icon

13. den po ket. Co myslíte?

soptinda
3. únor 2021

Holky, moc nesili😏... co myslite

13. den po ket. Co myslíte?
any301
3. únor 2021

@soptinda krasa🤗

kmarie81
3. únor 2021

@soptinda klid, ta je silná až až 😃, gratuluji, ať je vše v pořádku

squezy
3. únor 2021

@soptinda Ach jo, co ja bych za tohle dala. Dneska 8dp po ET, ještě netestuju. Držím palce, vypadá to super. Netestuj den, ale obden. Popřípadě si zajdi na krev jako samoplatce, ale podle mě je to jasné

soptinda
autor
3. únor 2021

@squezy drzim palce, celé Ivf a neustále čekají je jeden velky stres...

squezy
3. únor 2021

@soptinda To urcite. Hlavně když nám zbyla jedna dvojkova blastocysta a nic na zamrazeni. Ale nadeje umira jako poslední

soptinda
autor
3. únor 2021

@squezy držím palce, dejte pak vědět. Vy máte problém v čem, jestli se můžu zeptat? My jsme měli 30 vajíček a jen 4 embrya ☹

squezy
3. únor 2021

@soptinda ja mela 13 oocytu, 8 zralych, oplodnili se 4,ale na zamrazeni nic nezbylo a jen jedna blastocysta. Problém v imunite, kterou uz mam jakz takz ted pod kontrolou, ale vis jak. Mame z 1.ivf jednovajecne dvojcata (pred 2,5lety se nam to rozdelilo :D :D) a ted bychom radi ještě miminko, ale možná nam není přáno..

kmarie81
3. únor 2021

@soptinda celé ivf je jen začátek - teď teprve začne ten strach - aby to miminko bylo na správným místě, aby bylo srdíčko, aby se nic nepo...do 12 tt, aby vyšel dobře 1 screening, aby sme už byli aspoň v tom 24 tt, aby už za nama byl 35 tt to už by měli být hotový plíce, abych už byla za 37 tt to už je malá donosena... Aby porod proběhl v pořádku a my byli obě zdraví ( tam sem teď já a v těhotenství sem se nebála jen jeden dva dny vždycky po návštěvě gynekologa, kde sem viděla, že je všechno ok) a teď se ktomu samozřejmě přidává strach a stres jak to zvládnu jako máma a toho strachu už se asi nezbavím 😎

squezy
3. únor 2021

@soptinda A máš tedy něco k zamrazeni? Potazmko ted je to celkem jedno, když se zadarilo a podle testu určitě těhotná jsi 🙂

soptinda
autor
3. únor 2021

@squezy je to naše 2. IVF, po prvním jeden zamlklý potrat... Teď 1. ket, ale strach je pořád... zamraženy máme 3 blastocysty.

squezy
3. únor 2021

@soptinda Tak to je krásný!! A strach už ted bude pořád a az se mimco narodi tak to vlastně už nikdy neskončí 🙂 Ale užívej si to, vsechno budr určitě ok.

alilali
3. únor 2021

Krásný, moc gratuluji ❤️

alik20
4. únor 2021

Nestresujte se jestli čárka sili nebo ne, me silila a stejně to v 9tt nedopadlo, a to jsme meli srdíčko a vse bylo ok, pak jsem zacala krvacet a konec, a carka silila krasne. Hodne stesti

soptinda
autor
4. únor 2021

@alik20 to mě mrzí, máme taky stejnou zkušenost jako vy ☹ bohužel...měli jsme zamlklý potrat 8+6.

alik20
4. únor 2021

@soptinda jj je to desny, kdyz uz se to povede, tak ja se uz ani neraduji byla jsem tehotna uz 3x a jen jednou to vyslo, nastesti, ale chceme druhy a cely ivf podstupovat uz nechci 😔 drzim palce ☺️

soptinda
autor
5. únor 2021

Holky, tak krev pozitivní, ale až moc :-/ 15. den po ket a HCG 9600,,, teď mám zase strach, aby to bylo ok.

alilali
5. únor 2021

@soptinda A nebo jich tam bude víc. Držím palce.

alik20
5. únor 2021

@soptinda to jo, mozna dve ☺️👏

zuzicek2013
7. únor 2021

@squezy jee taky jsem to tak měla,našim dvojčatům už je ale 5 let 🙂.taky bychom chtěli ještě jedno mimčo,ale taky nám zatím není přáno :(.loni 2x KET a nic.Jeste máme 3 zmrzlinový.Chystam se teď na Hysteroskopii a snad další měsíc zda bude vše ok,KET,tak kéž by se už zadařilo.vy máte ještě kolik Zmrzlíků?

soptinda
autor
8. únor 2021

@zuzicek2013 no my dávali jen jedno, tak nevím, v pátek jdu na ultrazvuk... jeste mame 3 zamrazeny...