16.tt, nižší tlak, přeskakování srdce. Měla jste to některá?
Ahoj holky , před tehu jsem měla tlak normální přeskakovani srdce sem tam, teď v těhotenství mám tlak maximálně 105/76 , po ránu 90/66 mám skoro pořád i v klidovém režimu puls kolem 90-100 a hlavně mě s přestávkami celodenně trápí "přeskakování srdce jak by chvilkové vynechání třeba sekundu nevím jak to popsat .Měli jste to taky některá ??Zitra jdu na gynekologii takže to doktorce řeknu.
Jo, s největší pravděpodobností extrasystoly. Tj stah srdce navíc, nebo naopak vynechání. Prej to není nebezpečné. U mě asi nejvíc ze stresu, a pak mám tušení, že mi to dělá i páteř, mám spondyolyzu hrudních obratlů a pak ještě nadbytek hořčíku.
Jsou lidi kteří jich mají tisíce za den a neví o tom, pak jsou lidi, kteří to vnímají víc než ostatní a proto si to uvědomují. Čím víc na to myslím, tím víc a víc je vnímám. Hlavně večer před spaním.
na me dali jednou i holtera ale uplne naschval jsem to cely den nemela :D pak jeste doktorka rikala ze to mivaj vrcholovi sportovci (ja delala v mladi vrcholovy sport 🙂)
Já mám tedy taky veliké problémy s krční páteří , věčně skřípnuty nerv někde , Cervikokraniální syndrom , pořád někde nateklé místa s těch skriplych nervů do toho nemohu žádné prášky tak jdu aspoň tedy na rehabilitace snad pomůžou . Je to fakt strašně depresivní :( kord když to fakt dělá celý den po etapách :(
@dyechampion já měla také holtra cca půl roku zpátky a párkrát mi to udělalo ale holter vyšel v pořádku . Ale teď když mi to dělá "pořád" tak mě to strašné nervuje
Ano, extrasystoly, taky mám, a v těhotenství jsem to měla pořád. Nic to neznamená.
@markii30 zkus si odkaslat kdyz to prijde..ja si jen odkaslu a pak to zmizi a neopakuje se to. taky jsem se obavala, ale fakt to neni nic. jen kdyby te to bolelo nebo zpusobovalo dalsi potize. btw krcni pater mam taky problematickou! zejmena kvuli sportu a zejmena drzeni tela..
tak ja nejsem ani tehotna a ani nejmladsi😅a taky mi to dela,k tomu naopak tlak vysoky.mam na to prasky a je fakt,ze kdyz si je zapomenu vzit,tak je to hodne neprijemne

ahoj, ja to mela pred taky a ted behem tehotenstvi taky, vetsinou v klidu, poskoci mi srdce a pak to jde dal..rikala jsem to gynarce a rikala ze je to normalni, navic beru taky leky na stitnou zlazu (brala sem to i pred tehu) a na endokrinologii taky rekli ze to tak byva 🙂 jinak nizky tlak mam furt, jeste se ti behem tehu se o trocha zvysi