icon

Je šance na úspěšné těhotenství při nepravidelné menstruaci?

mamina95
29. říj 2021

Ahoj, posledních pár měsíců mám nepravidelnou MS. Měla bych to dostat v úterý ale už pár dní mě bolí šíleně prsa. Dnes ráno jsem si udělala digitální test a dopoledne klasický, oba pozitivní. A dnes po sexu jsem lehce zašpinila.
Máte někdo zkušenost že je šance že se miminko udrží a vyjde to?

mamina95
autor
•
29. říj 2021
mikky20
•
29. říj 2021

@mamina95 myslím si, že pokud je pozitivní i ten clear, tak že je to na dobré cestě 🙂 kdyby jsi špinila víc, tak bych být tebou zavolala dr 🙂

mamina95
autor
•
29. říj 2021

@mikky20 děkuju a doufám že to dopadne 🙏 Snažíme se už rok a půl.
Naštěstí jsem zašpinila jen chvilku a od té doby nic.

petradt1986
•
29. říj 2021

Muze se stat cokoliv. Tak to jsem to mela i ja. Stejne i s digitalem. Bohuzel to odešlo tyden po ocekavane MS. Spinila jsem taky trochu. Tak snad to bude dobre. Drzim palce.
Radím raději testovat později. Takhle bys mohla být zklamana.

palja
•
29. říj 2021

@mamina95 držím palce ať to vyjde. Jinak moje dr sex v prvním trimestru nedoporučuje. Kvůli prostaglandinum obsažených v ejakulatu, které mohou vyvolat porod/potrat.

teress1215
•
30. říj 2021

@mamina95 Šance ze se miminko udrží není nikdy bohužel. ZT v 9tt a hned na to biochemické kdy mi digi ukázal 1-2 a po 5ti dnech sem to dostala 🤷🏼‍♀️ tím te teda nechci vůbec strašit, jen vím že šance proste nikdy na 100% nejsou ale, pak mám také případ kdy sem měla stejnou čárku jako ty a digi 1-2 a teď sem v 16tt 🤷🏼‍♀️. Nezbyde ti nic jiného než miminku věřit ze je proste silný a že to vše zvládne, mě také nikdo neřekl ze to všechno vyjde tak jak bych chtěla .. přeji hodně štěstí aby vše dopadlo dobře 🙏🏻

mamina95
autor
•
30. říj 2021

Moc všem děkuju. Vím že stát se může cokoliv a doufám že to vyjde. Test krásně sílí 🙂

mikky20
•
30. říj 2021

@mamina95 pokud test síly, tak se můžeš pomalu radost! Důležité je, aby člověk myslel pozitivně. 🙂

mamina95
autor
•
1. lis 2021

@mikky20 Snažím se. Máme už doma skoro 3 letoou holčičku, tak snad to vyjde 🙂