7. den po KET, pozitivní test, ale špiním
Ahoj holky,muzete mi prosim poradit?Dnes jsem 7.den po ketu,beru estrofem,prednison a utrogestan.Vcera jsem dvakrat zkousela test a myslim,ze vysel pozitivni.Muzete mi prosim napsat,zda vidite druhou carku?🙂Ale vecer jsem asi z toho soku zacla lehce ruzove spinit.Dnes i trosku krve,ale bricho me porad boli stejne.Chodim porad curat a mam citliva prsa.Je to uz muj treti transfer.Mate nekdo zkusenost,ze se to i pres spineni udrzelo?Moc dekuju za odpovedi!!!

@emiliajana tak co jak jsi dopadla u dr?
@pipinka Ahojda,mam jen dobre zpravy🙂Mimco ma 10mm,krasne roste a uz mu i busi srdicko🙂Pry kdyby nevedel,ze jsem krvacela,tak ukazkovy utz.Ptala jsem se na zy leky a rikal,ze zo tim muze byt.Ale spis je problem v oblasti delozniho hrdla nebo nejaky polyp na deloznim hrdle.Pry to krvaceni s tehotenstvim nesouvisi.Kdyz jsem mu rikala,ze ze me padaji ty kousky,popsal to jako jatra,(coz je presne),tak je to pry hematom.Ale pak na utz nic nevidel.
Dobré ráno i nás tiez všetko je dobře.plod odpovídá velikosti takže som 6 tt.5+5.a dokonca nám začíná bít srdíčko.
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Jsem dnes 1. den po KET, proběhl včera. V noci jsem se začala hrozně potit, úplně mokrá? Měla jste to taky některá? Mám strach, jestli proti embryu ta moje podělaná imunita nezačala brojit.....
@emiliajana No vidis,tak to jsou krasne zpravy🙂❤️Moc gratuluju,super,ze uz mate i s
@emiliajana srdicko
@emiliajana takze se to opravdu pocita podle posledni MS ze? ja sem byla na KET 3 dny po tobe, tak bych tech 5+3 dnes mohla byt 🙂 no sem zvedava na toho 22. to uz by melo byt srdicko videt urcite, to bych mela byt 7+2 nebo tak nejak 🙂
@rosalline Uz o vikendu to bylo temer dobry,pak v pondeli se to zas objevilo a od vcerejska od rana mam zatim uplny klid a ani trochu nespinim.Tak kez by se to uz vykrvacelo a uz to ted bylo dobry.I vcera behem ultrazvuku mi foktor rikal,ze spinim minimalne.Tal treba to uz ted vydrzi.Hodne mi ted pomahali rodice,ale ode dneska jsem sama se synem,tak ho musim bozit ns krouzky a do skoly,tsk se trosku bojim co bude,kdyz nebudu jen lezet.Ale snad nic hrozneho.A byla jsi uz predtim na transferu s cerstvym embyem?A kolikaty cyklus IVF?A davali Ti jedno nebo dve embrya?Promin za ten vyslech,snad Ti to nevadi🙂
@dailik tak to snad už máš za sebou. Já absolvovala poprvé Ivf. Všechna zbývající embrya že 17 tj. 7 byla poslána na genetické vyšetření, proto žádný ET. V pořádku bylo jen jediné a to mám nyní v sobě. Šance je prý přes 80%, jen aby se nepřidal žádnýjiný další problém. Ty jsi absolvovala et? Jak starý je tvůj synek?
@rosalline Mam 8leteho kluka a tenkrat jsem normalne prirozene otehotnela hned treti mesic.A ted se snazime uz skoro tri roky.Na ivf jsem byla loni v unoru a hned jsem sla na et.Ale uz 6.den po transferu jsem zacala krvacet a byl konec.No a meli jsme jeste 6 zamrazenych,z toho v listopadu jsem byla poprve na ket a nevyslo to a pak v prosinci podruhe.No a to je zatim tohle nynejsi tehotenstvi.Takze mame jeste 4 zamrazene.
Je tady někdo,kdo chodí do Caru v Ostravě?

@dailik jo no ☹ ale co nadelas.... nejhorsi bylo, ze otehotnet se mi darilo co pul roku, ale pak to spatne skoncilo. no verim ze ted uz to bude ok.