icon

7. den po KET, pozitivní test, ale špiním

dailik
18. pro 2017

Ahoj holky,muzete mi prosim poradit?Dnes jsem 7.den po ketu,beru estrofem,prednison a utrogestan.Vcera jsem dvakrat zkousela test a myslim,ze vysel pozitivni.Muzete mi prosim napsat,zda vidite druhou carku?🙂Ale vecer jsem asi z toho soku zacla lehce ruzove spinit.Dnes i trosku krve,ale bricho me porad boli stejne.Chodim porad curat a mam citliva prsa.Je to uz muj treti transfer.Mate nekdo zkusenost,ze se to i pres spineni udrzelo?Moc dekuju za odpovedi!!!

7. den po KET, pozitivní test, ale špiním7. den po KET, pozitivní test, ale špiním
hribek
11. led 2018

@rosalline hele zatim neni co, jako jo // sou super ale dokud nebude mit srdicko tak tomu neverim

rosalline
11. led 2018

@hribek budeme se bát asi už neustále ....

dailik
autor
11. led 2018

@rosalline Nicim se netrap,stejne to doma nevyzkoumas.Cetlas,jake problemy jsem mela ja?A ja jsem fakt i krvacela.Ale dulezity je,jestli to ohrozuje mimi.Nemusi to nic znamenat a je to dost casty.Bude to dobry,ver ze to je dobra znamka a mimi se uhnizduje.Za par dnu zkusis treba test a budes moudrejsi.Je fakt ze to jsou nervy a pak jeste jestli potvrdi srdicko.Ted uz treti den nespinim a konecne se mi trochu ulevilo.A to jsem v 8.tydnu a doted me to trapilo.A taky nevim,jak zo bude dal.Ale verim🙂

rosalline
12. led 2018

@dailik jasný četla..... proto jsem tě obdivovala za ty pevné nervy. Dnes je čisto bílo, resp.utrogestanově :o)))), tak snad se embryjko zakouslo. I doktorka mi řekla, že špinění i křeče po transferu jsou pozitivní známky. Každopádně tobě se taky muselo ulevit, že je čisto :o). Asi to byl opravdu nějaký hematom....

dailik
autor
13. led 2018

@pipinka Ahoj,jak se Ti dari?Uz ses dlouho neozvala🙂Ja uz od utery nespinim a mam klid.Tak jsem moc rada.A co Ty?A kdy mas kontrolu?

dailik
autor
13. led 2018

@rosalline Myslim,ze to je dobre znameni🙂A uz jsi premyslela,kdy si udelas test?Nebo vydrzis az do odberu?

rosalline
13. led 2018

@dailik já si dnes mám ještě píchat Ovitrelle , takže testování je u mě nyní zbytečné ....až toho 23.1. Jak ty se cítíš?

dailik
autor
13. led 2018

@rosalline Ja se citim dobre,jen mi je dost spatne od zaludku a na nic moc nemam chut.A jsem silene unavena,nejradsi bych jenom lezela a spala.Ale spineni uz nastesti preslo.Uz od utery mam klid.Ja jdu na kontrolu 23.,tak uz se moc tesim.A proc si pichas Ovitrelle?Ja jsem si ho pichala jen kvuli ovulaci.

rosalline
13. led 2018

@dailik moc center ho po transféru nedává, moje ale ano. Je to hcg, má navodit uměle stav těhotenství ...a podpořit přijmutí embrya... mám po genetickém vyšetření embrya, takže by se nemělo stát, zme by samo zastavilo vývoj

dailik
autor
13. led 2018

@rosalline Aha.A tak jak sis ho pichala?Denne?

rosalline
13. led 2018

@dailik ne, denně ne. Pár dní před Ket, pak jeden den před Ket a teď 5.den po Ket . Teď už jen čekat

lucifervlkova
13. led 2018

Holky musí se před KET pichat nějaké léky?Já totiž nic nemám a sem z toho špatná

dailik
autor
13. led 2018

@lucifervlkova Ahojda,ja jsem brala od 2.dne ms estrofem tablety a pak pet dnu pred transferem utrogestan a prednison.Ale vetsinou se bere jen utrogestan a nekdy prednison.A uz cekas na ket?Nebo vis uz kdy bude transfer?

lucifervlkova
14. led 2018

@dailik Ket mě čeká v pátek 19.1.

dailik
autor
14. led 2018

@lucifervlkova A to nemas zacit brat ani utrogestan?A jdes jeste na kontrolu nebo uz rovnou na ket?

lucifervlkova
14. led 2018

@dailik Právě,že už nejdu na kontrolu du až v pátek rovnou na ket.Mi se to nezdá.Utrogestan se určitě bere.Nemůžu kvůli tomu ani spát.

rosalline
14. led 2018

@lucifervlkova já brala estrofem, utrogestan, fraxiparin, Ovitrelle, prednison. Četla jsem ale i vyjádření jednoho doktora, že se snaží o transfery v přirozeném cyklu s použitím minima léků.... kam chodíš do car?

lucifervlkova
14. led 2018

@rosalline Do Ostravy.On že mám vše super,tak zbytečné brát léky.Co mám dělat

rosalline
14. led 2018

@lucifervlkova Kolik máš embryí? ......můžeš začít brát bylinky progestron=drmek, Jinak bych mu asi důvěřovala....jsi mladá?

lucifervlkova
14. led 2018

@rosalline Pouze jedno.Drmek beru a je mi 33.Mám opravdu strach

rosalline
14. led 2018

@lucifervlkova a že jsi nemohla otěhotnět přirozeně, je problém v čem?

lucifervlkova
14. led 2018

@rosalline Mám endometriozu silnou.Mám ji po celém břiše.V pátek při kontrole sem právě měla děložní sliznici 13mm a dobrý horm.profil.Tvrdil mi,že není třeba nic dávat,ale mi se to nezdá.

pipinka
14. led 2018

@dailik ahojky ,jdu sem vzdy jento na skok😉 u me vse v poradku.semtam zaspinim ale neni to nic hrozneho.je mi spatne od žaludku snad kazdy den a musim se nutit pit.na kontrolu jdu zitra tak snad je vse v poradku.co ty

rosalline
14. led 2018

@lucifervlkova takže , kdyby Estrofem opravdu neootřebuješ a ani fraxiparin . Maximálně ten Utrogestan. Tak před tím Ket se ho zeptej, jestli tě nechce podopořit utrogestanem?

lucifervlkova
14. led 2018

@rosalline Asi napíšu email nebo tam zavolám zítra.Asi.ho začít sama užívat není dobré že?Zase nevím kolik,jak často a od kdy

lucifervlkova
14. led 2018

@rosalline Proč fraxiparine?Ten sem brala po OPU

rosalline
14. led 2018

@lucifervlkova na ředění krve. Po OPU kvůli tromboze. A pak jsem si nějak z návodů odvodila, že se dává s estrofemem, ten taky ovlivňuje sralžlivost krve

rosalline
14. led 2018

@lucifervlkova zkus to, opravdu všude, všude podpoření progestronem doporučují, v zahraničí dokonce injekční. Ale asi nehroť, když tě odmítne, když už z krve naznal, že tvůj obraz je Ok. Co tvůj gynekolog , nepomohl by ti s tím?

lucifervlkova
14. led 2018

@rosalline Od kterého dne si začala brát utrogestan?Nebere se třeba až po ket?Když sem šla na iui brala sem ho taky az po

lucifervlkova
14. led 2018

@rosalline Já sem úplně i háji.Nevím,co dělat

Strana