7. den po KET, pozitivní test, ale špiním
Ahoj holky,muzete mi prosim poradit?Dnes jsem 7.den po ketu,beru estrofem,prednison a utrogestan.Vcera jsem dvakrat zkousela test a myslim,ze vysel pozitivni.Muzete mi prosim napsat,zda vidite druhou carku?🙂Ale vecer jsem asi z toho soku zacla lehce ruzove spinit.Dnes i trosku krve,ale bricho me porad boli stejne.Chodim porad curat a mam citliva prsa.Je to uz muj treti transfer.Mate nekdo zkusenost,ze se to i pres spineni udrzelo?Moc dekuju za odpovedi!!!

Holky já jsem dnes 6+0 a před chvílí na záchodě růžový hlen :o(((((((((((((((((((((((((((((((((
Holky zítra du na krev po Ket tak mi držte pěsti.Test sem si neudělala nebyla odvaha.Dnes je mi opravdu dobře bez bolesti akorát sem.jak balón.Držte pěsti
@lucifervlkova drzim!
@lucifervlkova Drzim vsechno co mam!!!!Hodne stesti a moc na Tebe myslim!Tak dej vedet hned,jak budes mit vysledek!
@lucifervlkova A v kolik jdes na pdber?
@lucifervlkova moc držím palce
@pipinka Děkuju
@lucifervlkova Taky drzim palce,tak pak napis!!!Jsem napnuta od rana s myslim na Tebe.Vim,co prozivas...
@dailik Si moc hodná mám úplně sevreny žaludek
@lucifervlkova bude to dobré uvidíš. Také jsem měla nervy
@lucifervlkova to je mi líto.
@luciebx Měla sem.pouze jedno emryo.Nechápu,proč se to nechytlo.Jestli je na vině endomezrioza.Opravdu nevím.
@lucifervlkova to né😢 moc mě to mrzí
@pipinka Je to strašná smůla

@dailik u me zatim nic, min patek jsem na kontrole byla 7+1, takze o 4 dny mensi, dneska teda 7+6, nevolnosti pres den presly, za to vecer je mi celkem blbe. Posledni 4 dny silna migrena, kdyz uz to bylo k nevydrzeni tak paralen a magnezko. Dneska to vypada ze uz klidek, nevim proc ale poslednich pul roku mam migrenu v obdobi MS. Na kontrolu jdu 21.2. a pak na screening, vcera sem se objednavala pres net tak snad mi to dnes potvrdi.