icon

7. den po KET, pozitivní test, ale špiním

dailik
18. pro 2017

Ahoj holky,muzete mi prosim poradit?Dnes jsem 7.den po ketu,beru estrofem,prednison a utrogestan.Vcera jsem dvakrat zkousela test a myslim,ze vysel pozitivni.Muzete mi prosim napsat,zda vidite druhou carku?🙂Ale vecer jsem asi z toho soku zacla lehce ruzove spinit.Dnes i trosku krve,ale bricho me porad boli stejne.Chodim porad curat a mam citliva prsa.Je to uz muj treti transfer.Mate nekdo zkusenost,ze se to i pres spineni udrzelo?Moc dekuju za odpovedi!!!

7. den po KET, pozitivní test, ale špiním7. den po KET, pozitivní test, ale špiním
hribek
31. led 2018

@dailik u me zatim nic, min patek jsem na kontrole byla 7+1, takze o 4 dny mensi, dneska teda 7+6, nevolnosti pres den presly, za to vecer je mi celkem blbe. Posledni 4 dny silna migrena, kdyz uz to bylo k nevydrzeni tak paralen a magnezko. Dneska to vypada ze uz klidek, nevim proc ale poslednich pul roku mam migrenu v obdobi MS. Na kontrolu jdu 21.2. a pak na screening, vcera sem se objednavala pres net tak snad mi to dnes potvrdi.

dailik
autor
31. led 2018

@hribek No ja jdu na screening 27.2.,az.Uz bych to chtela mit za sebou a byt konecne v klidu.

hribek
31. led 2018

@dailik no ja jdu 21.2. Na kontrolu ke sve dr jeste pred screeningem. Ted mi volali a jsem objednana na 6.3. Dopoledne k dr. Vlasinovi je to v brne spicka. Tak jen doufam ze prcek vse vydrzi. Minule to vzdycky skoncilo pred

dailik
autor
31. led 2018

@hribek Jako pred screeningem?Ja se taky porad modlim,aby vse vydrzelo a bylo ok.Uklidnuju se,ze v 11.tydnu uz jsem dost daleko a nedovedu si predstavit,ze by se neco melo stat.

rosalline
31. led 2018

Holky já jsem dnes 6+0 a před chvílí na záchodě růžový hlen :o(((((((((((((((((((((((((((((((((

dailik
autor
31. led 2018

@rosalline Neboj se,bud v klidu.To bude urcite dobry.A jsi na neschopence?Tak se setri a kdyztak skoc pro jistotu zitra k doktorovi.

hribek
31. led 2018

@dailik jj ve 12+3 pak v 10+2 a nejak v 9+ neco. Zjistit to na screeningu by me asi kleplo uplne😞
@rosalline neboj spinit muzes. Neni to obdobi kdy bys mela mit MS? Nekdy se to muze stavat

dailik
autor
31. led 2018

@hribek Ty blaho,to je strasny...To by me uz asi polozilo....

hribek
31. led 2018

@dailik taky sem si rikala ale zvladla sem jich takhle 5 po tech trech se mi to stqlo jeste dvakrat hned v zacatku. Ale rekla sem si ze to nevzdam a zkusime jeste ivf a doufejme ze to tedvyjde. Jinak uz na to prdim. Je mi 35a uz na to nemam.

dailik
autor
1. únor 2018

@hribek Me je taky 35,tak pevne v

dailik
autor
1. únor 2018

@hribek verim,ze to tentokrat bude dobry.

dailik
autor
1. únor 2018

@rosalline Tak co,jak jsi na tom?

hribek
1. únor 2018

@dailik bude.musime verit 🙂 dneska dle utz zacinam 9tt tak to celkem i rychle utika 🙂 za 20 dni utz 🙂

lucifervlkova
1. únor 2018

Holky zítra du na krev po Ket tak mi držte pěsti.Test sem si neudělala nebyla odvaha.Dnes je mi opravdu dobře bez bolesti akorát sem.jak balón.Držte pěsti

hribek
1. únor 2018
dailik
autor
1. únor 2018

@lucifervlkova Drzim vsechno co mam!!!!Hodne stesti a moc na Tebe myslim!Tak dej vedet hned,jak budes mit vysledek!

lucifervlkova
2. únor 2018

@hribek
@dailik Holky moc děkuju.Je mi úplně na vyvrat

dailik
autor
2. únor 2018

@lucifervlkova A v kolik jdes na pdber?

luciebx
2. únor 2018

@rosalline neboj. Hlen je v poho i slabé spineni. A jak dnes? Lepší ?

lucifervlkova
2. únor 2018

@dailik
@hribek Holky tak výsledky ve dvě budou mi volat.

pipinka
2. únor 2018

@lucifervlkova moc držím palce

lucifervlkova
2. únor 2018

@pipinka Děkuju

dailik
autor
2. únor 2018

@lucifervlkova Taky drzim palce,tak pak napis!!!Jsem napnuta od rana s myslim na Tebe.Vim,co prozivas...

lucifervlkova
2. únor 2018

@dailik Si moc hodná mám úplně sevreny žaludek

pipinka
2. únor 2018

@lucifervlkova bude to dobré uvidíš. Také jsem měla nervy

lucifervlkova
2. únor 2018

@pipinka
@dailik
@hribek Holky tak bohužel je to negativní😢.Teď se mi zhroutil celý svět

luciebx
2. únor 2018

@lucifervlkova to je mi líto.

lucifervlkova
2. únor 2018

@luciebx Měla sem.pouze jedno emryo.Nechápu,proč se to nechytlo.Jestli je na vině endomezrioza.Opravdu nevím.

pipinka
2. únor 2018

@lucifervlkova to né😢 moc mě to mrzí

lucifervlkova
2. únor 2018

@pipinka Je to strašná smůla

Strana