icon

11. den po ket: Je ještě šance na úspěch?

sabinkamichalek
11. únor 2023

Zdravím 🙏 momentálně jsem 11den po ketu ,v úterý 14.2 mám jít na krev . Zavedeno 5denni embryo 31.1 asi před pár dnami jsem šílené trpěla na břicho pomalu jsem nemohla vstát prsa mě bolela... Na testu vidím stín asi 🙏
Beru léky estrofem 3x denně a ráno a na noc zavádíme emelgen čípky

11. den po ket: Je ještě šance na úspěch?
andreacantu
11. únor 2023

@sabinkamichalek myslim ze 11 dnu je jeste brzo, chvili cestuje nez se zavrta proto je lepsi otestovat az po dvou tydnech. 🍀🍀🍀

sam96
11. únor 2023

@sabinkamichalek vidim ducha, tak moc držím palce ať čárka hezky sílí 😊

sabinkamichalek
autor
11. únor 2023

@sam96 ta čárka je stejně už tak 5dni 😔

nat
11. únor 2023

@sabinkamichalek Radim vyzkoušet jiný test tento dela duchy falešné osobní zkušenost....

sabinkamichalek
autor
12. únor 2023

@nat tento je mamatest, dělala jsem i jiný a to samé

nat
12. únor 2023

@sabinkamichalek ano právě mamatest dělá duchy...Tak ještě testovat za 2 dny pokud jste těhotná mělo by se ukázat test by mel zesílit....

europa00
12. únor 2023

@andreacantu prosím nepleťte paní… je 11 po transferu 5 denního embrya. Ti znamená 16 dni DPO. Bohužel za me šance už není je mi líto. Takového ducha jsem měla 3 dny po transferu a 11 den už dálnice. Je mi líto snad to vyjde priste- pokud je možno a funguje vám vás cyklus vkládejte to vašeho cyklu ne do hormonálne nastimulovanejo budete mít určitě větší šanci. Řízeny cyklus za mě ne pokud není vyloženě nutný.

sorboni30
12. únor 2023

@sabinkamichalek ket? Tak to se obavam, že se nepodařilo. Při ket se vkládá hotové embryo.. to není jako při ovuluci a přirozeném oplodnění. Už pátý den by mělo být na testu videt. Tady není nic.. 🥺

malanoha
12. únor 2023

Taky bych řekla, že už je na zázraky pozdě ☹️ Mám z ketů dvě deti a dost zkušeností...

laxesis
26. únor 2023

po KETu 5denní hb už z toho nic moc nebude obávám se :( zázraky se dějí, ale zkušennosti co jsem už za ty roky pochytila hovoří poměrně jasně :/
@andreacantu po KETu má na zavrtání maximálně 2 dny, to co píšete platí u přirozeného otěhotnění, nebo inseminace