Homeopatické řešení zhoršeného psychického stavu dítěte. Máte zkušenost?

tahejhula
15. bře 2022

Pěkný den. Máte někdo zkušenosti s homeopatickou léčbou podobných obtíží u dítěte? U nás se jedná o obrovské zhoršení spánku, neadekvátní změny nálad, nějaké panické stavy, stavy úzkosti, apod. Dopředu říkám, že velmi dobře vím, jaký pohled na tuto metodu skeptici mají, vězte, že všechny tyto názory znám a reagovat na ně nebudu. Děkuji.

luciksima
15. bře 2022

Dcera má DG .úzkostnou poruchu plus další věci.mivala šílené úzkosti až do hysterie...a hodně jí pomohli bachovky na míru.ty nejhorší úzkosti ji vymizeli.neco ji zůstalo,ale bachovky za mě super 😊 homeopatika jsem jí dávala při nemocích ryma,kašel,zvracení a vždy ji taky zabrali...

tahejhula
autor
15. bře 2022

@luciksima nad bachovkami uvažuji také, nějakou zkušenost už s nimi máme. Víceméně prý není od věci si je případně pro dítě vybrat sama.

luciksima
15. bře 2022

@tahejhula já s nimi mám opravdu jen ty nejlepší zkušenosti .sama bych nevěřila,že by ji mohli pomoct dokud jsme nezkusili...opravdu ji pomohli a i docela rychle naštěstí...já jsem právě zkoušela hned přes paní co se tomu věnuje aby mi poradila já se v nich jinak nevyznám.drtim palce ať malému něco pomůže a je lépe❤️🍀

veraakubik
15. bře 2022

Ja mam zkusenost s obojím…Sama jsem mela strasne problemy s psychikou,byla jsem uplne na dne a zkusila jsem homeopatika-pres homeopata jsem to resila,na doporučení pořídila homeopatika a nic-prisla mi to jako vsazka do loterie..Nejhorsi je,ze nejsou doporučovány na dlouho..Vzada jsem to..Pak jsem objevila bachovky-napsala jsem pani jake problemy mam a co me trapi a ona mi je namichala ,,na miru,,-pomohly mi,ale ne uplne,takze po urcite dobe jsem pani opet napsala-co se změnilo,jak se citim a tak-u dalsi lahvičky mi poupravila složení a ted uz je ani nepotrebuji..Moc mi pomohly..A pokud nahodou dopadne nejaka krizovka-mam KRIZOVÉ kapky,staci kapnout a je zase klid…Takze pokud si hrajes i s myšlenkou bachovek,asi bych sla to nich rovnou..Drzim palce!

tahejhula
autor
15. bře 2022

@veraakubik homeopatika se mu budou taky nějak upravovat. Takže prostě uvidím. Díky za sdílení zkušenosti. Krizovky mu nezabraly asi nikdy na nic.

martt
15. bře 2022

@tahejhula Vím , že chceš doporučení , ale já naopak dám opačnou zkušenost. Syn měl na podobné obtíže homeopatika Sedalia a nesedli mu. Byl po nich naopak více nervoznejsi a spánek se nijak neupravil.

barmil
15. bře 2022

@tahejhula mela jsem sedalii a účinkovala opačně, zhoršení stavu, nespavost, větší úzkosti, ataky.. Bylo to strašný, vydržela jsem 14dni, lékař stále říkal, že si to sedne, ale nesedlo.

tahejhula
autor
16. bře 2022

@martt @barmil u Sedalie se není úplně čemu divit. Hovořím samozřejmě o situaci, kdy se preparát dává dítěti na míru.

merope
11. kvě 2022

Přemýšlela jsi o nějaké psychoterapiii? Z vlastní zkušenosti je super například sandplay. Ale chtělo by to někoho, kdo to umí s dštmi a to znám jen v Opavě.

tahejhula
autor
11. kvě 2022

@merope už je na tom výrazně lépe, vlastně mě samotnou překvapilo, co nastalo. Ale děkuji.

merope
11. kvě 2022

@tahejhula Tak držím palečky! Tohle je naprd i u dospělých natož u dětí. Já mám teda z uvedeného jen ty panické stavy, ale "stačí".

tahejhula
autor
11. kvě 2022

@merope ty stavy paniky a úzkosti se stáhly určitě o 90%, většina věcí se mu dá celkem slušně vysvětlit, autobus si sám zvládá tak, že si lehne a nechá se hladit ve vlasech, někdy to prospí. Hodně a často teď mluví o tom, kolikrát ho píchli a kam, to se mi taky úplně nelíbí, jako kdyby neměl jiné vzpomínky a zážitky, ale třeba se nám podaří vyřešit i to.

nakad
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
nakad
9. čer 2022

nám na úzkosti strach a záchvaty vzteku pomohl přístroj, který se používá a okamžitě změní frekvenci na které mozek pracuje, takže když je ve stresu, nastaví si klidovou frekvenci a na pár minut to spustí, a člověk se zklidní. takhle jsme to trénovali každý den, i dvakrát a docházeli ještě na biofeedback. syn se zklidnil a nemá už záchvaty. přístroj budu již prodávat stačilo nám pár měsíců. kdyby někdo chtěl víc info, napiště do zprávy, ať to tu nevypadá jako nějaká propagace či prodej.