1. IVF a pouze tři odebraná vajíčka. Máte zkušenost?
16. čer 2026
Ahojky… podstupuji první IVF, dnes jsem byla na odebrání vajíček … bohužel jsou jenom tři. Měla jste to některá taky a jak to dopadlo?
Předchozí
Strana
z2
Předchozí
Strana
z2
Ahojky… podstupuji první IVF, dnes jsem byla na odebrání vajíček … bohužel jsou jenom tři. Měla jste to některá taky a jak to dopadlo?
@tygrpotapec ty brďo, tak to mě mrzí, že to máš v práci takto na prd, budu držet palce, že to dobře dopadne. A kdyby ne, marodit můžeš dlouho a odstupné ti taky dát musí, ale věřím, jsou to zbytečné nervy. Já mám díky bohu ve vedení oporu a pri potratu než se na vše přišlo mě nechali celé šestinedělí na home office, ale při ivf jsem chodila do práce a dokonce do dvou a injekce píchala večer v 8h a na půl hodiny zavřela krám 😁
Z prvního ivf je člověk vyjukany, ale druhé už je za mě v pohodě, víš co tě čeká. My chodili do gennetu, za mě jsou hrozně fajn a cenově mi přijde dostupný. PFC ve Vysočanech je za mě pračka na peníze. Tam je hodně cizinců. Ten můj chtěl taky zkusit jen dva, ale to třetí udělal kvůli mě a mému věku. Teď už je to pro nás finančně nedosažitelné když je to bez pojišťovny.
Držím palce ať jsi v pořádku a na podzim si dame vědět. Ty ivf a já transfer hm? 😉🍀
@pampeliska1612 tak ju, budu na tebe myslet at ti to dobre dopadne a ozveme se ❤️