1. IVF a pouze tři odebraná vajíčka. Máte zkušenost?
Ahojky… podstupuji první IVF, dnes jsem byla na odebrání vajíček … bohužel jsou jenom tři. Měla jste to některá taky a jak to dopadlo?
Pokud má klapnout, stačí i jedno.
První pokus 5 a nic, druhý pokus 16 a použitelné jediné dvě.
Je to vážně individuální a nelze soudit podle internetu, každá máme jiné výchozí podmínky, jiné diagnózy....
Nezáleží na kvantitě, ale kvalitě.
Mně odebrali 7 vajíček. Oplodnilo se 5 a přežily 3. ET nám nevyšlo, s čímž jsem tak trochu počítala, protože tělo je po stimulaci celé rozhozené. Následující 2 KET vyšly obě.
Moc děkuji všem za odpovědi. Samozřejmě vím, že každé tělo funguje jinak a každý má své štěstíčko. Jen jsem byla trošku rozhozená z toho, že se nakonec odebrala jen tři vajíčka. 🙂 Počkám si, jak bude přát štěstí mě a zajímalo mě, zda někdo byl v podobné situaci…🙂
Já měla odebraná prve 5ks a druhé 6ks , pět se dožilo tří dnů,zbytek se posílal na genetiku a vyřadilo nám to jedno. Zbyla čtyři a jedno právě spinká vedle mě. Ale holky kolem měly 30ks a pamatuju si dobře tu jednu, ta měla taky přes 30 a jen jedno životaschopné a ještě jim volali třetí den, ať si pro něj přijdou, že prodloužení kultivace není možné. Takže na počet nehleď ,i když to zamrzí,tak to vůbec není směrodatné. ❤️
Já měla odebraná prve 5ks a druhé 6ks , pět se dožilo tří dnů,zbytek se posílal na genetiku a vyřadilo nám to jedno. Zbyla čtyři a jedno právě spinká vedle mě. Ale holky kolem měly 30ks a pamatuju si dobře tu jednu, ta měla taky přes 30 a jen jedno životaschopné a ještě jim volali třetí den, ať si pro něj přijdou, že prodloužení kultivace není možné. Takže na počet nehleď ,i když to zamrzí,tak to vůbec není směrodatné. ❤️
@anonym_17a415 moc děkuji za tvoji pozitivní zprávu ❤️ porad věřím, ze to vyjde ❤️🍀
Vyjde ,uvidíš ❤️ Hlavně klídek , užívej si léta a dej vědět, až tam bude 💚 Kdy jdeš na transfer ?
Nejde o kvantitu, ale o kvalitu🙏Já měla 21 vajíček, 6 embryí, ale žádný úspěšný transfer. Nakonec máme miminko přirozenou cestou🥰 Neklesej na mysli a uvolni se. Miminko si vás jednou najde🙏
Vyjde ,uvidíš ❤️ Hlavně klídek , užívej si léta a dej vědět, až tam bude 💚 Kdy jdeš na transfer ?
@prosincovemimi tak ze třech se podařilo oplodnit 2, třetímu se prý zatím nechce… v pátek mi budou zase volat, na transfer bych měla jít v neděli..🙂 ❤️
Nejde o kvantitu, ale o kvalitu🙏Já měla 21 vajíček, 6 embryí, ale žádný úspěšný transfer. Nakonec máme miminko přirozenou cestou🥰 Neklesej na mysli a uvolni se. Miminko si vás jednou najde🙏
@reeeza jeee, tak to jste měli hezké 🫶🏻 me před dvěmi měsíci vzali oba vejcovody, takže mam jedinou možnost umělé… asi to zbytečně moc prožívám.. 🙈
@prosincovemimi tak ze třech se podařilo oplodnit 2, třetímu se prý zatím nechce… v pátek mi budou zase volat, na transfer bych měla jít v neděli..🙂 ❤️
@tygrpotapec Tak na svůj počet máš víc jak 60% úspěchu za sebou 🥹😁 Gratuluji! To už jsou dvě potencionální miminka. ❤️
A v neděli budu držet palce ,ať jde vše hladce a za 14 dní dej vědět 🤞
@tygrpotapec Tak na svůj počet máš víc jak 60% úspěchu za sebou 🥹😁 Gratuluji! To už jsou dvě potencionální miminka. ❤️
A v neděli budu držet palce ,ať jde vše hladce a za 14 dní dej vědět 🤞
@prosincovemimi ozvu se, moc ti děkuji za povzbuzení ❤️
Ano, mela jsem tri, jedno spatne, dve dobre, vyšlo to hned a druhé jsme nakonec nechali zlikvidovat, pze dalsi těhotenství se povedlo přirozeně..
Ano, mela jsem tri, jedno spatne, dve dobre, vyšlo to hned a druhé jsme nakonec nechali zlikvidovat, pze dalsi těhotenství se povedlo přirozeně..
@kkacca tak to je krásné 😍 mam oplozené dvě. Uvidíme v pátek jak na tom budou a v neděli transfer ..🙂
@tygrpotapec z druhé cyklu odebráno 7,zůstalo 1 a nic a v třetím cyklu odebrány 3, kvůli špatné přístupnosti jednoho vaječníků,zůstalo jedno,které se poslalo na genetiku a teď ji je 10. měsíců 😊 jak píšeš, každé tělo je jiné a jedno stačí 🙏 nám určitě pomohlo ICIS a pak, že jsme si nechali vybrat i tu nejlepší spermii, protože byl hraniční spermiogram.Budu držet pěsti 😊
@tygrpotapec z druhé cyklu odebráno 7,zůstalo 1 a nic a v třetím cyklu odebrány 3, kvůli špatné přístupnosti jednoho vaječníků,zůstalo jedno,které se poslalo na genetiku a teď ji je 10. měsíců 😊 jak píšeš, každé tělo je jiné a jedno stačí 🙏 nám určitě pomohlo ICIS a pak, že jsme si nechali vybrat i tu nejlepší spermii, protože byl hraniční spermiogram.Budu držet pěsti 😊
@daduna171 jeee tohle je tak krásné číst, at je zdravá a dělá vám jen radost ❤️ moc děkuji, uvidíme jak všechno dopadne, ale proste věřím, ze po tom všem už na me někdo i z vrchu mysli..🙂 a ze to dopadne ❤️
Ahoj, mně odebrali 21 folikulů z toho 10 vajíček, všechny oplodněné, zamrazene 3 embrya a hned první KET vyšel ❤️Moc držím pěsti 🍀
Ahoj, mně odebrali 21 folikulů z toho 10 vajíček, všechny oplodněné, zamrazene 3 embrya a hned první KET vyšel ❤️Moc držím pěsti 🍀
@terezareza tak to ti moc přeji Terezko ❤️ a děkuji za podporu ❤️

Nemůžu mluvit za sebe, ale kamarádka po prvním IVF měla málo odebranych vajíček, zbylo pak jen jedno na transfer no a má zdravou holčičku. Takže někdy je to i o štěstí a osudu..