1. KET. Kdo je po něm?
Holky!! Kdo je po ketu? Ja byla dneska! A mam z toho vseho nejakej lepsi pocit nez minule.
Najde se tu nejaka? Ze by jsme si povidaly az do testovani?😀😀
Hezky den vsem🙏❤️
@carolinca88 Test muze byt prosly? To slysim prvne.
Jinak carka je krasna, uplne duch to rozhodne neni!
Drzim palecky!! Urco mas v sobe hcg uz, jinak by se nic neukazalo. Za dva dny zkus novy a u uvidis❤️❤️❤️❤️
@tynka2904 no má expiraci 9/2019 🙈😂
@carolinca88 v klidu! V pondeli zkusis novej a bude urco supr❤️❤️❤️
@tynka2904 uvidíme, jestli ještě budu testovat.. Hlavně mě začalo škrábat v krku 😔
@carolinca88 No to budes testovat! 😀 Ja ti to narizuju! A se skrabanim v krku jsme dve.
Holky, všemi co to klaplo mooc gratuluji a tajně závidím.Ja tentokrát nic,už 9 den po KET jsem začla špinit a pak krvácet...takže musìme našetřit na další pokus a doufat,že to vyjde. Chtěla jsem se zeptat,dělali jste něco při tomto úspěšném KETU jinak než obvykle?chtěla bych být na ten další maximálně připravena,aby to už klaplo.
@zuzicek2013 To mě mrzí, já taky ještě nemám vyhráno. Čárka je slabunka.. Pro mě to byl 1. KET, ale nic jinak jsem nedělala. Jen byl řízený léky, estrofem a utrogestan. A funguju, jakoby nic.. Brigada, prochazky, péče o malého. Jen teď nesportuju.
@peggy_5 ahojky,a můžu se zeptat,jestli jsi bylinky brala i před KET než jsi šla?taky přemýšlím ,že bych se chtěla na další KET připravit,aby to už klaplo,ale nevím jestli bylinky se pak normálně můžou i s medikaci.
@zuzicek2013 Ahoj! Tak to me moc mrzi.. Pro me to byl prvni ket a po et jsem si rekla, ze to uz vyjde a ze pro to udelam maximum. Zacla jsem ted mesic pred chodit na cinskou medicinu, kde jsem vyfasovala caj a nejaky prirodni pilule. Pak jsem taky byla na akupunkture. Cyklus byl rizeny estrofenem a utrogestanem. Beru vitaminy pro tehotne. A bylinky jsem pila i kdyz jsem jedla leky, pry to vubec neva a jak bylinky tak prasky udelaj to co maji pro telo a nijak se to netluce.
Drzim palce aby to priste vyslo!!
@zuzicek2013 ještě mě napadlo, že já před ET, který vyšel, byla na cvičení dle Mojžíšove a na rovnání pánevního dna
@carolinca88 Ahoooj! Nedelala si testik??
@tynka2904 ahojky, dělala včera večer a byl silnější než ten ze sobotního rána, takže otestuju zase až zítra ráno 😇😃.
@carolinca88 Supeeeer! Tyjo! Tak to na tom budeme uuuplne stejne! 🙈 O jeden den si mela pozdeji transfer😀😀
Me zacly bolet prsa ze strany. Ne nejak moc, ale mam je takovy nality. Uz se nemuzu dockat ultrazvuku v pondeli.🥰
@tynka2904 v pondělí na tebe budu myslet, pak napiš, ja mam v pondělí teprve jít na krev 👍🙈
@carolinca88 Anoo napisu❤️
Holky ještě mě napadlo,šla některá na KET po několika letech,jako pro dalších Mimi jestli Vám dělali nějaké testy?nebo normálně jen naplánovali cyklus.
@zuzicek2013 šla jsem na KET po 2 letech od ET, a nedělali mi žádné testy. Jen naplánovali KET s léky. Nativ u mě asi není úplně ideální, protože mam rozházené cykly od 25 po 42 dní.
@zuzicek2013 Ja byla na prvni et dva mesice zpet a ted na prvim ket. Takze nevim..
