12. den po ET pouze duch
Ahoj holky, jsem dneska 12. den po ET, PK, a na testu je pouze duch, zkoušela jsem testovat už dřív, od 9. dne po ET a duch je pořád stejný, nesílí. Už jsem ztratila naději a obrečela to. Nemůžu se smířit s tím, že se to nepovedlo. Hledám jen oporu a porozumění.
Pozitivní myšlení jsem momentálně ztratila. Což je zrovna u mě paradox. Jsem vždycky ten nejpozitivnější člověk a každého držím nad vodou a rozesmívám. A teď jsem hromádka neštěstí a celá rozsypaná. Jinak mám zamražený čtyři blastocysty. Nevíš po jak dlouhý době se může jít na KET?
@lucijejeje zeptej se dr. Někdy můžeš hned. Někdy 3 měsíční pauza. Já si dala půl roku.
U mě se asi nebude na nic čekat. Mám endometriózu, jeden vaječník a neprůchozí vejcovody. Děkuju že si mě vyslechla, moc gratuluju a přeju hodně štěstí.
Ja mela 14ty den po ET slabounkeho ducha a az asi 18 ty den peknou carku. Ale ja testovala az po krvi,takze jsem vedela jak na tom jsem.
@majajaa a kolik si měla hcg v krvi? A jak ti to dopadlo?
Na prvnim odberu jsem mela hcg 150, ale na testu byl opravdu slaby duch,ze vypadal temer negativni. Za tyden na krvi hcg 1500 a dneska 9ti mesicni synek.

Je mi líto čím prochazis. U mě ET taky nevyšel. Ani duch nebyl. Dala sem si půl roku pauzu od prášku hormonu atd aby se tělo pročistilo a pak sem šla do KET. Ten vyšel. Mas nějakýho mrazacka? Dej si pauzu. Klidně lázně. Hlavně pozitivní myšlení.