icon

7. den po KET, pozitivní test, ale špiním

dailik
18. pro 2017

Ahoj holky,muzete mi prosim poradit?Dnes jsem 7.den po ketu,beru estrofem,prednison a utrogestan.Vcera jsem dvakrat zkousela test a myslim,ze vysel pozitivni.Muzete mi prosim napsat,zda vidite druhou carku?🙂Ale vecer jsem asi z toho soku zacla lehce ruzove spinit.Dnes i trosku krve,ale bricho me porad boli stejne.Chodim porad curat a mam citliva prsa.Je to uz muj treti transfer.Mate nekdo zkusenost,ze se to i pres spineni udrzelo?Moc dekuju za odpovedi!!!

7. den po KET, pozitivní test, ale špiním7. den po KET, pozitivní test, ale špiním
lucifervlkova
23. led 2018

@rosalline Moc držím pěsti to bude dobré uvidíš✊.A

dailik
autor
23. led 2018

@rosalline Ja myslim,ze to zase tak nizke neni.Ja mela 11.den hodnotu 188.

pipinka
23. led 2018

@rosalline to je krasny.neboj se a bud v klidu.hlavne se nestresuj

rosalline
23. led 2018

@pipinka děkuji, kolik jsi měla ty?

pipinka
23. led 2018

@rosalline jejda to vubec nevim.ja sla na krev az asi po 20 dnech(nevim presne) a.mela.jsem.hcg pres 5000

hribek
23. led 2018

@rosalline myslim si ze je to adekvatni hodnota, bud v klidu. kdybys nebyla tehule tak mas 0

rosalline
23. led 2018

@hribek uvidím dnes na testu...jestli nezeslábne.... můj drahý si přál, abych měla nízké hcg, protože to prý značí kluka....:o).

lucifervlkova
23. led 2018

@rosalline Je pravda,že když sem čekala syna,tak bylo vše strašně pomalé.Hcg bylo nízké,než mu začalo tlouct srdce a ejhle byl to kluk😁

misickajerry
23. led 2018

@rosalline opravdu je to krasna hodnota. Hlavne kazdx to ma jinak. Takze zadny stres a uvidis ze priste bude tlouct srdicko.

dailik
autor
23. led 2018

Ahoj holky,tak dnes na kontrole vsechno v poradku!!!!🙂Jsem stastna.Jsme 9+0 a mimi meri 21mm.

hribek
23. led 2018

@dailik no super!!!

lucifervlkova
23. led 2018

@dailik Velká gratulace

dailik
autor
23. led 2018
hribek
23. led 2018

@rosalline tak co testik?

lucifervlkova
23. led 2018

@dailik Dnes mě nějak poboliva pravá strana břicha.Chci se zeptat,jestli může přijít menzes,když beru utrogestan 2-2-2

dailik
autor
23. led 2018

@lucifervlkova Prijit bohuzel muze i pres utrogestan.Ale me fakt dost bolelo bricho a vyslo to.Tak budbzatim v klidu🙂

lucifervlkova
23. led 2018

@dailik já vím,že se pořád ptám,ale člověk se asi moc hlídá.Jinak děkuju moc a tobě gratuluju.

dailik
autor
23. led 2018

@lucifervlkova Ja vim,jaky to cekani je.Hruza!!Nejdelsi dny v mem zivote.Ale za par dnu zkusis treba test a uvidis.Navic kdyz ma endom.,tak muzes mit vetsi bolesti.

rosalline
23. led 2018

@hribek ahoj, tak mokrý byl opravdu hodně silný, jaký jsem ještě neměla, ale po zaschnutí žádná slávie... zkusila jsem i Maxe.

jeanne_g
23. led 2018

@rosalline A vis, brouku, co píšou v návodu, ze odezirat z testu se má jen do 5 minut,pak uz je úplně jedno, jak vypadají. Takže jestli byl čerstvý zatím nejsilnější, znmena to, ze sílí 😊

rosalline
23. led 2018

@jeanne_g prostě já ten jistý jednoznačný trumf do ruky asi nikdy nedostanu ....

hribek
23. led 2018

@rosalline pockej 2-3 dny a budou uplne stejny!!! ja mela silnejsi az 17.den. ale ten tvuj sili sice malinko ale bud v klidu a raduj se prece!!!

jeanne_g
23. led 2018

@rosalline Na jednoznačný trumf si budeš muset par měsíců počkat 😊 Ale zatím jsi k němu na nejlepší cestě 😊

lucifervlkova
24. led 2018

@dailik Je pravda,že endom.zatím necítím a vždy před menzes sem musela jíst prášky od bolesti.Břicho opravdu poboliva jako před.Každé ráno přemýšlím co budu dělat ať na to nemyslím

dailik
autor
24. led 2018

@lucifervlkova Ja na Tebe porad myslim.Pocitala jsem,ze jsem prvni test delala 6.den po ket,tak to je u Tebe zitra.Myslim,ze i ostatni holky zkouseji takhle brzo.Ale tim Te nechci nutit.Myslim,ze lepsi jistota je az ten 8.den,kdy uz to byva zretelnejsi.

lucifervlkova
24. led 2018

@dailik Láká mě si test udělat,ale ještě nejsem připravená.Udělám test v neděli to bude devátý den.Si moc hodná,že na mě myslíš

pipinka
24. led 2018

@dailik gratuluji ke kontrole, že je vše v pořádku. jinak já dělala test už čtvrtý den po ET a duch tam byl 🙂

rosalline
24. led 2018

@dailik a co fotečku, dostaneme?

pipinka
24. led 2018

@rosalline kukám že jsi ze stejného regionu jako já 🙂

rosalline
24. led 2018

@pipinka ano, jsem tam rodák, ale asi před 3 lety jsem se přestěhovala do benešova.... na vysočině je lépe..:o)

Strana