14 dní po KET, pozitivní testy, ale ultrazvuk nic neukazuje?
Ahoj/Dobrý den.
Dnes jsem 14 den po KET, měla jsem jít původně pouze na odběr HCG z krve, ale paní doktora mě chtela vidět.
Transfer proběhl 6.9.2022, první test jsem si dělala 12.9. a pozitivní. Podle i test jsme si dělala v Pátek 16.9. Dělala jsme si test ClearBlue digi s těmi týdny.
Ne ultrazvuku nebylo dnes nic vidět. Paní doktorka se lehce zmínila, ze malickate něco, ale ze to nestojí ani za zmínku, Takze budeme dělat, ze to neřekla. Odebrala krev a čekám do zítra. Chci se zeptat, byla jste tady nějaká taky po KET takhle brzy na ultrazvuku? A bylo/nebylo něco vidět?
Diky
@zet83 Pan doktor řekl, že je to úplně v pohodě, ze to nízký není, že dnes bych to měla kolem 300-350. A rovnou mě objednali za 14 dní na ultrazvuk. Pogratuloval mi a řekl, ať odpocivam. Jsem ve CAR ve fakultní nemocnici Olomouc. Takze budu doufat, ze vše bude dobrý.
@lolafalola super. Tak hodně stesticka 🍀
@lolafalola gratuluji. Já mám z FN dvojčata😉 ono taky záleží, kdy se embryo zavrtalo do sliznice, to pak ty hodnoty HCG můžou být trošku jiné.
Dnes jsem 16 den po KET a začala jsem špinit. Na toaletním papíře úplně tmavá až hnědá “krev”. Není to čerstvá červená, ale i tak …Je to cca hodina. Uvidím, co do vecera a když to nepřestane, pojedu do nemocnice. I kdyby to nemělo nic znamenat, chci mít klid.
Měla jste to taky nějaká?
@zet83 já ti rozumím, ani nevíš jak. Drz se !!!
Holky, tak potom co jsem to sem napsala, tak jsem měla trosku krve na toaletaku. Na nic jsme nečekali a jeli do nemocnice. Pan doktor byl strasnej milej a říkal, ze vše vypada dobre, ze to vše jde tak, jak má a šlo tedy jen o špineni. Ještě říkal, ze nebudeme marně hledat tečku na ultrazvuku, ze teď to stejne ještě nebude vidět a ví, ze teď ten spodek boli, tak mě nechce trápit. Takze, bublinku jsem ještě neviděla, ale stres zažehnan.
Tak jen info, kdyby některá z vás panikarila, jako já.🙈❤️
@lolafalola ahoj mohla bych se zeptat jak to dopadlo ❤️🙏🏻

Ahoj holky. Tak výsledek je pozitivní a hodnota je 221,6 . Přijde mi to dost málo na 14 dnů po KET 😞