icon

1. KET. Kdo je po něm?

tynka2904
26. kvě 2020

Holky!! Kdo je po ketu? Ja byla dneska! A mam z toho vseho nejakej lepsi pocit nez minule.
Najde se tu nejaka? Ze by jsme si povidaly az do testovani?😀😀
Hezky den vsem🙏❤️

zuzicek2013
10. lis 2020

Moc gratuluji
@tynka2904 ,to je fakt skoro zázrak.hlavně ať se drží a vše je v pořádku.Ja mám jít tento měsíc na stimulovány KET ,tak se budu modlit,aby už to konečně klaplo,v září jsem před transferem onemocněla,v říjnu nebyla ovulace teď beru Estrofem na stimulovány KET.Holky chci se zeptat, nemáte některá zkušenosti s braním Hub-Reishy na podporu imunity?jsem teď na podzim často nemocná,v září už mi to neklaplo kvůli nemoci a ráda bych,když už teďka beru hormony,aby to klaplo, jenže se bojím abych zase neonemocněla,tak beru toto na podporu imunity,ale bojím se,aby to nedělalalo paseku se stimulací.nemate některá zkušenosti?jestli to raděj nevysadit a co brát ,co by se mohlo při stimulaci.diky za info

zzuzzana1
10. lis 2020

Holky mám dotaz když beru estrofen a utrogestan kdyby se to nepovedlo přijde ms i přes ne nebo až když vysadim? Nevíte nektera

carolinca88
11. lis 2020

@zzuzzana1 mě došla až po vysazení, asi 3 dny potom..

cekamnazazrak
11. lis 2020

@zzuzzana1 po prvnim ketu mi MS prisla i pres prasky... dalsi tri az po vysazeni, vetsinou do druheho dne..

zzuzzana1
11. lis 2020

@carolinca88
@cekamnazazrak
Dekuji za info

tynka2904
autor
23. lis 2020

Ahoj holky! Jak se vam dari? Vyhyba se vam zatim korona?
Ja dneska byla na ultrazvuku. Jsem 6+5tt a vypadame dobre. Uz je i srdicko💕🍀

tynka2904
autor
Autor odpověď smazal
tynka2904
autor
23. lis 2020

Holky jeste bych potrebovala radu.. nebo spis uklidnit..
Dr mi rikala, ze podle ms jsem v 7+0tt.
Na ultrazvuku jsem 6+1tt a velikost 5mm se srdickem.
Kdyz jsme to tak probiraly, tak jsme se shodly, ze kdyz jsem mela posunutou ovu, ze jsem nejak 6+5tt.
Jenzeee.. Porad je tam to, ze podle ms jsem 7+0tt a proste jsme mensi nez by jsme meli byt ikdyz vse vypada ztim dobre. Velikostne vypadame o sest dni mensi, ovu jsem mela ale posunutou o tri dny jen. Tak jsem z toho takova zmatena..
Ale zaroven stastna ze je zatim vsechno v poradku! Snad to dozenem🙏🍀

carolinca88
23. lis 2020

@tynka2904 ted se nestresuj, je to i o tom, jak ona to nameri.. Milimetr sem a tam a uz ty dny skacou 🙈. Vše je super, tak si to užívej ❤️❤️

tynka2904
autor
23. lis 2020

@carolinca88 Ja vim. Asi moc pocitam a premyslim.. Mimochodem ten jejich ultrazvuk, katastrofa. Je to supr centrum, ale tohle? Hruza..
Kdyz jsem byla tenkrat v Motole kvuli revizi, tak tam ten ultrazvuk l jedna basen!! Vsadim se, ze ted bych na nem videla uplne vse.
Diky moc za povzbuzeni, budu se snazit myslet co nejvic pozitivne🍀
Jak se mas ty??🙏

carolinca88
23. lis 2020

@tynka2904 ja super..běhám, začínám brigadnicit z domu a tak nejak si uzivam, ze uz mam jen rok s malym doma a do práce... A nekde v koutku duse doufam, ze si domluvim konzultaci a treba po novem roce zkusime jeste ivf.

tynka2904
autor
24. lis 2020

@carolinca88 Pokud na to mate dost financi, tak bych urcite sla.. Dokud to jde a ses schopna si to predstavit🍀 Ja se modlim, at to dotahnem do konce a je vse ok..

carolinca88
24. lis 2020

@tynka2904 jj, nasetreno mame, sice si zas rikam, ze na to padne "jedna dovolena", ale chci zkusit posledni ivf... At si to nevycitam.
Neboj, to uz dotahnete 🙏🙏🙏verim v to! Navic prirozene, to tak proste melo byt ❤️❤️.
A delala jsi neco jinak? Ze se nakonec povedlo bez toho vseho okolo?

