8tt a na ultrazvuku byl vidět pouze žloutkový a gestační váček
Dobrý den,
Na ET jsem byla 10.11.2025. Po 14-ti dnech mi brali krev a těhotenství potvrzené, za dalších 10 dní byl vidět gestační váček a vše by odpovídalo tomu jak mělo, 03.12.2025, přikládám fotku ultrazvuku. 17.12.2025 jsem měla další kontrolu ultrazvuku a to už pozitivní nebyla, pokrok byl, ale odpovídal tak 6tt gestační váček a vytvořený žloutkový. Dál nic, známky života tam údajně nejsou. Pan doktor říkal, že si není jistý, proto chtěl udělat krevní testy jestli HCG pořád roste. Takže odběr a další v pátek 19. Říkal, že to může být neprosperující těhotenství a nebo je to jenom opožděné. Máme být realisté, ale zároveň není si úplně jistý, proto ta krev.
Stalo se tohle některé z vás? Bylo to nakonec zamlklé těhotenství? Jsme z toho špatní. Děkuji.

@marcisekkk dala bych tomu čas, znám pár holek, které to měly podobně a nakonec se embryo ukázalo 🙏🏻 a naopak já když jsem měla zamlklé, tak nebyl vidět ani ten žloutkový. Určitě máš naději, že to ještě může dobře dopadnout, držím moc pěsti ❤️
@anpineapple děkuji za odpověď. No je to síla. Tolik strachu, už jsme to dneska i obrečeli.
@anpineapple děkuji za odpověď. No je to síla. Tolik strachu, už jsme to dneska i obrečeli.
@marcisekkk vůbec se nedivím 😞 samozřejmě celý první trimestr je buď a nebo... ale já ty šťastné příběhy, které byly na začátku podobne tomu vašemu, znám. Takže naděje umírá určitě poslední!
Tohle je proste bud anebo...u me to nedopadlo dobre, hcg rostlo...rostlo pomaleji, ale znamky zivota zadne. Byla jsem na potratove tabletce
Moji kluci měli srdíčko vždy až hodně dlouho... zhruba kolem toho 8tt. Takže bych to úplně nevzdávala. Je to buď a nebo 😉Držím palec
Moji kluci měli srdíčko vždy až hodně dlouho... zhruba kolem toho 8tt. Takže bych to úplně nevzdávala. Je to buď a nebo 😉Držím palec
@rnika Taky jste byla po embryotransferu? Dnes je to 8tt. Poslední menstruace 23.10.2025, transfer 10.11.2025. Jsou to nervy, strach a smutek
@rnika Taky jste byla po embryotransferu? Dnes je to 8tt. Poslední menstruace 23.10.2025, transfer 10.11.2025. Jsou to nervy, strach a smutek
Ne, já mám kluky " přirozeně", ale vždy na kontrole 6-7tyden nebylo nic než dutinka ... A až ten 8 nebo 8+něco bylo i srdíčko ( asi jsem vždy měla OVU později) Ale mám za sebou i 3 SP ... takto z kraje je to bohužel 50:50
@marcisekkk a vis hodnotu hcg?
@misha31 dneska mi brali krev a další vezmou v pátek. Výsledky zatím nemám, dozvím se v pátek.
@misha31 tak hodnota byla 59 tis a ještě něco a zítra mám jít na další odběr
@misha31 tak hodnota byla 59 tis a ještě něco a zítra mám jít na další odběr
@marcisekkk pri takto vysoke hodnote by uz melo byt nejen embryo, ale i bijici srdicko.
Leda by mel doktor stary pristroj.
@marcisekkk pri takto vysoke hodnote by uz melo byt nejen embryo, ale i bijici srdicko.
Leda by mel doktor stary pristroj.
@misha31 no říkal mi po telefonu, že je to hodnota odpovídající šestému týdnu. Uvidím zítra po odběrech, pokud to klesá, je to jasné. Pokud ne, v pondělí ultrazvuk, co se tam děje. Je to hrozně divný pocit, že nic nevím. Člověk cítí smutek, teskno, teď ještě více, když jsou Vánoce, manžel je mi oporou, ale taky ho to hrozně vzalo. Ještě máme dvě zamražený. Ale stejně, člověk by si přál, aby bylo vše v pořádku.

@marcisekkk dala bych tomu čas, znám pár holek, které to měly podobně a nakonec se embryo ukázalo 🙏🏻 a naopak já když jsem měla zamlklé, tak nebyl vidět ani ten žloutkový. Určitě máš naději, že to ještě může dobře dopadnout, držím moc pěsti ❤️