icon

7. den po ET špiním, měl jste to tak někdo?

rudlik
31. led 2016

Měl jste někdo něco podobného ? Jsem 7 den po et a oběvilo s mi špinění na ms mi to přijde brzo po trasféru. Měl jste to někdo ?

Strana
z3
eva118
31. led 2016

Ano, já začala špinit asi sedmý den po et, měla jsem slabé špinění vždy kolem poledne. Trvalo to asi sedm dní a já si pro jistotu koupila ascorutin. No a pak 14 dní po et jsem šla na krevní testy a po devíti měsících porodila dcerku 🙂 .

rudlik
autor
31. led 2016

jé to je krásné číst hned je člověk o malinko klidnější tak doufám že budem mít ten samý konec. TAké jsem si vzala ascorutin.

kytka12
31. led 2016

Já začala 10 den po ET krvácet, myslela jsem, že nic nedopadlo a ono dopadlo 🙂. Sice jsem pak nakonec potratila, ale byla jsem těhotná. Nevěš hlavu, bude to dobré 😉

hanik2
2. únor 2016

@rudlik ahoj mužů se zeptat mám úplně stejný problém dnes týden po ET 4 denního vajíčka jsem trošku zašpinila ..i břicho bolí jako na MS..Jak to teď u tebe vypadá?

rudlik
autor
2. únor 2016

ahojky zatim nijak špinění trvá už 3den a ted ustalo zatím. A test nic.Tak zatím nevím

fkatka
2. únor 2016

Ahojky, tak já to mám podobně a v CAR mi řekli ať jsem v klidu, že to se při hnízdění stává. Tak uvidím

hanik2
2. únor 2016

@rudlik ..ja uvažovala o testu tak 10 den po ET..tak držím palce..už nešpiním uvidím zítra..bolí mě prsa a trochu břicho

hanik2
2. únor 2016

@fkatka držím palce a díky za uklidnění 🙂

tulikiss
2. únor 2016

5-7 den sem taky spinila, uz jsem to vzdala a cekala ze to nedopadlo...no a synovi byly uz 4 roky 🙂

fkatka
3. únor 2016

@hanik2 děkuji, snad to pomohlo 🙂 u mě tovypadá, že z toho nic nebude je to silnější a už mě nebolí prsa a to je vždycky znamení , že to přišlo. V pondělí jdu na krev, tak ani testovat nebudu.

kajinka2
3. únor 2016

Ahojky Holky mám stejný problém mám 5 den a začaly mně bolet a břicho jako před měsíčkama tak nevím zda je to jako že se nepovedlo..začínám stresovat že z toho nic nebude

hanik2
3. únor 2016

@fkatka třeba to bude ještě jinak ..vydrž do pondělí. .to byl první pokus?a máš mrazáčky?

salenas
3. únor 2016

@kajinka2 na klinice mi řekli,že ne vždy krvácení znamená něvo špatného,sice nám to nevyšlo,ale ty neztrácej naději

hanik2
3. únor 2016

@kajinka2 mě to břicho boli asi od 4 dne..ale to dělá utrogestan..to je normalní

fkatka
3. únor 2016

@hanik2 první pokus,tak jsem z toho ještě taková vykulená 🙂 mrazáčky nebyly . měli jsme 4 oplodněné a zbylo jen toto a I to bylo zpomalené o půl dne. Děkuji za podporu 🙂 a držím palce ať to klapne 🙂

hanik2
3. únor 2016

@fkatka Náš je to taky první tak jsme na tom stejne. ..Já mela taky 4 oplodnene. .udrželi se všechny a to jedno ktere mi dali bylo to nej..zbytek zamračeno. .díky..

fkatka
3. únor 2016

@hanik2 tak to určitě vyjde 😀 nám se jedno nespojilo a dvě nedorostly tak, aby byly dobré k mražení, a poslední ... tak se začínám připravovat na repete. A jak si to snášela? já se nejdřív děsila injekcí, pak narkozy, že jinak vše bude v pohodě, ale to čekání je nejhorší, když víš, že už nemůžeš nic jen čekat

hanik2
3. únor 2016

@fkatka kam chodíš do centra?..no Já si zažila 2 IUI takže injekce mi nevadily..i když musel mi je píchat manžel Já bych to sama nedala..narkózu jsem párkrát měla té jsem se nebála ..spíš strach z toho odběru a pak transferu. .no a to čekání. .to je šílené dlouhé. .

kajinka2
3. únor 2016

@hanik2 Děkuji holky trochu se mi ulevilo ☹ vyčkám

hanik2
3. únor 2016

@kajinka2 psala jsem si s kamarádkou kterém si prošla 3 IVF a měla to tak pokaždé ..držím palečky 🙂

fkatka
3. únor 2016

@hanik2 taky jsem měla 2 IUI, ale to je jen jedna injekce , to já si zas radši píchnu sama, I když před IUI se mi klepaly ruce a při stimulaci na IVF v pohodě , narkozu jsem nikdy neměla, takže to byla taky premiéra. Jinak chodím do Kolína a ty?

hanik2
3. únor 2016

@fkatka Já měla stimulaci i při IUI. .mám polycysticke vaječníky takže bez hormonů ani ťuk. ..Já jezdím do Prahy k doktorce co dělá v ISCARE ..tam mi přímo ona dělala odběr i transfer ale ohledně stimulace ,UZ atd jezdím k ní do ordinace. ..jsem sice z Plzeňska ale raději se projedu

rudlik
autor
3. únor 2016

tak mě,špinění ustalo zítra dělám test tak jsem zv

salenas
3. únor 2016

@fkatka taky jezdím do kolína,jsi tam spokojená?

eva118
3. únor 2016

@rudlik to vypadá dobře! A máš nějaké příznaky, nebo nic?

kajinka2
3. únor 2016

@hanik2 Děkuji ti vyčkám a tobě též držim palečky

fkatka
4. únor 2016

@salenas zatím ano, uvidím jak to půjde dál. Hlavně to máme blízko, tak jsme ani nepřemýšleli o jiném CAR. k jakému mudr chodiš? a v jaké jste teď fázi? já jedu v pondělí na krev, a než začnem další cyklus tak musim stihnout zátěžové EKG páč mi nějak kleslo srdíčko při anestezii

salenas
4. únor 2016

@fkatka k Budkovi,máme za sebou první ET, neúspěšný, a tři mražáčky. chystám se na ket a zjištuji co nejvíc informaci, rozhodně se zeptám na embryoglue, zeptej se taky, je to spešl roztok,který pomáhá " slepit" embrzo v děloze k sliznici .. zrovna to jdu napsat holkám vedle do diskuze . drž se !

fkatka
4. únor 2016

@salenas tak to je fajn, že máš zmažené, my nemáme, takže celé znova, ale určitě se zeptám, jestli nějaké dorostou teď to bylo o jen tak tak 🙂 budu držet pěsti ať to vyjde 😉

hanik2
5. únor 2016

Holky je to tam ...Já tomu nemůžu uvěřit. .dnes 11 den po transferu. .chtěla jsem dat fotku ale přes mobil to nejde

Strana
z3