Ale rikali mi ze kdyz bych chtela treba za rok, tak ze jen dostanu leky podle toho v jake fazi cyklu budu. Mam pcos, takze musim mit vse s lekama..
@zuzicek2013 ahoj... ja mela naplanovanou cinskou medicinu uz pred timhle ketem, ale kvuli korone meli zavreno... takze ted to jdu zkusit pred poslednim ketem (mame zamrazene posledni embryo)... dnes jsem s ni mluvila posila nejaky vyluhy z bylin.. prasky na ket se k tomu muzou... ale ta cena me malem odpravila 2.500,- na mesic 🤦🏻♀️ Obcas si rikam, co bysme asi vsechno mohli mit (kam bysme mohli jet), kdyby se nam to podarilo prirozene... 🤷🏻♀️🙏🏼😂😂😂
@peggy_5 To mi povidej! Ivf nas stalo 42 tis., k tomu caje a bylinky z cinske mediciny za trojku a to nepocitam ruzny doplatky na leky, drahy vitaminy apod. Jsem si za tohle mohla komplet vybavit celej barak a jet na dovolenou🙈
Ale stalo to za to❤️ Manzel rikal, ze to byla ta nejlepsi investice.
@tynka2904 tak jsem delala ještě poslední test.. Čárka nic moc nesílí, tak už na to prdim a počkám na krev.
@carolinca88 prosim te! Je krasna! Nemusi byt vzdy uplne silna. Ja si od te doby co jsem ji mela skoro jako kontrolni, nedelala test. Zvetsujou se mi prsa, zacala me vcera dost bolet, brisko nafoukle.. Takze mam pocit ze je vse jak ma byt a nemusim to kontrolovat❤️
@tynka2904 díky za uklidnění, vyčkám na krev a pak se uvidí.
@carolinca88 Krev bude v poradku kdyz mas carku. To tam musi neco byt! Fakt se nemas ceho bat😘😘😘
@carolinca88 Ahoj! Tak co? Jak se citis? Me boli prsa a jsem nafoukla, jinak nic moc.
Probouzim se dost s hladem..
@carolinca88 Dnes z odpolední moči, čárka vyběhla asi za 10sekund!❤️❤️❤️ A vypadá že je silnější než kontrolní. Uz se nemuzu dockat na ultrazvuk🤩
@tynka2904 nádherná čárka 👍👍. Mě trochu pobolivaji prsa a nejvic me asi boli, tlaci, picha podbrisek.. Proste tak stridave, nekdy mi na nem vadi i kalhoty 😔. Tak uvidime.. V pondeli co krev 🙈 a na tebe jsem zvedava, moooc drzim pesti 🙏.
Ahoj holky.Ja byla 8.6 na KET a dnes me začlo pobolivat v podbřišku.Den po Ketu mě pichalo na pravé straně a dneska už v podbřišku a mám pocit, že bych to měla dostat.Co myslíte může to souviset s tím že se uhnízduje?Po kolika dnech jste si dělali test?Já už jednou na tom byla a bohužel jsem potratila v měs.Cekali jsme dvojčátka 😢.Je pravda, že první těhotenství jsem měla druhý den nevolnosti a po 4 dnech bolesti v prsou.Ted kromě bříška nic.
@maria2903 Ahoj. Petidenni blastocysta se uhnizduje pry do tri dnu. Mne bylo presne ty tri dny spatne.. Furt jen spala a bolelo me bricho. Pak to prestalo po trech dnech.
Presne tyden od ketu jsem si delala test a mela jsem krasnou druhou carku. Takze to byl sedmy den po ket.
Uhnizdovani by to teoreticky mohlo byt, ale spis uz mi to prijde trochu pozde. Pocity na ms mame vsichni.. To neni rozhodujici..
Musis pockat na test. Vsechny priznaky ovlivnuji hormony, je tezky rict co je tehu a co ne🤷♀️
Drzim palce✊

@tynka2904 všimla jsem si až ráno, že mám už prošlý test 🙈 no uvidime 😇 zatím se neraduju..