 Děkují Vám za upozornění ! To je opravdu hodně smutné! 😢 Nechápu, proč s naším neštěstím takhle obchodují/ podvádí.

@talinky přesně tak..tyhle ženy vědí ze naše city jsou jinde co se miminka týče tak to zkouší vydělat rychle nějaké peníze…ale rozum ještě máme tak věřím ze každá z nás moc dobre ví že peníze žádné dopředu neposílat.,👍

baju85
11. čer 2025

Tak co mile holky?usmálo se na některou z vas štěstí?..ja uz podruhé zažívám nejspíš zklamání ..vše nakoupeno a připraveno na příchod miminecka a najednou opět ze strany bio maminky bez komunikace…😓..teď už mi tu zase jen zbývají oči pro pláč když vidím malou postylku vedle te své veliké…cap nam ho měl přinést za mesic uz .🩵

talinky
autor
11. čer 2025
@baju85

Tak co mile holky?usmálo se na některou z vas štěstí?..ja uz podruhé zažívám nejspíš zklamání ..vše nakoupeno a připraveno na příchod miminecka a najednou opět ze strany bio maminky bez komunikace…😓..teď už mi tu zase jen zbývají oči pro pláč když vidím malou postylku vedle te své veliké…cap nam ho měl přinést za mesic uz .🩵

@baju85 To je hrozné! To čekání je nezkutečně těžké a zklamání po cestě také. Myslím na tebe ❤️

baju85
28. črc 2025
@talinky

@baju85 To je hrozné! To čekání je nezkutečně těžké a zklamání po cestě také. Myslím na tebe ❤️

@talinky tak dnes jsem se mela naposledy potkat s biomaminkou která se rozhodla pro přímou adopci ,termín má v patek vše nachystáno,v praci vyřešeno,u doktoru zařízeno,řízené vyvolávání laktace a zklamaní maminka se nedostavila a už nereaguje…takze opět naše srdíčka jsou na kusy .😢😢😢😢jela jsem 200km tam a zase zpět zbytečně a to nemluvím o tom smutku na cestě zpět…mela jsem co dělat abych vůbec zvládla řídit.

talinky
autor
28. črc 2025
@baju85

@talinky tak dnes jsem se mela naposledy potkat s biomaminkou která se rozhodla pro přímou adopci ,termín má v patek vše nachystáno,v praci vyřešeno,u doktoru zařízeno,řízené vyvolávání laktace a zklamaní maminka se nedostavila a už nereaguje…takze opět naše srdíčka jsou na kusy .😢😢😢😢jela jsem 200km tam a zase zpět zbytečně a to nemluvím o tom smutku na cestě zpět…mela jsem co dělat abych vůbec zvládla řídit.

@baju85 Tohle je tak strašně krutý. Úplně mi zatrnulo, když jsem to četla, nedokážu si představit, jak moc to muselo bolet. Tolik příprav, očekávání, otevřenosti… a pak tohle ticho. Je mi to neskutečně líto. Myslím na vás, i když vím, že to nic nespraví. Ale nejste v tom sama.

gapa19
10. srp 2025
@baju85

@baju85 ano my jsme se dočkali, máme našeho krásného chlapečka už 7 měsíců