icon

5. den po ET příznaky žádné, jste na tom podobně?

sykorka12
25. čer 2012

ahoj holky,jsem dneska 5 den po ET,priznaky zadne,jen trochu tlaci bricho,tak jestli jste na tom nektera podobne 😕

Strana
z7
sykorka12
autor
6. črc 2012

@simca31 ahoj tak jak je,doufam ze carka pekne sili 🙂

lenivoni
7. črc 2012

@sykorka12 takze zazrak se opravdu nekona,i potrvzeno z krve.

ramdy
12. črc 2012

@lenivoni to mě mrzí, že to nevyšlo, ale nevěšte hlavu, ono se určitě povede

ramdy
12. črc 2012

@sykorka12 u mě je pořád test bílý, ta slabounká čárečka předtím, byla ještě důsledek injekcí ☹ tak snad to zlepší a objeví se vysněné //, co ty?

sykorka12
autor
12. črc 2012

@ramdy ahoj to me mrzi,ja jedu na potvrzovaci ultrazvuk za 14 dni tak uvidim co a jak bude

ramdy
15. črc 2012

@sykorka12 tak držím palce ať je vše ok

helenkastepankova
3. srp 2015

Ahoj holky 🙂
chtela jsem Vam podekovat za diskuse tady. Podstoupili jsme s manzelem IVF s darcovskym vajickem, a prispevky tady mi desne pomahaly vydrzet v klidu. Vyslo to a nase carky jsou dve i pres obavy, jak me bolelo brisko na ms. Diky prispevkum tady jsem neblaznila. Dekuju 😵 H.

vercanika
4. srp 2015

Ahoj holky jsem 5 dnů po ET (6denni HA blastocysty) a ode dneška mírně špiním, prsa mě nějak přestala bolet ale jinak bolesti žádné nemám...na testu ani duch...mám se bát?? Každopádně zvýšila jsem dávku utrogestanu na 2-2-2(dle rady lékaře).

helenkastepankova
7. srp 2015

vercanika to je ještě moc brzy na test..mě říkali po 14 dnech a 9 den jsem nevydržela a duch byl..5 dnů je moooc brzy. \Těho příznaky přijdou později, musí se v těle vytvořit hormony, aby ti bylo hezky blbě 😉

vvrnna
2. zář 2015

Ahoj holky byla jsem na ET 26.8. A nemam odvahu si udělat test žádné příznaky nemam a toto je náš 4 pokus takže se bojím, že to dopadne tak jak nechci

helenkastepankova
3. zář 2015

vvrna ahoj priznaky prichazi pomalicku a postupne. Me silne bolelo bricho na MS takze jsem si myslela, ze nic a bylo to. Jen je to pomaloucke. Ja si test nedelala sama jak jsem se bala..tak jsem ho delala s manzelem. Ted jsem tehu byli jsme 21.7. na ivf a asi jsem neco tezkeho zvedla a uz 3 tydny jsem v nemocnici s hematomem. A to jsem fakt nic nedela a lezela na neschopence. Bud opatrna na tezke veci ... Urcite to vyslo jdi do toho 😀

mrshka
3. zář 2015

jako vydržet to, čekat, to je nejhorší ☹ jsem teprve 2. den po ET a už si říkám, že už by mohlo něco být, ne? 🙂 přitom vím, jak moooooooooc je to brzo...

pozi
9. zář 2015

no já jsem si dělala test 5.den a negativní,ale je mooc brzo,tak snad ještě naděje je..

mrshka
9. zář 2015

já se snažím ještě vydržet.. ale je to taaak těžké! jsem strašně zvedava 🙂

oldana
9. zář 2015

já němela taky žádný příznaky, začala sem s testováním 6 den po ET a už byl duch který každý den sílíl víc a víc. Zaváděli sme jen jedno embryo 😉

mrshka
9. zář 2015

@oldana jé, ty se máš! já chci taky 🙂 že bych to zítra zkusila? budu 9., to by možná mohlo být už něco vidět..

oldana
9. zář 2015

@mrshka v jakym stádiu ti to dávali? mě pětidenní blasto.

pozi
9. zář 2015

já jsem také měla 5 dní blasto,jen jedno

mrshka
11. zář 2015

@oldana to jsem nevnímala, ale měla jsem 5-tidenní kultivaci, jestli myslíš tohle

vvrnna
11. zář 2015

@helenkastepankova Ahoj takže to zase nevyšlo 14 den jsem měla hcg 45 i když jsem na sebe dávala opravdu pozor. Ale teď už se nedá nic dělat
Tobě ale přeji aby jsi byla v pořádku a mimi taky měj se a díky

mrshka
13. zář 2015

Holky, je možné, aby se embryjko uhnizdovalo až 11.den po ET?

pozi
13. zář 2015

@mrshka proč myslíš?Já jsem zkoušela test 9.den a bílo,tak doufám,že by to mohlo ještě klapnout,i když tomu moc nevěřím

mrshka
13. zář 2015

@pozi protože jsem včera a dnes (11. a 12. den po ET) trošku špinila, tak jestli je možné, že se to teprve uhnízďuje.. ☹

pozi
13. zář 2015

@mrshka tak třeba jo,když se ti nerozjela MS,třeba si dává na čas

1angel
14. zář 2015

Ahoj holky,jsem tu nová...9.9. jsme byla na et 5ti denního embryjka,rada bych se připojila k vám a podělila se o pocity...Chtela jsem se zeptat,ohledně testování,mam napsáno,ze test po11-14dnech,počíta se i den vložení,nebo az den po?

mrshka
14. zář 2015

@1angel počítá se až den následující po transferu 🙂 držím pěsti!!

1angel
14. zář 2015

Jeee,moc dekuji,takže jsem dnes 5.den,celou dobu jsem byla pozitivní,vlastně jsem stale,ale dnes rano,malinko nervozita,jestli je vse OK 😊

pozi
14. zář 2015

@1angel neboj,to dopadne dobře 😉

hanickas1
23. zář 2015

Ahojky holky,pridavam se k vam.jsem teprve druhy den po KET jeste vcera me bolelo pekne bricho,dneska ani ñ tak jsem zvedava 🙂

mrshka
24. zář 2015

@hanickas1 určitě ti to dobře dopadne, uvidíš 🙂 zadaří se a je to tam!!!

Strana
z7