Bolest břicha a únava po IVF. Je to normální?
Holky všechny Vás moc zdravím 🤗
3 den po KETU dnes mě začalo bolet břicho a přidali se i zadá a sem tam nejake píchnuti chvilkama na levé a na pravé straně v podbřišku, je mi docela nevolno 🙏🏽a jsem hrozné unavená
ms by měla přijít za 5 dni.
Co si o tom myslíte ??
@tynat7 Hlavně se zkus uklidnit a moc na to nemyslet , je to opravdu důležité .
Já měla po KET taky píchání v břiše. Mám ho občas pořád. Dnes je to 13 dní od KET a zítra jdu na krev. Já zkusila první test 8 den po transferu a byla tam slabá, ale viditelná čárka. Vydrž ještě 4 dny a v pondělí ráno zkus test. 🙂
@renatajaja snažím se na to nemyslet jen mě zajímalo co to muže být… první IVF nám nevyšlo a takhle brzy jsem vůbec nic necítila.
@renatajaja dnes se teda přidal ještě vodnatý výtok 🤷🏼♀️ snad to není nic špatného užívám utrogestan nikdy predtim jsem zo neměla
@tynat7 tak to vypadá , že je to na dobré cestě . Držím moc pěstičky ❤️♥️♥️
@tynat7 je to těžké vydržet a já si raději říkala, no už to nevyšlo pětkrát, tak uvidíme a šla něco dělat. U mě bylo ještě vtipné, že mi začalo být nevolno už ten první den🤦♀️ transferu. Potom narůžovělý výtok a píchání, ale na test jsem opravdu vydržela ten dvanáctý den a byla dálnice jak blázen. Teď tu mám 8M zlatíčko. Držím moc palečky a prosím nestresovat se.
@marioneta246 to je krásná zprava❤️ já to tentokrat beru to ze buď se zadari nebo ne…. Tím ze nám nevyšel první pokus si nedělám velké naděje ale počítám ze vším…..
pichani v podbrisku a zároveň bolest břicha začalo 3 den po KETa dnes lehké spineni… prvního ketu jsem začala 6 den krvacet bez bolesti ….
Takže tohle mě hodně překvapilo a zároveň i vyděsilo…
@tynat7 to věřím, že vás to vyděsilo, ale řeknu vám něco, co mi nikdo nikdy neřekl a docela jsem byla překvapená a né mile. Ten strach, opravdový strach, budete mít potom pořád, jen už bude mít pro vás lepší smysl. Aby bylo miminko v pořádku celé těhu a po porodu, dávám miminku všechno co mohu? Takže to berte jako trénink a věřte si. Jste dost silná na to vydržet, ať už se vaše cesta bude ubírat kudytudy. Sakra to bylo moudro🤦♀️. Pěkný večer a ať je jen dobře.
@tynat7 tak se drž a moc na Tebe myslím. ❤️Ať je vše v pohodě a zadaří se. Já mám dnes 13. den a ráno jsem si udělala poslední dva testy na památku a teď budu čekat 14 dní , jestli bude všechno v pořádku 🙏🙂❤️moje drahá polovička to ještě neví , ale dnes se mu to chystám říci . ♥️
@renatajaja děkuji moc taky budu myslet ❤️určitě bude všechno v pořádku 🙏🏽testy jsou krásný 🤗
Tak to bude veliký prekvapko pro přítele
Moje testování vychází kolem pritelovych narozenin 😁taky snad mu dam nejkrásnější darek😄
@tynat7 věřím tomu, že ano. Hlavně buď v klidu a nestresuj se. 💕🙂 A určitě dej vědět 🙏
@tynat7 ano, je tam duch ❤️🌷držím pěstičky 🙏🙏🙏🙂🙂
@renatajaja ano je tam ❤️🙏🏽 ale teď mě napadlo mě jestli to nemůže být ovitrell 😕 já si nemůžu vzpomenout kdy jsem aplikovala 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
@renatajaja zkoušela jsem dnes ráno, myslím ze ji čárka silnější ale nechceš i nic nalhavat 😕
@tynat7 ano, je silnější ❤️ hlavně buď v klidu a žádný stres . Pozor na kmín a libeček 🙏🙏🙂❤️❤️❤️
@renatajaja zítra ráno zkusím znovu 🙏🏽
@renatajaja je možné ze i při takovém testu muže teď přijít spineni ??
@tynat7 určitě . Já měla špinění třetí den po ET.
@renatajaja já měla ve čtvrtek jen lehký proužek ruzovohnedy pak nic a dnes ráno lehce špinavý papír nahnedle barvy….
Ahojte všichni,přidávám se k vám ,jsem čtvrtý den po ET a od druhýho dne má pobolívaní v podbříšku a křížové bolesti…docela mazec,ty jsem nikdy neměla🤔.Má zasebou 2 neúspěšný ET,tak snad to vyjde do třetice😊.Všem držím palečky at to vyjde😊
@hankabiel Ahoj to jsme na tom dost podobě při prvním IVF jsem to vůbec neznala a teď takový novinky pro mě 😁ale musím říct ze příjemný pokud mají být tyhle bolesti signály ze to vyšlo tak klidně ať je mám cely dny 😂
Přeji hodně štěstí🍀🙏🏽….
Podobný bolesti jsem měla 3 den od Ketu
4 den se ukázalo lehké růžové zaspineni spis takový léhky růžovo hnědý proužek holky tady psali ze to bylo uhnizdovani 🥰 tak doufám ze vyšlo.

@tynat7 ahojky, také jsem měla po ET bolesti břicha a píchání na obou stranách. Únava a druhý den po ET trochu špinění . Břicho mě sem tam bolí. Od 7 dne po ET pozitivní test