zzuzzana1
24. lis 2020

Holky jak se prosím postupuje když je 14ty den test úplně cistej ?

carolinca88
24. lis 2020

@zzuzzana1 pokud po IUI, vysazuju prasky, po ET a KET se chodí na krev a pak vysazuju prasky.

zzuzzana1
24. lis 2020

@carolinca88 dekuji a za jak dlouho se cca dostaví ms? Už nemáme zadnyho meazaka takže budeme muset jediné do dalšího ivf

tynka2904
autor
24. lis 2020

@carolinca88 No neco jinak ani ne.. Ja si nechala na tri mesice, do konce roku, predepsat clostil. Brala jsem ho asi rok zpet pet cyklu, ale vubec se nedarilo. Ovulace byla ale nic z toho..
No ted jsem si ho nechala napsat na zkousku, aby jsme ten cas uplne nepromrhali.. Kdyz se dostavila ovu, tak jsme se snazili, pak jsem nasadila gynprodil a uz jsem tomu vubec nevenovala pozornost. Tahala tezky veci, davala si vany, kourila vodnici, pila jsem vino🙈 No a pak me zacly desne bolet prsa a ms nikde.. Tak jsem to zkusila a vyslo to🤷‍♀️🍀 Zazrak..🙏🍀

tynka2904
autor
24. lis 2020

@carolinca88 Mame jeste dva mrazacky, takndoufam ze uz je nebudu potrebovat. Nebo az na sourozence💕

carolinca88
24. lis 2020

@tynka2904 tak to věřím, že ☃️☃️ nebudou potreba, kdyz se tak pekne podarilo 👍👍.

carolinca88
24. lis 2020

@zzuzzana1 mě většinou došla do 2-3 dnů od vysazení léků, pokud nedošla přes léky ještě dřív.. My už taky nemáme zamrazeno, takže leda další IVF 🙂

zzuzzana1
24. lis 2020

@carolinca88 pujdes do toho ještě před Vánoci?

carolinca88
24. lis 2020

@zzuzzana1 musím nejdřív na konzultaci, pak zadost na pojistovnu a zacatek stimulace se zacinajici ms.. To vidim realne leden/unor.. Ještě sem se na konzultaci neobjednala 🙈🙈🙈

zuzicek2013
24. lis 2020

Ahoj holky je tu někdo po KET?já jsem byla dneska.zajimalo by mě,jaký jste měli po KET režim? jestli jste byli na nemocenské nebo jste normálně fungovali?

cekamnazazrak
24. lis 2020

@zzuzzana1 zalezi jake centrum... v minulem centru mi krev nebrali ani po ket, proste kdyz 14.den bylo bilo, tak vysadit prasky a vetsinou do druheho dnes MS prisla...

zzuzzana1
24. lis 2020

@carolinca88 a ono se musí Zadat po každé na pojišťovnu ? Já myslela ze to stačí jen poprvé

zzuzzana1
24. lis 2020

@cekamnazazrak ajo tak já jdu na krev zítra a pak uvidím ale je mi jasný ze nic ale krev chteji

carolinca88
24. lis 2020

@zzuzzana1 pokaždé 🙂

zzuzzana1
24. lis 2020

@carolinca88 aha doprdelky tak to už letos nestihneme , dekuji za info to mi nikdo nerekl

cekamnazazrak
24. lis 2020

@zzuzzana1 pokazde...jak by si jinak pohlidali jestli jsi uz nevycerpala vsechny hrazene pokusy... taky bacha na to, ze na rozhodnuti maji 30dni... nektere centra daji klidne prasky i dopredu s tim, ze ale chteji vetsi zalohu... tak jsem to mel v iscaru... dali mi prasky hned, ale platila jsem 14 tisic zalohu... pak mi to douctovali - no i tak jsem samozrejme doplcela... ted v Gennetu mi nechteli dat prasky dokud nebude schvaleno.. a jelikoz pojistovna to schvalila az posledni mozny den, tak jsem propsla posledni mesic, kdy jsem letos mohla zacit... 😰 kdyz jsem byla na kontrole po tom, co mi to pojistovna schvalila, nasli cystu a ani 2DC nebyla pryc... a posledni stimulce pred Vanoci zahajuji 28.11... 🤯

zzuzzana1
24. lis 2020

@cekamnazazrak ajooo ty Jo to drsný tak uvidime jak to dopadne mě to vůbec nenapadlo ze by se to dělalo pokaždé takže fakt diky to znamená ze musím jít teď aby to snad do ledna bylo nějak vyrizeno

Strana