7. den po KET, pozitivní test, ale špiním
Ahoj holky,muzete mi prosim poradit?Dnes jsem 7.den po ketu,beru estrofem,prednison a utrogestan.Vcera jsem dvakrat zkousela test a myslim,ze vysel pozitivni.Muzete mi prosim napsat,zda vidite druhou carku?🙂Ale vecer jsem asi z toho soku zacla lehce ruzove spinit.Dnes i trosku krve,ale bricho me porad boli stejne.Chodim porad curat a mam citliva prsa.Je to uz muj treti transfer.Mate nekdo zkusenost,ze se to i pres spineni udrzelo?Moc dekuju za odpovedi!!!

@rosalline Nicim se netrap,stejne to doma nevyzkoumas.Cetlas,jake problemy jsem mela ja?A ja jsem fakt i krvacela.Ale dulezity je,jestli to ohrozuje mimi.Nemusi to nic znamenat a je to dost casty.Bude to dobry,ver ze to je dobra znamka a mimi se uhnizduje.Za par dnu zkusis treba test a budes moudrejsi.Je fakt ze to jsou nervy a pak jeste jestli potvrdi srdicko.Ted uz treti den nespinim a konecne se mi trochu ulevilo.A to jsem v 8.tydnu a doted me to trapilo.A taky nevim,jak zo bude dal.Ale verim🙂
@dailik jasný četla..... proto jsem tě obdivovala za ty pevné nervy. Dnes je čisto bílo, resp.utrogestanově :o)))), tak snad se embryjko zakouslo. I doktorka mi řekla, že špinění i křeče po transferu jsou pozitivní známky. Každopádně tobě se taky muselo ulevit, že je čisto :o). Asi to byl opravdu nějaký hematom....
@rosalline Ja se citim dobre,jen mi je dost spatne od zaludku a na nic moc nemam chut.A jsem silene unavena,nejradsi bych jenom lezela a spala.Ale spineni uz nastesti preslo.Uz od utery mam klid.Ja jdu na kontrolu 23.,tak uz se moc tesim.A proc si pichas Ovitrelle?Ja jsem si ho pichala jen kvuli ovulaci.
Holky musí se před KET pichat nějaké léky?Já totiž nic nemám a sem z toho špatná
@lucifervlkova Ahojda,ja jsem brala od 2.dne ms estrofem tablety a pak pet dnu pred transferem utrogestan a prednison.Ale vetsinou se bere jen utrogestan a nekdy prednison.A uz cekas na ket?Nebo vis uz kdy bude transfer?
@dailik Ket mě čeká v pátek 19.1.
@lucifervlkova A to nemas zacit brat ani utrogestan?A jdes jeste na kontrolu nebo uz rovnou na ket?
@dailik Právě,že už nejdu na kontrolu du až v pátek rovnou na ket.Mi se to nezdá.Utrogestan se určitě bere.Nemůžu kvůli tomu ani spát.
@lucifervlkova já brala estrofem, utrogestan, fraxiparin, Ovitrelle, prednison. Četla jsem ale i vyjádření jednoho doktora, že se snaží o transfery v přirozeném cyklu s použitím minima léků.... kam chodíš do car?
@rosalline Do Ostravy.On že mám vše super,tak zbytečné brát léky.Co mám dělat
@lucifervlkova Kolik máš embryí? ......můžeš začít brát bylinky progestron=drmek, Jinak bych mu asi důvěřovala....jsi mladá?
@rosalline Pouze jedno.Drmek beru a je mi 33.Mám opravdu strach
@lucifervlkova a že jsi nemohla otěhotnět přirozeně, je problém v čem?
@rosalline Mám endometriozu silnou.Mám ji po celém břiše.V pátek při kontrole sem právě měla děložní sliznici 13mm a dobrý horm.profil.Tvrdil mi,že není třeba nic dávat,ale mi se to nezdá.
@lucifervlkova takže , kdyby Estrofem opravdu neootřebuješ a ani fraxiparin . Maximálně ten Utrogestan. Tak před tím Ket se ho zeptej, jestli tě nechce podopořit utrogestanem?
@rosalline Asi napíšu email nebo tam zavolám zítra.Asi.ho začít sama užívat není dobré že?Zase nevím kolik,jak často a od kdy
@rosalline Proč fraxiparine?Ten sem brala po OPU
@lucifervlkova na ředění krve. Po OPU kvůli tromboze. A pak jsem si nějak z návodů odvodila, že se dává s estrofemem, ten taky ovlivňuje sralžlivost krve
@lucifervlkova zkus to, opravdu všude, všude podpoření progestronem doporučují, v zahraničí dokonce injekční. Ale asi nehroť, když tě odmítne, když už z krve naznal, že tvůj obraz je Ok. Co tvůj gynekolog , nepomohl by ti s tím?
@rosalline Od kterého dne si začala brát utrogestan?Nebere se třeba až po ket?Když sem šla na iui brala sem ho taky az po
@rosalline Já sem úplně i háji.Nevím,co dělat

@rosalline hele zatim neni co, jako jo // sou super ale dokud nebude mit srdicko tak tomu neverim