7. den po KET, pozitivní test, ale špiním
Ahoj holky,muzete mi prosim poradit?Dnes jsem 7.den po ketu,beru estrofem,prednison a utrogestan.Vcera jsem dvakrat zkousela test a myslim,ze vysel pozitivni.Muzete mi prosim napsat,zda vidite druhou carku?🙂Ale vecer jsem asi z toho soku zacla lehce ruzove spinit.Dnes i trosku krve,ale bricho me porad boli stejne.Chodim porad curat a mam citliva prsa.Je to uz muj treti transfer.Mate nekdo zkusenost,ze se to i pres spineni udrzelo?Moc dekuju za odpovedi!!!

@rosalline Je pravda,že když sem čekala syna,tak bylo vše strašně pomalé.Hcg bylo nízké,než mu začalo tlouct srdce a ejhle byl to kluk😁
@rosalline opravdu je to krasna hodnota. Hlavne kazdx to ma jinak. Takze zadny stres a uvidis ze priste bude tlouct srdicko.
Ahoj holky,tak dnes na kontrole vsechno v poradku!!!!🙂Jsem stastna.Jsme 9+0 a mimi meri 21mm.
@dailik Velká gratulace
@hribek
@lucifervlkova Diky🙂
@dailik Dnes mě nějak poboliva pravá strana břicha.Chci se zeptat,jestli může přijít menzes,když beru utrogestan 2-2-2
@lucifervlkova Prijit bohuzel muze i pres utrogestan.Ale me fakt dost bolelo bricho a vyslo to.Tak budbzatim v klidu🙂
@dailik já vím,že se pořád ptám,ale člověk se asi moc hlídá.Jinak děkuju moc a tobě gratuluju.
@lucifervlkova Ja vim,jaky to cekani je.Hruza!!Nejdelsi dny v mem zivote.Ale za par dnu zkusis treba test a uvidis.Navic kdyz ma endom.,tak muzes mit vetsi bolesti.
@dailik Je pravda,že endom.zatím necítím a vždy před menzes sem musela jíst prášky od bolesti.Břicho opravdu poboliva jako před.Každé ráno přemýšlím co budu dělat ať na to nemyslím
@lucifervlkova Ja na Tebe porad myslim.Pocitala jsem,ze jsem prvni test delala 6.den po ket,tak to je u Tebe zitra.Myslim,ze i ostatni holky zkouseji takhle brzo.Ale tim Te nechci nutit.Myslim,ze lepsi jistota je az ten 8.den,kdy uz to byva zretelnejsi.
@dailik Láká mě si test udělat,ale ještě nejsem připravená.Udělám test v neděli to bude devátý den.Si moc hodná,že na mě myslíš

@rosalline Moc držím pěsti to bude dobré uvidíš✊.A